Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Vibratorji

Glasilo

CalexoticsBottom Rock Beaded Probe - 24/7 analni čep z vibracijami

Posebnost tega diskretnega, a močnega analnega vibratorja je, da ga lahko diskretno nosite pod običajnimi vsakdanjimi oblačili in vam še vedno zagotavlja močno stimulacijo. Tako lahko diskretno in kadarkoli uživate v analnih užitkih, ne glede na to, kje ste - v pisarni, po nakupih ali na poti.

Več informacij

10046/00

na voljo

    Več informacij

    Spletna stran CalexoticsBottom Rock Beaded Probe je eden najmočnejših in najbolj diskretnih analnih vibratorjev!

    Posebnost tega diskretnega, a močnega analnega vibratorja je, da ga lahko diskretno nosite pod običajnimi vsakdanjimi oblačili in vam še vedno zagotavlja močno stimulacijo. Tako lahko diskretno in kadarkoli uživate v analnih užitkih, ne glede na to, kje ste - v pisarni, po nakupih ali na poti. Analni čep CalexoticsBottom Rock Beaded Probe združuje diskretnost z intenzivnim užitkom, zato lahko vznemirljive trenutke vključite v svoj vsakdan, ne da bi vas kdo opazil. Bottom Naj neverjetno močan analni vibrator Rock Beaded Probe izCalexotics vse do dih jemajočega analnega orgazma! Ta močan analni čep z vibracijo je kot nalašč za vse, ki iščejo zelo, zelo intenzivno stimulacijo.

    CalexoticsBottom Rock Beaded Probe - 10 načinov vibriranja za dih jemajočo stimulacijo globoko v vas

    Bottom Rock Beaded Probe ponuja 10 zmogljivih funkcij, vključno z vibriranjem, pulziranjem in stopnjevanjem. Vsaka nastavitev ponuja različno intenzivnost, kar zagotavlja široko paleto občutkov. Posebna kroglična zasnova analnega vibratorja zagotavlja nepozaben občutek in poskrbi, da je vsaka uporaba razburljivo doživetje! Ne glede na to, ali gre za nežne valove užitka ali globoke, intenzivne vibracije, se ta analni čep prilagodi vašim željam in analno stimulacijo dvigne na povsem novo raven.

    CalexoticsBottom Sonda s kamnitimi kroglicami - varen, telesu prijazen material in vodoodporen

    Bottom Sonda Rock Beaded Probe je izdelana iz visokokakovostnega, telesu prijaznega silikona in zagotavlja varen in udoben občutek. Zaradi vodoodpornosti IPX7 jo lahko brez zadržkov uporabljate pod tušem ali v kopeli in še bolj uživate v čutnem odkrivanju. Zahvaljujoč vgrajenemu spominskemu čipu se analni čep začne točno tam, kjer ste nazadnje končali, kar zagotavlja, da se vaš užitek nemoteno nadaljuje.

    CalexoticsBottom Sonda s kamnitimi kroglicami - trpežna in primerna za potovanja

    Bottom Sondi Rock Beaded Probe je priložen praktičen polnilnik USB, ki omogoča popolno polnjenje v samo 1,5 ure. Polno polnjenje traja do 110 minut pri nizki hitrosti ali 90 minut pri visoki hitrosti - kot nalašč za dolge in daljše seanse. Poleg tega ima analni čep "Travel Lock", ki se aktivira s pritiskom gumba za 3 sekunde, kar omogoča diskretno in varno prenašanje na potovanjih.

    CalexoticsBottom Sonda Rock Beaded Probe - čiščenje in nega

    Da bi zagotovili dolgo življenjsko dobo čepka, ga morate po vsaki uporabi temeljito očistiti. VERYCLEAN Uporabite toplo vodo in blago milo ali posebno čistilo za igrače, kot je naš sprej. Po čiščenju poskrbite, da bo analni čep temeljito osušen, zlasti če je bil uporabljen v vodi.

    CalexoticsBottom Sonda s kamnitimi kroglicami - pravo mazivo

    Za prijetno in udobno izkušnjo priporočamo uporabo lubrikanta na vodni osnovi, kot je naš lubrikant Aquameo. Lubrikantom na osnovi silikona se izogibajte, da ne poškodujete visokokakovostnega silikonskega materiala čepka.

    Calexotics - Vodilni na trgu inovativnih spolnih igračk

    Calexotics je že desetletja eden od vodilnih proizvajalcev spolnih igračk, ki je s svojo inovativno zasnovo in vrhunskimi materiali zaslovel po vsem svetu. Blagovna znamka pomeni prijaznost do telesa, funkcionalnost in užitek ter ponuja nepozabna doživetja tako začetnikom kot naprednim uporabnikom.

    Več podrobnosti:

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Edel und hochwertig

    Design und Material wirken edel und hochwertig. Die Oberfläche fühlt sich samtig an und schmeichelt der Haut. Einmal eingeschaltet, gibt es eine Vielzahl von Vibrationsstufen, die gezielt eingesetzt, einen ganz schön geil machen können. Klare Kaufempfehlung.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    CalexoticsBottom Rock Beaded Probe - 24/7 analni čep z vibracijami

    CalexoticsBottom Rock Beaded Probe - 24/7 analni čep z vibracijami

    Posebnost tega diskretnega, a močnega analnega vibratorja je, da ga lahko diskretno nosite pod običajnimi vsakdanjimi oblačili in vam še vedno zagotavlja močno stimulacijo. Tako lahko diskretno in kadarkoli uživate v analnih užitkih, ne glede na to, kje ste - v pisarni, po nakupih ali na poti.

    Napišite svoj pregled

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: