Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Vibratorji

Glasilo

CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - analni čep z vibracijami

Bottom Sonda Rock Perfect izCalexotics je vrhunski analni čep z vibracijo, ki vam ponuja natančno in močno analno stimulacijo na povsem novi ravni! Kot nalašč za vse, ki iščejo intenzivne užitke in natančen nadzor - nujen pripomoček za prave trenutke užitka!

Več informacij

10044/00

na voljo

    Več informacij

    CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - Ergonomska oblika za natančno stimulacijo

    Bottom Sondo Rock Perfect Probe izCalexotics je vrhunski analni čep z vibracijo, ki vam ponuja natančno in močno analno stimulacijo na povsem novi ravni! Popoln za vse, ki iščejo intenzivne užitke in natančen nadzor - nujen pripomoček za prave trenutke užitka! Zaradi ergonomske oblike se analni čep z vibracijo popolnoma prilagodi notranji anatomiji telesa in ne ponuja le udobja, temveč tudi učinkovito in močno analno stimulacijo.

    CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - 10 načinov vibriranja za neomejen užitek

    Z 10 intenzivnimi funkcijami, kot so vibriranje, pulziranje in stopnjevanje, Perfect Probe ponuja široko paleto možnosti stimulacije. Vsaka nastavitev zagotavlja edinstveno izkušnjo in omogoča, da intenzivnost prilagodite svojim željam in potrebam. Zaradi gladkih prehodov med načini je vsaka uporaba nova pustolovščina.

    CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - silikonska, vodoodporna in uporabniku prijazna

    Bottom Sondo Rock Perfect Probe, ki je izdelana iz visokokakovostnega silikona in popolnoma vodoodporna po standardu IPX7, odlikuje prilagodljivost za raziskovanje zunaj spalnice - pod tušem ali v kopeli. Vgrajeni spominski čip si zapomni zadnjo uporabljeno nastavitev in naslednjič zažene analni čep točno tam, kjer ste končali. S praktično potovalno ključavnico lahko čep varno in diskretno shranite tudi na potovanjih.

    CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - dolg čas delovanja in enostavno rokovanje

    Bottom Sonda Rock Perfect Probe se polni prek vmesnika USB in že po 1,5 uri polnjenja omogoča do 80 minut stimulacije pri najvišji nastavitvi ali 100 minut pri najnižji nastavitvi. Zaradi sodobne tehnologije in privlačnega dizajna je Perfect Probe idealna spolna igrača za intenzivne in dolgotrajne trenutke užitka.

    Bottom Čiščenje in nega naprave CalExotic Rock Perfect Probe

    Sondo Perfect Probe morate po vsaki uporabi temeljito očistiti. VERYCLEAN Za maksimalno higieno uporabite toplo vodo in blago milo ali naše čistilo za igrače. Po umivanju poskrbite, da seksi igračko popolnoma posušite, še posebej, če je bila uporabljena v vodi.

    CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - Pravi lubrikant

    Bottom Za najboljšo izkušnjo s sondo Rock Perfect Probe priporočamo uporabo lubrikanta na vodni osnovi, kot je naš lubrikant Aquameo. Izogibajte se lubrikantom na osnovi silikona, da zaščitite material erotične igrače in podaljšate njeno življenjsko dobo.

    Calexotics - Vodilni na trgu inovativnih spolnih igrač

    Od svoje ustanovitve leta 1994 Calexotics je zastopnik visokokakovostnih in inovativnih spolnih igrač. Zaradi svoje neomajne zavezanosti kakovosti, varnosti in tehnološkemu napredku je Calexotics postala eden od vodilnih svetovnih proizvajalcev spolnih igrač. Izdelki iz Calexotics ponujajo prvovrstno izkušnjo ter so znani po svoji vzdržljivosti in enostavni uporabi.

    Več podrobnosti:

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Die Vibration ist ein Traum

    Für Neulinge kann das Einführen etwas schwierig sein. Klar, viel Gleitgel, auf Vibration stellen und bei jedem Widerstand ganz tief ein- und ausatmen. Die Vibration ist ein Traum! Beim Herausziehen die gleiche Prozedur wie am Anfang. Fazit: Geil! Einmal drin, will man nicht mehr aufhören...

      Ocenjevanje 

      Buttplug

      Der Buttplug ist hochwertig verarbeitet und sehr funktional. Starke Vibration mit vielen verschiedenen Modi. Leider können wir damit nichts anfangen.

        Napišite svoj pregled

        CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - analni čep z vibracijami

        CalexoticsBottom Rock Perfect Probe - analni čep z vibracijami

        Bottom Sonda Rock Perfect izCalexotics je vrhunski analni čep z vibracijo, ki vam ponuja natančno in močno analno stimulacijo na povsem novi ravni! Kot nalašč za vse, ki iščejo intenzivne užitke in natančen nadzor - nujen pripomoček za prave trenutke užitka!

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: