Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Stroji za seksanje in stroji za molžo

Glasilo

Spolni stroj The Bigger Bang - Najboljši stroj za seksanje za moške in ženske

Novo Ponudba
  • Spolni stroj The Bigger Bang - Najboljši stroj za seksanje za moške in ženske

Iščete cenovno ugoden seks stroj, ki še vedno izpolnjuje vse vaše želje? Potem je zmogljiv stroj za seks The Bigger Bang je prava stvar za vas! Stroj za seks The Bigger Bang izpolnjuje tisto, po čemer ste vedno hrepeneli: popoln seks brez partnerja!

Več informacij

10021/00

499,99 €


-250,00 €

249,99 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    The Bigger Bang Thrusting & Rotating Sex Machine

    Iščete cenovno ugoden spolni stroj, ki še vedno izpolnjuje vse vaše želje? Potem je zmogljiv stroj za seks The Bigger Bang je prava stvar za vas! Stroj za seks The Bigger Bang izpolnjuje tisto, po čemer ste vedno hrepeneli: popoln seks brez partnerja!

    Doživite novo raven zadovoljstva s seks napravo The Bigger Bang:

    V nasprotju z običajnimi stroji za seks, ki samo penetrirajo, stroj za seks Bigger Bang deluje z revolucionarno tehnologijo orb-gasm. Ta omogoča, da bati prodirajo in/ali se vrtijo hkrati ali neodvisno drug od drugega, kar povzroči neverjetne orgazme, s katerimi se lahko primerja le malo seksa naprav. Ne glede na to, ali gre za moškega ali žensko, analni ali vaginalni seks The Bigger Bang

    ta izjemno kompaktni stroj za seks je s svojo izjemno sodobno zasnovo, naprednim upravljanjem in neprekosljivo vsestranskostjo eden najnaprednejših seks strojev, kar jih je bilo kdaj koli razvitih. Z ločenim upravljanjem potiska in vrtenja ter možnostjo neodvisnega ali hkratnega upravljanja obeh funkcij imate popoln nadzor nad seksačemThe Bigger Bang.

    Zakaj je stroj za seksanje The Bigger Bang pri MEO tako poceni?

    Zaradi našega tesnega sodelovanja s proizvajalcem in možnosti nakupa velikih količin jebača The Bigger Bang vam lahko ponudimo ta odličen stroj za jebenje po izjemno ugodni ceni. Z nakupom velikih količin dosežemo znatne cenovne prednosti, ki jih neposredno prenesemo na naše stranke. Tako lahko izkoristite najboljšo kakovost in elegantno obliko stroja za jebenje The Bigger Bang ne da bi vam bilo treba seči globoko v žep. Kakovost ni nujno draga - pri nas dobite vrhunsko tehnologijo po nepremagljivi ceni.

    .

    The Bigger Bang Sex Machine Fuck Machine

    .
    Najpomembnejši elementi jebalnega stroja The Bigger Bang:

    • Revolucionarna tehnologija Orb-Gasm: kombinacija penetracije in rotacije za intenzivne orgazme.
    • Zmogljivi motorji: Za neverjetno moč in močan navor.
    • Primeren za moške in ženske: Odlično za analni in vaginalni seks.
    • Individualno nastavljiv: Ločeni upravljalniki za prodiranje in vrtenje, ki se lahko uporabljajo neodvisno ali hkrati.
    • Uporabniku prijazno: Upravljanje s krožno ploščico ali praktičnim daljinskim upravljalnikom.
    • Kompaktna, ergonomska zasnova: Preprosto položite med stegna in užitek se lahko začne (oglejte si tudi ta fantastični dodatek, ki omogoča izjemno udobno uporabo -kliknite tukaj).
    • Bogata dodatna oprema: Vključuje dva dilda, brezžični daljinski upravljalnik, torbo za shranjevanje in univerzalni adapter.


    Upravljajte napravo za seksanje z okroglo nadzorno ploščo na vrhu naprave za seksanje ali pa uporabite priročni daljinski upravljalnik in uživajte v enakih funkcijah in upravljanju kot z glavnim upravljalnikom. Stroj za seksanje, ki ga poganja visokozmogljiv motor z izjemno močjo, ponuja The Bigger Bang ponuja neverjetno moč in neverjeten navor v izjemno kompaktnem, domiselno zasnovanem stroju.

    Večji pokovka: Največja skušnjava, odkar obstajajo pokovke!

    Stroj za jebancijo The Bigger Bang ne navdušuje le z izjemno zmogljivostjo, temveč tudi z uspešnim, elegantnim dizajnom. Medtem ko so običajni stroji za jebanje pogosto videti precej vojaško in funkcionalno, stroj za jebanje izstopa s svojo elegantno in sodobno obliko The Bigger Bang izstopa s svojim elegantnim in sodobnim dizajnom. Kompaktna, orbitalna oblika je vizualni poudarek, ki se harmonično vključi v vsako okolje. S svojo elegantno, ergonomsko obliko in visokokakovostnimi materiali je zajebavalni stroj videti The Bigger Bang videti bolj kot mojstrovina kot pa seks igrača.

    Ta stroj za seksanje je popoln dokaz, da gresta lahko maksimalna funkcionalnost in estetska eleganca z roko v roki. Najbolj neverjetna stvar pri stroju za seksanje Bigger Bang je, da lahko vsako seksanje prilagodite vsakič znova! Ta vsestranski stroj za seksanje je primeren tako za moške kot za ženske in ponuja dih jemajoč analni in vaginalni seks. Nasvet: Za večjo prožnost in gladek užitek nanesite na zadevni dildo malo lubrikanta na vodni osnovi, kot je Aquameo!

    Dodatne informacije:

     

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Awesome

    This fucking machine is better then anyone could imagine you can customise the speed for any pleasure I had it going all night my pussy has never felt so good

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Converted me

    Wife purchased this and I was skeptical. I didn't like the look, but then we used it and it's so god damn fun.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Guter Fick

    Ich hab nicht gedacht das dieses Teil so eine enorme Lust macht!

    • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Die Maschine ist eine Bombe !!!!

    Vorweg, wir zwei haben wirklich lange überlegt ob wir uns solch eine Fickmaschine überhaupt kaufen sollten! Der Preis und die oft mangelnde Qualität hat uns immer zurück gehalten. Aber die THE BETTER FUCK hat uns eines besseren belehrt. Sie sieht toll aus (wie eine stylishe Nespresso-Maschine) und hat eine enorme Power. Wir können das Produkt wirklcih guten Herzens empfehlen.

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Spolni stroj The Bigger Bang - Najboljši stroj za seksanje za moške in ženske

    Spolni stroj The Bigger Bang - Najboljši stroj za seksanje za moške in ženske

    Iščete cenovno ugoden seks stroj, ki še vedno izpolnjuje vse vaše želje? Potem je zmogljiv stroj za seks The Bigger Bang je prava stvar za vas! Stroj za seks The Bigger Bang izpolnjuje tisto, po čemer ste vedno hrepeneli: popoln seks brez partnerja!

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: