Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Vibratorji

Glasilo

CalexoticsBottom Rock Curved Probe - analni čep z vibracijo - stimulator prostate

Bottom Doživite najintenzivnejše orgazme prostate s sondo Rock Curved Probe izCalexotics. Ta ergonomsko oblikovan analni čep z vibracijo je bil posebej razvit za ciljno stimulacijo prostate in zagotavlja dih jemajočo izkušnjo.

Več informacij

10045/00

na voljo

    Več informacij

    CalexoticsBottom Ukrivljena sonda Rock - za ciljno stimulacijo prostate

    Bottom Doživite najintenzivnejše orgazme prostate s sondo Rock Curved Probe izCalexotics. Ta ergonomsko oblikovan analni čep z vibracijo je bil posebej razvit za ciljno stimulacijo prostate in zagotavlja dih jemajočo izkušnjo. Rahlo ukrivljena oblika čepka omogoča natančno in močno stimulacijo, ki postavlja nove standarde pri stimulaciji prostate.

    CalexoticsBottom Rock Curved Probe - 10 načinov vibriranja za maksimalno stimulacijo prostate

    Bottom Rock Curved Probe ponuja 10 močnih načinov vibriranja, pulziranja in stopnjevanja za edinstvene občutke. Vsestranskost ukrivljene sonde vam omogoča, da stimulacijo prostate prilagodite svojim željam in preferencam, ter vam vedno znova zagotavlja dih jemajoče orgazme prostate.

    CalexoticsBottom Rock Curved Probe - Vodoodporna in visokokakovostna izdelava

    Curved Probe je izdelana iz telesu prijaznega silikona in je popolnoma vodoodporna v skladu s standardom IPX7. To pomeni, da lahko analni čep uporabljate tako v spalnici kot tudi pod tušem ali v kopeli. Vgrajeni spominski čip si zapomni zadnjo uporabljeno funkcijo, tako da analni čep nadaljuje točno tam, kjer ste končali. Odličen za osebno in dolgotrajno stimulacijo prostate.

    CalexoticsBottom Skalno ukrivljena sonda - varna in diskretna

    Bottom Sondo Rock Curved Probe odlikuje tako imenovana "potovalna zapora", ki se aktivira po 3 sekundah pritiska na gumb. Tako je spolna igrača med potovanjem varna in diskretna. Funkcija polnjenja USB zagotavlja priročno uporabo: polno polnjenje traja le 1,5 ure in zagotavlja do 90 minut intenzivne stimulacije prostate na najvišji ravni.

    CalexoticsBottom Rock Curved Probe - čiščenje in nega

    VERYCLEAN Po uporabi morate ukrivljeno sondo temeljito očistiti s toplo vodo in blagim milom ali čistilom za igrače, kot je naš sprej. Tako bo vaša spolna igrača ostala higienično čista in pripravljena na naslednjo uporabo. Po čiščenju se prepričajte, da ste spolno igračo dobro posušili, zlasti če ste jo uporabljali v vodi.

    CalexoticsBottom Rock Curved Probe - Pravo lubrikantno sredstvo

    Za še posebej prijetno izkušnjo priporočamo uporabo lubrikanta na vodni osnovi, kot je naš lubrikant Aquameo. Lubrikantom na osnovi silikona se je treba izogibati, saj lahko poškodujejo visokokakovostni silikonski material.

    Calexotics - Številka 1 za inovativne spolne igrače

    Calexotics je eden od vodilnih svetovnih proizvajalcev spolnih igrač in se zavzema za kakovost, tehnološke inovacije in neprekosljive izdelke. Od leta 1994 Calexotics Razvija izdelke, ki revolucionarno spreminjajo spolne užitke. Blagovna znamka se ponaša z visokokakovostnimi materiali in prefinjenimi dizajni, ki tako začetnikom kot profesionalcem ponujajo idealne pogoje za uresničevanje spolnih fantazij.

    Več informacij:

    • CalexoticsBottom Rock Curved Probe
    • Stimulator prostate
    • Brez ftalatov, prijazen do telesa
    • Polnjenje prek USB (priložen kabel)
    • Vodoodporen (IPX7)
    • Material: silikon
    • Dimenzije: 10,25 cm x 5 cm
    • Najdaljši čas delovanja: 90 minut
    • Najdaljši čas polnjenja: 90 minut
    • 10 načinov vibriranja

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Ziemlich gut

    Der Plug ist einfach zu bedienen und das Material ist super. Er ist nicht laut, aber stark genug. Ich habe schon viele ausprobiert und in meiner Sammlung. Aber für den diskreten und täglichen Gebrauch ist er momentan mein Favorit. Absolute Empfehlung für mehr Spaß im Schlafzimmer!

      Ocenjevanje 

      Top Artikel, sehr gute Qualität und gut durchdachte Verarbeitung

      Der Analvibrator ist ergonomisch sehr gut geformt und lässt sich durch die weich verarbeiteten Rundungen leicht einführen, es ist ein Unisexartikel und kann sowohl von Frauen als auch von Männern oder Paaren sehr gut verwendet werden, das Material ist angenehm und geruchsneutral, der Vibrationsmotor und die Vibrationsart sind sehr angenehm und kraftvoll. Die Geräuschentwicklung ist moderat und kaum hörbar.

        Napišite svoj pregled

        CalexoticsBottom Rock Curved Probe - analni čep z vibracijo - stimulator prostate

        CalexoticsBottom Rock Curved Probe - analni čep z vibracijo - stimulator prostate

        Bottom Doživite najintenzivnejše orgazme prostate s sondo Rock Curved Probe izCalexotics. Ta ergonomsko oblikovan analni čep z vibracijo je bil posebej razvit za ciljno stimulacijo prostate in zagotavlja dih jemajočo izkušnjo.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: