Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Stimulatorji prostate

Glasilo

Ass Hammer 2.0 - Analni dilatator in stimulator prostate

Iščete intenzivno stimulacijo prostate in želite svojo izkušnjo dvigniti na višjo raven? Ass Hammer Potem je 2.0 prava seks igrača za vas! Ass Hammer Zaradi popolne kombinacije odličnega dizajna in možnosti ciljane stimulacije prostate je 2.0 ena najbolj priljubljenih spolnih igračk na svetu.

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    Ass Hammer Popolnoma novi MEO 2.0 je senzacionalna evolucija že legendarne spolne igrače, ki si je pridobila nešteto oboževalcev. Ass Hammer Izvirnik je bil revolucionarni pripomoček za stimulacijo prostate in eden najuspešnejših tovrstnih izdelkov. Ass Hammer

    Ass Hammer Zdaj je model 2.0 opremljen s še večjo močjo, natančnostjo in funkcionalnostjo za še bolj individualno in močno stimulacijo vaše prostate - popolna sprememba igre! Ne glede na to, ali ležite sproščeno na hrbtu in med razvajanjem sami raziskujete svoje analne globine ali pa vznemirljivo stimulacijo prostate prepuščate partnerju - nad ciljno stimulacijo vaše prostate z modelom 2.0 iz MEO boste navdušeni.

    Ass Hammer Odkrijte napravo 2.0 - vrhunsko masažo prostate:

    Želite intenzivno stimulacijo prostate in želite svojo izkušnjo dvigniti na višjo raven? Ass Hammer Potem je 2.0 prava spolna igrača za vas! Ass Hammer Zaradi popolne kombinacije odličnega dizajna in možnosti ciljane stimulacije prostate je 2.0 ena najbolj priljubljenih spolnih igračk na svetu.

    Močan orgazem prostate - enostaven za doseganje:

    Ass Hammer S pripomočkom 2.0 je pot do izjemno intenzivnega orgazma prostate lažja kot kdaj koli prej, tudi za neizkušene. Ass Hammer Optimalna dolžina 2.0 in kroglice popolne velikosti zagotavljajo, da je mogoče brez težav doseči in stimulirati prostato. Različne velikosti in ergonomska zasnova omogočajo nežno vstavljanje v anus, intenzivnost stimulacije prostate pa lahko počasi povečujete, dokler ne dosežete orgazma prostate. Ass Hammer Tudi če ste novinec v svetu stimulacije prostate, boste hitro spoznali, kako enostavno in neverjetno zadovoljujoče je doživljati dih jemajoč orgazem z napravo 2.0.

    Orgazem prostate: intenzivno doživetje, ki ga ne smete zamuditi!

    Orgazem prostate je intenzivna in globoka izkušnja, ki jo dosežemo s stimulacijo prostate, ki jo pogosto imenujemo "moška točka G". Ta orgazem se razlikuje od običajnega orgazma, ki se sproži s stimulacijo penisa. Številne naše stranke poročajo, da je orgazem prostate intenzivnejši in traja dlje, pogosto pa ga spremljajo močni, valoviti občutki ugodja, ki se pretakajo po vsem telesu. Stimulacijo prostate lahko dosežemo z zunanjimi ali notranjimi tehnikami in običajno zahteva nekaj vaje in eksperimentiranja, da najdemo prave gibe in točke pritiska. Ass Hammer Tu pride do izraza stimulator 2.0, saj je s tem stimulatorjem prostate mogoče ciljno stimulirati prostato in sprožiti močne orgazme prostate tudi brez izkušenj.

    Natančna masaža prostate - vedno in povsod:

    Ass Hammer Ne glede na to, ali ste sami ali v paru - z modelom 2.0 lahko prostato stimulirate natanko tako, kot vam najbolj ustreza. Sproščeno ležite na hrbtu in raziskujte svoje telo, medtem ko se razvajate. Ali pa prepustite nadzor partnerju in uživajte v usmerjeni masaži prostate, ki vas bo pripeljala na rob norosti.

    Samo najboljše za vas: Visokokakovostno nerjavno jeklo in oblikovanje, izdelano v Nemčiji!

    Ass Hammer Naprava 2.0 je izdelana iz poliranega nerjavnega jekla in vaš anus jo bo dobesedno pogoltnil. Z malo hibridnega lubrikanta, kot je nprGlory HoleAss Hammer iz MEO, 2.0 doseže popolno drsno sposobnost za nežno, a čvrsto masažo vaše prostate. Dve različno veliki kroglici na koncih gredi omogočata različno intenzivnost stimulacije, zato lahko intenzivnost masaže prostate prilagodite po svojih željah.

    Štiri različne velikosti za popoln užitek:

    Ass Hammer Ass Hammer Od klasičnega modela 2.0 se razlikuje po odločilni novosti: opremljen je z dvema različno velikima kroglicama. Ta nadaljnji razvoj zasnove omogoča še bolj raznoliko in prilagodljivo stimulacijo. Kroglice različnih velikosti vam ponujajo možnost nadzora in spreminjanja intenzivnosti analnega raztezanja in stimulacije prostate. Ass Hammer 2.0 je na voljo v štirih različnih velikostih, tako da lahko najdete ravno pravo velikost za vas:

    • Velikost S: premera 30 in 40 mm - idealna za začetnike, ki želijo izkusiti nežno stimulacijo. Skupna dolžina = 32,3 cm.
    • Velikost M: premer 40 in 50 mm - idealna za napredne uporabnike, ki si želijo intenzivnejšega raztezanja anusa in stimulacije prostate. Skupna dolžina = 33,7 cm.
    • Velikost L: premera 50 in 60 mm - Za tiste, ki želijo preseči svoje meje. Skupna dolžina = 40,9 cm.
    • Velikost XL: premer 60 in 70 mm - Najvišja velikost za izkušene uporabnike, ki si želijo maksimalno raztezanje anusa in močnejšo stimulacijo prostate. Skupna dolžina = 41,9 cm.


    Ass Hammer Ne glede na to, ali že imate izkušnje s stimulacijo prostate ali šele začenjate, vam 2.0 ponuja popolno in natančno stimulacijo ter zagotavlja močne orgazme.

    Enostavno čiščenje - enostavna higiena!

    Ass Hammer Čiščenje pripomočka 2.0 po uporabi je zelo enostavno. INSTACLEAN S toplo vodo, blagim milom in našim posebej razvitim higienskim razpršilom temeljito očistite stimulator prostate in ga pripravite na naslednjo uporabo. Ass Hammer Zaradi visokokakovostnega nerjavečega jekla je čiščenje še posebej enostavno in zagotavlja, da je stimulator 2.0 vedno videti kot nov.

    Več informacij:

    • Ass Hammer 2.0
    • Spolne igrače za moške
    • Stimulator prostate iz nerjavečega jekla
    • Material: nerjavno jeklo
    • na voljo 4 različne velikosti

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Très bien

    Produit exceptionnel ! Design discret et élégant, parfait pour explorer de nouvelles sensations seul ou en couple. Excellent rapport qualité-prix. Je recommande vivement !

      Ocenjevanje 

      Stupefacente!!!

      Consiglio ad ogni uomo di acquistare questo toys per quello che costa vale veramente la pena averlo tra i giochi di coppia, molto stimolante per la prostata. Materiale di qualità, che dire ci sarebbero molte parole per elogiarlo ma vi consiglio di provarlo per avere le mie stesse sensazioni.

        Ocenjevanje 

        Der absolute "Hammer"!

        Dieses geniale Teil ist wirklich der absolute "Hammer"! Du erreichst die G-Zone und die Deep Spots super easy. Und das Beste daran ist, dass es auch noch wassertauglich ist und du es mit Öl, Vaseline und so weiter verwenden kannst. Ein absolutes Must-have!

        • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Ass hammer

        First time i used this,was a great pleasure looking forward to ordering another size.hope just a great feeling.first time i had massaged my prostrate,wow don,t miss out on this guys gay or straight

        • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Life is all about having the right tool.

        Perfect for the job it was designed for!

        • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

        Napišite svoj pregled

        Ass Hammer 2.0 - Analni dilatator in stimulator prostate

        Ass Hammer 2.0 - Analni dilatator in stimulator prostate

        Iščete intenzivno stimulacijo prostate in želite svojo izkušnjo dvigniti na višjo raven? Ass Hammer Potem je 2.0 prava seks igrača za vas! Ass Hammer Zaradi popolne kombinacije odličnega dizajna in možnosti ciljane stimulacije prostate je 2.0 ena najbolj priljubljenih spolnih igračk na svetu.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: