Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Vibratorji

Glasilo

Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Analni čep z vibracijami

Bottom Krilo Perfect Probe iz Calexotics je vrhunski analni čep z vibracijo, ki vam ponuja natančno in močno analno stimulacijo na povsem novi ravni! Kot nalašč za vse, ki iščejo intenzivne užitke in natančen nadzor - nujen pripomoček za prave trenutke užitka!

Več informacij

10044/00

na voljo

    Več informacij

    Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Ergonomska oblika za natančno stimulacijo

    Bottom The Rock Perfect Probe iz Calexotics je vrhunski analni čep z vibracijo, ki vam ponuja natančno in močno analno stimulacijo na povsem novi ravni! Popoln za vse, ki iščejo intenzivne užitke in natančen nadzor - nujen pripomoček za prave trenutke užitka! Zaradi svoje ergonomske oblike se analni čep z vibracijo popolnoma prilagodi notranji anatomiji telesa in ne ponuja le udobja, temveč tudi učinkovito in močno analno stimulacijo.

    Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - 10 načinov vibriranja za neomejen užitek

    Z 10 intenzivnimi funkcijami, kot so vibriranje, pulziranje in stopnjevanje Perfect Probe ponuja široko paleto možnosti stimulacije. Vsaka nastavitev zagotavlja edinstveno izkušnjo in omogoča, da intenzivnost prilagodite svojim željam in potrebam. Zaradi gladkih prehodov med načini je vsaka uporaba nova pustolovščina.

    Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Silikonski, vodoodporen in uporabniku prijazen

    Bottom Izdelan iz visokokakovostnega silikona in popolnoma vodoodporen po standardu IPX7, Rock ponujaPerfect Probe Ponuja prilagodljivost za raziskovanje zunaj spalnice - tako pod tušem kot v kopeli. Vgrajeni spominski čip si zapomni zadnjo uporabljeno nastavitev in naslednjič zažene analni čep točno tam, kjer ste končali. S praktično potovalno ključavnico lahko čep varno in diskretno shranite tudi na potovanjih.

    Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Dolg čas delovanja in enostavno rokovanje

    Bottom The Rock Perfect Probe se polni prek vmesnika USB in že po 1,5 uri polnjenja omogoča do 80 minut stimulacije pri najvišji nastavitvi ali 100 minut pri najnižji nastavitvi. Zahvaljujoč sodobni tehnologiji in privlačnemu dizajnu je Perfect Probe idealna spolna igrača za intenzivne in dolgotrajne trenutke užitka.

    Bottom Čiščenje in nega pripomočka CalExotic Rock Perfect Probe

    Po vsaki uporabi morate očistiti Perfect Probe temeljito očistite. VERYCLEAN Uporabite toplo vodo in blago milo ali naše čistilo za igrače za največjo higieno. Poskrbite, da se spolna igrača po umivanju popolnoma posuši, zlasti če je bila uporabljena v vodi.

    Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Pravi lubrikant

    Bottom Za najboljšo izkušnjo s kamnom Perfect Probe priporočamo uporabo lubrikanta na vodni osnovi, kot je naš lubrikant Aquameo. Izogibajte se lubrikantom na osnovi silikona, da zaščitite material spolne igrače in podaljšate njeno življenjsko dobo.

    Calexotics - Vodilni na trgu inovativnih spolnih igrač

    Od svoje ustanovitve leta 1994 Calexotics je zastopnik visokokakovostnih in inovativnih spolnih igrač. Zaradi svoje neomajne zavezanosti kakovosti, varnosti in tehnološkemu napredku je Calexotics postala eden vodilnih svetovnih proizvajalcev spolnih igrač. Izdelki iz Calexotics ponujajo prvovrstno izkušnjo ter so znani po svoji vzdržljivosti in enostavni uporabi.

    Več podrobnosti:

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Good

    Not too big and gets pretty small towards the tip. Normal charging speed and duration, simple effective design, silicone for comfort, and decent quality for the price.

      Ocenjevanje 

      Die Vibration ist ein Traum

      Für Neulinge kann das Einführen etwas schwierig sein. Klar, viel Gleitgel, auf Vibration stellen und bei jedem Widerstand ganz tief ein- und ausatmen. Die Vibration ist ein Traum! Beim Herausziehen die gleiche Prozedur wie am Anfang. Fazit: Geil! Einmal drin, will man nicht mehr aufhören...

        Ocenjevanje 

        Buttplug

        Der Buttplug ist hochwertig verarbeitet und sehr funktional. Starke Vibration mit vielen verschiedenen Modi. Leider können wir damit nichts anfangen.

          Napišite svoj pregled

          Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Analni čep z vibracijami

          Calexotics Rock Bottom Perfect Probe - Analni čep z vibracijami

          Bottom Krilo Perfect Probe iz Calexotics je vrhunski analni čep z vibracijo, ki vam ponuja natančno in močno analno stimulacijo na povsem novi ravni! Kot nalašč za vse, ki iščejo intenzivne užitke in natančen nadzor - nujen pripomoček za prave trenutke užitka!

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          30 drugi izdelki iz iste kategorije: