Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Stekleni dildi

Glasilo

Satisfyer Double Crystal - Stekleni dildo

Za masažo prostate, vaginalno ali analno stimulacijo - steklen dildo Satisfyer Double Crystal se zaradi svoje ergonomske oblike popolnoma prilagodi vašim potrebam ter zagotavlja raznolika in intenzivna doživetja.

Več informacij

10040/00

49,99 €


-20,00 €

29,99 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Satisfyer Double Crystal - Razkošen stekleni dildo za vsestransko stimulacijo

    Satisfyer Double Crystal je več kot le steklen dildo - uteleša eleganco, vsestranskost in visokokakovostno obliko. Stekleni dildo Satisfyer Double Crystal je izdelan iz robustnega, nerazbitnega borosilikatnega stekla in ima izjemno gladko in spolzko površino, ki je prijetna na koži. Za masažo prostate, vaginalno ali analno stimulacijo - zaradi svoje ergonomske oblike se Satisfyer Double Crystal popolnoma prilagodi vašim potrebam ter zagotavlja raznolika in intenzivna doživetja.

    Dve strani za dvojni užitek - gladka in teksturirana

    Doživite dvojno stimulacijo s Satisfyer Double Crystal. Ena stran je gladka in zagotavlja nežno drsenje, medtem ko druga, teksturirana stran zagotavlja intenzivne občutke ob vsakem vstopu in izstopu iz analnega kanala. Ne glede na to, ali izberete gladko ali teksturirano stran, sta obe različici namenjeni stimulaciji vročih točk in fantastičnim orgazmom.

    Vsestranska uporaba - za vaginalno in analno stimulacijo

    Satisfyer Double Crystal ni le vizualni vrhunec, ampak je tudi funkcionalno vsestranski. Zaradi praktičnega ročaja imate nad steklenim dildom ves čas popoln nadzor. Zaradi tega je Satisfyer Double Crystal idealen za vaginalno in analno stimulacijo, med solo seansami pa lahko z njim odlično manevrirate.

    Masaža prostate s Satisfyer Double Crystal

    Zaradi svoje anatomsko oblikovane oblike je Satisfyer Double Crystal idealen tudi za usmerjeno masažo prostate. Nežna ukrivljenost steklenega dilda omogoča usmerjeno stimulacijo točke P in zagotavlja dih jemajoče orgazme prostate. Ena stran Satisfyer Double Crystal služi kot praktičen ročaj, tako da imate med masažo prostate popoln nadzor in lahko natančno uravnavate stimulacijo. Ne glede na to, ali ste začetnik ali napredni uporabnik, lahko s tem steklenim dildom zlahka dosežete vroče točke, zaradi katerih bo masaža prostate nepozabno doživetje.

    Temperaturne igre s Satisfyer Double Crystal

    Vibrator Satisfyer Double Crystal je izdelan iz borosilikatnega stekla, zato je izjemno odporen na vročino in je kot nalašč za razburljive temperaturne igre. Dildo segrejte v topli vodi ali ga ohladite v hladilniku, da svoje doživetje dvignete na višjo raven. Te temperaturne spremembe zagotavljajo posebno stimulacijo in poskrbijo, da je vsaka uporaba nepozaben trenutek.

    Enostavno čiščenje in nega

    Satisfyer Double Crystal je treba očistiti po vsaki uporabi. VERYCLEAN Preprosto ga sperite pod mlačno vodo in uporabite blago čistilno sredstvo ali posebno čistilo za igrače, kot je za zagotavljanje optimalne higiene. Borosilikatno steklo je še posebej higienično in vzdržljivo, zato je ta stekleni dildo dolgotrajna spolna igrača. Uporabite lubrikant na vodni osnovi, kot je FuckBuddy, ali hibridni lubrikantGlory Hole mEO za še bolj gladek užitek.

    Zakaj izbrati Satisfyer Double Crystal?


    Satisfyer - inovacija in oblikovanje:

    Blagovna znamka Satisfyer pomeni najvišjo kakovost in najsodobnejše oblikovanje. Satisfyer je znan po inovativni tehnologiji tlačnega valovanja in bogati ljubezensko življenje milijonov ljudi po vsem svetu. Dvojni kristal Satisfyer je še en primer popolne kombinacije funkcionalnosti in estetike. Robustna, elegantna in vsestranska - ta igrača vašo stimulacijo dvigne na novo raven.

    Več podrobnosti:

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Super

    dildo: gute Handhabung, sehr gute Qualität, gilt für die glatte Hälfte ebenso wie für die geriffelte.

      Ocenjevanje 

      Glasdildo

      Hatte noch nie einen aus Glas. Echt edel!!!
      Bin froh das ich ihn gekauft habe, besser geht nicht

        Napišite svoj pregled

        Satisfyer Double Crystal - Stekleni dildo

        Satisfyer Double Crystal - Stekleni dildo

        Za masažo prostate, vaginalno ali analno stimulacijo - steklen dildo Satisfyer Double Crystal se zaradi svoje ergonomske oblike popolnoma prilagodi vašim potrebam ter zagotavlja raznolika in intenzivna doživetja.

        Napišite svoj pregled

        8 drugi izdelki iz iste kategorije: