Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Stimulatorji prostate

Glasilo

EndlessPleasure™ stimulator prostate - analni čep za moške

Posebnost čepka 24/7 EndlessPleasure™ je neprekinjen in osupljiv užitek, ki vam ga nudi. Stalna stimulacija prostate ustvarja trajno spolno vzburjenje, ki vas bo spremljalo ves dan.

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    Posebnost čepka 24/7 EndlessPleasure™ je neprekinjen in osupljiv užitek, ki vam ga nudi. Stalna stimulacija prostate ustvarja trajno spolno vzburjenje, ki traja ves dan.

    Anatomsko oblikovana podlaga zagotavlja, da se analni čep varno in udobno nahaja v anusu, ne da bi zdrsnil ali povzročil nelagodje, zato ga lahko diskretno uporabljate med vsemi dejavnostmi. Zjutraj se zbudite z analnim čepom v anusu, kar je intenziven in vznemirljiv občutek. Nežen, a izrazit občutek in nenehna stimulacija prostate lahko privedeta do izjemno močne jutranje erekcije, ki poveča spolno željo. Edinstven začetek dneva, ki nima le fizično stimulativnega učinka, temveč vam daje tudi občutek, da ste kadarkoli pripravljeni na seks.

    Naš voluminozni, anatomsko oblikovani analni čep ponuja številne prednosti:

    • Diskretnost: nevsiljiva oblika in tiha uporaba omogočata diskretno uporabo ob vsakem času.
    • Anatomska oblika: Prilagodi se naravnim obrisom telesa, da se udobno in varno prilega.
    • Volumen: zagotavlja intenzivnejšo stimulacijo in izrazit občutek polnosti anusa.
    • Stimulacija prostate: Učinkovita zaradi posebne oblike in velikosti analnega čepka, kar vodi do intenzivnejših orgazmov in večjega užitka.
    • uporaba 24/7: Zasnovan za dolgotrajno nošenje brez nelagodja, tako da lahko v prednostih stimulacije prostate uživate kadarkoli.
    • Varen oprijem v anusu: Anatomsko oblikovana podlaga zagotavlja, da analni čep ostane varno na mestu in ne zdrsne.
    • Trajna erekcija: Stalna stimulacija prostate lahko povzroči trajno erekcijo, kar poveča spolni užitek in učinkovitost.


    Butt plugOdkrijte popoln užitek z našim voluminoznim, anatomsko oblikovanim , ki je bil posebej razvit za intenzivno stimulacijo prostate.

    Zaradi popolnega prilagajanja naravnim obrisom telesa zagotavlja neprekosljivo udobje in varno uporabo, tudi med dolgotrajno uporabo. Večji volumen čepka zagotavlja intenzivnejše občutke in močnejšo stimulacijo, kar vodi do nepozabnih orgazmov.

    Posebna oblika in velikost čepka omogočata učinkovito masažo prostate, kar vodi do dolgotrajne erekcije in izjemnih orgazmov. Anatomsko oblikovana podlaga čepka zagotavlja zanesljivo zadrževanje v anusu in preprečuje zdrs, zato se lahko popolnoma osredotočite na svoje užitke.

    Ta čep je idealen za uporabo 24/7, saj zagotavlja neprekinjeno stimulacijo kadarkoli in kjerkoli želite. Ni čudno, da je ta čep tako priljubljen med moškimi - združuje udobje, varnost in intenzivno stimulacijo prostate za največji spolni užitek.

    Analforte Za optimalno izkušnjo priporočamo uporabo našega analnega lubrikanta in istoimenskega pršila za sprostitev anusa. VERYCLEAN Po uporabi lahko analni čep enostavno očistite z vodo, blagim milom in našim posebnim razpršilom, da bo higiensko čist in pripravljen na naslednjo pustolovščino.

    Več podrobnosti:

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Diese Plugs sind einfach der Knaller!

    Die Oberfläche ist super angenehm und die Größe perfekt. Im Gegensatz zu den normalen Plugs habe ich hier überhaupt keine Angst, dass sie rausrutschen. Ich konnte sie stundenlang tragen, ohne dass es jemals unangenehm war.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    EndlessPleasure™ stimulator prostate - analni čep za moške

    EndlessPleasure™ stimulator prostate - analni čep za moške

    Posebnost čepka 24/7 EndlessPleasure™ je neprekinjen in osupljiv užitek, ki vam ga nudi. Stalna stimulacija prostate ustvarja trajno spolno vzburjenje, ki vas bo spremljalo ves dan.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: