Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Varni pasovi čistosti

Glasilo

Pas čistosti - NoPacha Eternal Lock - Original iz MEO Nemčija

NoPacha™ Eternal Lock Je eden najboljših pasov za dolgotrajno nedotakljivost in eden najbolj priljubljenih izdelkov v skupnosti BDSM po vsem svetu. S svojimi izjemnimi lastnostmi na področju varnosti, udobja in estetike je bil posebej razvit za večmesečno nedotakljivost - brez kompromisov pri udobju ali higieni.

Več informacij

3829/00

129,99 €


-30,00 €

99,99 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Eden najboljših pasov čistosti za dolgotrajno čistost

    NoPacha™ Eternal Lock Je eden najboljših pasov za dolgotrajno čistost in eden najbolj priljubljenih izdelkov v skupnosti BDSM po vsem svetu. S svojimi izjemnimi lastnostmi na področju varnosti, udobja in estetike je bil posebej razvit za večmesečno nedotakljivost - brez kompromisov pri udobju ali higieni.

    NoPacha™ Eternal Lock Pas čistosti: varnost in prilagodljivost

    Posebna značilnost pripomočka NoPacha™ Eternal Lock Je nastavljiv obroč za penis, ki ga je mogoče prilagoditi na premer od 32 mm do 50 mm. Pritrjen je s posebnim zatičem, ki ga je mogoče odpreti le z ustreznim ključem. Stranske prezračevalne reže vzdolž gredi penisa ter dodatne prezračevalne odprtine in reža na območju spolovila penisa zagotavljajo optimalno higieno in udobje - tudi uriniranje s pasom čistosti ni težava.

    Pas čistosti z anatomsko popolnim prileganjem in odličnim dizajnom

    S svojim anatomsko popolnim prileganjem in težo le 265 gramov je pas za pas pasu NoPacha™ Eternal Lock Iz visokokakovostne kromirane kovine postavlja nove standarde kakovosti in oblikovanja. Obroček in kletka sta trdno pritrjena drug na drugega, kar zagotavlja enostavno rokovanje in varno prileganje.

    Kakovost in estetika blagovne znamke NoPacha

    NoPacha™ Eternal Lock je zgled tradicionalne nemške blagovne znamke NoPacha in ne navdušuje le s svojo funkcionalnostjo, temveč tudi z estetsko dovršenim dizajnom. Ta pas čistosti združuje varnost, udobje in estetiko na najvišji ravni.

    Enostavno čiščenje in uporaba pasu za čistočo

    Zahvaljujoč dobro premišljeni zasnovi je pas NoPacha™ Eternal Lock Ni treba odstraniti za čiščenje. Brez težav se lahko tuširate s pasom čistosti - preprosto ga temeljito sperite in pustite, da se dobro posuši. INSTACLEAN Ko pasu čistosti ne nosite, priporočamo, da ga za največjo higieno očistite z našim razpršilom. Naš gel PlowBoy, ki je obogaten z vitaminom D in aloe vero ter zagotavlja nežno nego kože, je primeren za nego penisa med nošenjem.

    Dodatne informacije:

    • NoPacha Eternal Lock
    • Kovinski pas čistosti.
    • Pas čistosti za moške.
    • Dimenzije: Notranji premer kletke za penis 35 mm in 43 mm, zunanji premer 40 mm in 48 mm. Notranja dolžina kletke za penis 69 mm. Skupna dolžina 92 mm, nastavljiv notranji premer obroča za penis od 32 do 50 mm.
    • Teža: približno 265 gramov
    • Material: visokokakovostna kovina, kromirana površina.
    • NoPacha™ Eternal Lock Ni le visokokakovosten pripomoček za čistost za moške, temveč tudi estetski dodatek, ki nagovarja čute in spodbuja domišljijo.
    • Zaradi prefinjene zasnove je pas čistosti idealen pripomoček BDSM za igro vlog, kjer sta v ospredju moč in podrejenost. Služi kot porok moške čistosti in je simbol predanosti partnerki. Nosilec pasu NoPacha™ Eternal Lock se znajde v svetu, v katerem se je treba odpovedati nadzoru in omejiti poželenje - čutni izziv, ki lahko okrepi čustveno vez med partnerjema.
    • V praksi pas čistosti zaradi natančnih možnosti nastavljanja in robustne, a anatomske oblike zagotavlja popolno ravnovesje med strogostjo in udobjem. NoPacha™ Eternal Lock Je vsestransko uporaben tako doma kot na dogodkih skupnosti BDSM, kjer pritegne pozornost in se o njem veliko govori.
    • Scenariji o čistosti dobijo novo estetsko dimenzijo z NoPacha™ Eternal Lock doda novo dimenzijo estetike in varnosti. Ne glede na to, ali gre za kratkoročne scenarije ali za del dolgoročne igre moči, je bil ta pas čistosti razvit za izpolnjevanje zahtev zahtevnih ljubiteljev BDSM. Z NoPacha™ Eternal Lock se odločite za pas čistosti, ki ne odraža le vaših želja, temveč se osredotoča tudi na vzdržljivost in kakovost.
    • Odkrijte tudi našo ekskluzivno linijo CUMELOT, posebej zasnovano za intenzivno stimulacijo prostate, ki pasivne moške pripelje do neprekosljivega prisilnega orgazma brez erekcije. Keyholder Nujen pripomoček za vse dominantne, ki želijo imeti ves čas nadzor nad dogajanjem.
    • MEO, Cumelot, NoPacha in PlowBoy so registrirane blagovne znamke podjetja MEO iz Nemčije. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.


    NoPacha™ Eternal Lock

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Secure

    It is very secure, comfterable to wear and easy to put on

    • 4 od 4 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Ausgezeichnet

    Sehr schnittig, das Gewicht ist gut und der Verschluss leichtgängig. Insgesamt sehr gut gemacht.

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Great

    So far this Eternal Lock has been great for me, it is a very comfortable fit for the day. I wear this regularly to work and when I'm out and about.However the wife is out of town for the weekend and took the keys with her so we will see how it feels when she gets back!

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Very discreet underneath clothes

    Fits great with a good weight. Very discreet underneath clothes

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Pas čistosti - NoPacha Eternal Lock - Original iz MEO Nemčija

    Pas čistosti - NoPacha Eternal Lock - Original iz MEO Nemčija

    NoPacha™ Eternal Lock Je eden najboljših pasov za dolgotrajno nedotakljivost in eden najbolj priljubljenih izdelkov v skupnosti BDSM po vsem svetu. S svojimi izjemnimi lastnostmi na področju varnosti, udobja in estetike je bil posebej razvit za večmesečno nedotakljivost - brez kompromisov pri udobju ali higieni.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    29 drugi izdelki iz iste kategorije: