Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Stimulatorji prostate

Glasilo

Stimulator prostate od Dr. Cock

Moški, ki uporabljajo ta stimulator prostate, poročajo o ekstremnih orgazmih, ki ne trajajo le dlje, temveč so tudi veliko bolj intenzivni od običajnih orgazmov. Stimulator prostate Dr. Cock je na voljo v treh velikostih in je izdelan iz nerjavečega jekla, ki je bilo skrbno ročno polirano, da je njegova površina popolnoma gladka.

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    Stimulator prostate od Dr. Cock - Ta stimulator sam poišče prostato!

    Moški, ki uporabljajo ta stimulator prostate, poročajo o ekstremnih orgazmih, ki ne trajajo le dlje, ampak so tudi veliko bolj intenzivni kot običajni orgazmi. Stimulator prostate Dr. Cock je na voljo v treh velikostih in je izdelan iz nerjavečega jekla, ki je bilo skrbno ročno polirano, da je njegova površina popolnoma gladka. Stimulator brez težav zdrsne v anus, si sam poišče pot do prostate in jo stimulira. Rezultat so intenzivni valovi užitka, ki se razširijo po vsem telesu.

    Stimulacija prostate in orgazem prostate:

    Stimulacija prostate in orgazem prostate ponujata edinstvene koristi in občutke, ki daleč presegajo tisto, kar poznate pri običajnem seksu. Prostata leži približno 5-7 cm globoko v zadnjični odprtini na sprednji steni danke. Obdaja sečnico in proizvaja del semenske tekočine.

    Ta majhna žleza je lahko dostopna in jo lahko stimuliramo z analno penetracijo ali s pritiskom na perineum. Številni moški poročajo, da je orgazem prostate veliko intenzivnejši od običajnega orgazma. Pogosto se počutijo kot globoka, valovita eksplozija užitka, ki se razširi po vsem telesu. Nekateri moški lahko s stimulacijo prostate doživijo celo več zaporednih orgazmov brez običajnega premora po običajnem orgazmu.


    Prostata Stimulation Intense Orgasms


    Redna stimulacija prostate lahko izboljša krvni obtok in prepreči težave s prostato, kot sta vnetje ali povečanje. Poleg tega lahko stimulacija povzroči intenzivnejši in bogatejši izliv, saj prostata proizvaja in sprošča več tekočine. Skratka, stimulacija prostate lahko vaše spolno življenje dvigne na povsem novo raven in hkrati koristi vašemu zdravju.

    Stimuliator prostate proizvajalca Dr. Cock:

    Stimulator prostate ima nagnjeno glavo, ki je popolnoma oblikovana tako, da doseže točko P (točko užitka ali prostato) in povzroči največji pritisk. Rezultat je neposredna in močna stimulacija prostate, ki povzroči globoke, pulzirajoče občutke.

    Za prijeten občutek poskrbi tudi teža nerjavečega jekla, medtem ko nežni utori vzdolž stimulatorja prostate zagotavljajo dodatno stimulacijo. Zaradi trpežnega ročaja vedno ohranite nadzor nad stimulatorjem prostate, ne glede na to, ali se igrate sami ali s partnerjem. Za še intenzivnejšo izkušnjo lahko stimulator prostate pred uporabo segrejete v topli vodi ali ga pustite, da se ohladi v hladilniku. Uporabite veliko lubrikanta, nprGlory Hole Action Lube

    da bo vstavljanje v anus še bolj udobno, gibi pa bolj gladki. Na splošno stimulator prostate Dr. Cock ponuja neprekosljivo izkušnjo, ki ne obljublja le eksplozivnih orgazmov, temveč tudi spodbuja zdravje prostate.

    Če torej iščete novo dimenzijo užitka, je ta visokokakovostni stimulator prostate Dr. Cock prava stvar za vas:

    • Stimulator prostate Dr. Cock
    • Primeren za začetnike in profesionalce
    • Velikost S: skupna dolžina 10,2 cm, dolžina za vstavljanje 6,2 cm, premer za vstavljanje 2,3 cm.
    • Velikost M: skupna dolžina 11,5 cm, dolžina za vstavljanje 7 cm, premer za vstavljanje 3,4 cm.
    • Velikost L: skupna dolžina 13 cm, vstavljiva dolžina 8 cm, vstavljiv premer 4 cm.
    • Material: nerjaveče jeklo
    • Utež zagotavlja prijeten občutek med stimulacijo prostate
    • Anatomsko popolnoma oblikovan stimulator prostate zlahka zdrsne v anus in sam najde prostato.
    • Idealen za analno in vaginalno masažo
    • Z ergonomskim ročajem za popoln nadzor med stimulacijo prostate
    • Rahlo ukrivljena oblika za največje občutke
    • Odličen za igro s temperaturo
    • Sodoben in eleganten dizajn
    • INSTACLEAN Stimulator prostate pred in po uporabi očistite s toplo vodo, blagim milom in našim razpršilom

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Sehr gutes Produkt

    Macht was es soll

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Bought all three

    This toy starts to get the juices flowing. After inserting it, I only need the smallest of movements before my body starts to respond. Before long I can hear squelching and I very often leave a puddle. When the mood takes me and I want more girth, I use one of the bigger ones.

      Ocenjevanje 

      Die Form ist absolut ergonomisch gestaltet

      Die Form ist absolut ergonomisch gestaltet und passt perfekt für die Stimulation der Prostata. Und es ist nicht nur für Männer geeignet. Meine Partnerin und ich haben gleichermaßen Freude daran gefunden und es ist wirklich ein großartiges Produkt!

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Hammer!!!!! Überwältigend!!!!

      Nie wieder ohne!!!! Mein erster Prostata-Orgasmus mit diesem Prostata-Stimulator aus Edelstahl war unglaublich intensiv und überwältigend. Schon beim Einführen des kühlen, glatten Stahls spürte ich eine aufregende Spannung; mit der von MEO empfohlenen Gleitcreme ging es überraschend einfach. Als der Stimulator genau an der richtigen Stelle den perfekten Druck ausübte, durchfluteten mich Wellen überwältigender Orgasmen, die meinen ganzen Körper erfassten. Der 2. und 3. Orgasmus waren so heftig, dass ich immer noch atemlos bin und vor Geilheit zittere, wenn ich daran denke. Ein unvergessliches Erlebnis!

      • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      Stimulator prostate od Dr. Cock

      Stimulator prostate od Dr. Cock

      Moški, ki uporabljajo ta stimulator prostate, poročajo o ekstremnih orgazmih, ki ne trajajo le dlje, temveč so tudi veliko bolj intenzivni od običajnih orgazmov. Stimulator prostate Dr. Cock je na voljo v treh velikostih in je izdelan iz nerjavečega jekla, ki je bilo skrbno ročno polirano, da je njegova površina popolnoma gladka.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: