Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Spolne igrače

Glasilo

Moški Edge Extra - Penis podaljšek za povečanje penisa

EdgePodaljšek za penis Male je podaljšek za povečanje penisa, ki z vleko poveča dolžino in obseg penisa. Takoj ko se pri uporabi naprave počutite udobno in se tkivo začne raztezati, postopoma povečujete vlečno silo naprave in število ur uporabe podaljška za penis vsak dan.

Več informacij

3143/00

199,99 €


-30,00 €

169,99 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Podaljšek za penis iz Male Edge je podaljšek za penis za povečanje penisa, ki z vleko poveča dolžino in obseg penisa. Ko se pri uporabi naprave počutite udobno in se tkivo začne raztezati, postopoma povečate vleko naprave in število ur, ko podaljšek za penis uporabljate vsak dan.

     

    Če iščete dodatne dodatke, je naš moški Edge Extra je na voljo v elegantnem zeleno-črnem kovčku in praktični potovalni torbici, tako da lahko program usposabljanja izvajate kadarkoli in kjerkoli.

     

    Male Edge Extra je naš najbolje prodajani podaljšek za penis. Na voljo ima več dodatkov kot naša manjša osnovna različica. S potovalno torbico lahko program nadaljujete tudi na potovanjih

     

    Obseg dobave izdelka Male Edge Extra vključuje:

     

    • Edge 1 kos - moški podaljšek za penis
    • 1 kos - ravnilo/merilna naprava
    • 1 kos - moški Edge Škatla za izdelek
    • 1 kos - moški Edge Potovalna torba
    • 1 kos - uradna moška torbica Edge Program (brošura)
    • 3 kosi - Moški Edge Gumijasti trakovi
    • 1 kos - Zaščitna podloga

     

    Če iščete dodatne dodatke, so vam na voljo naši moški Edge Pro je lahko pravi pripomoček za povečanje penisa za vas.

     

    Kako uporabljam izdelek Male Edge Penisa?

     

    Namestite podaljšek za penis na neurejen penis in udobno zategnite gumijaste zanke. Je neboleč in udoben za nošenje med stojo, hojo in sedenjem, tudi diskretno pod ohlapnimi oblačili. Za podrobna navodila o uporabi podaljška Male Edge vam je na voljo tudi spletni dostop do podrobnega pojasnjevalnega videoposnetka. Če imate posebna vprašanja, se lahko registrirate tudi na forumu in prejmete specializirane nasvete.

    Ali podaljški za penis delujejo? Da, delujejo!

     

    Male Edge uporablja metodo vlečenja penisa (raztezanje penisa), ki je najbolj naravna metoda za povečanje penisa. Toda kako deluje raztezanje penisa? Z enakomernim raztezanjem penisa sčasoma pride do delitve in razmnoževanja tkivnih celic - proces se imenuje "citokineza" -, kar povzroči trajno povečanje dolžine in obsega penisa. Da - učinki moškega Edge so trajni! Tehniko povečanja penisa, ki jo uporablja podaljšek za penis, lahko diskretno izvajate doma, zato nikomur ni treba vedeti za namero podaljšanja penisa.

    Načrt usposabljanja za raztezanje penisa:

     

    Naš šesttedenski "Načrt počasnega zagona" je idealen program usposabljanja za prve uporabnike, da se navadijo na napravo Male Edge in metodo raztezanja penisa. Program usposabljanja za napravo Male Edge program usposabljanja daje telesu čas, da se privadi na podaljševalnik penisa, saj na začetku uporablja le majhno količino vleka in napravo uporablja kratek čas.

     

    Sila vleka in trajanje uporabe se nato iz tedna v teden postopoma povečujeta. Začetni načrt je namenjen kot vodilo - če menite, da lahko napredujete hitreje, kot je navedeno, to ni težava, saj je izdelek v vsakem primeru zelo varen za uporabo. Ko so doseženi želeni rezultati, lahko program za povečanje penisa preprosto prekinete, saj so rezultati trajni, brez potrebe po dodatnem usposabljanju.

    Prednosti povečanja penisa:

     

    Vaše telo je verjetno tako popolno, kot je. Toda zakaj mu ne bi dodali še nekaj več velikosti in uživali v večjem penisu? Verjamemo, da je povečanje penisa s programom Male Edge bo privedla do povečanja vaše samozavesti, boljšega spolnega življenja in s tem boljše kakovosti življenja. Za nas je povečanje penisa le še en način za ohranjanje zdravja vašega telesa, tako kot obiskovanje telovadnice ali zdrava prehrana. Zato začnite svojo pot do večjega penisa še danes. Moški Edge Je izvirna in najboljša metoda za povečanje penisa. Male Edge je ponosen, da že več kot 20 let izdeluje najboljše podaljške za penis in se ponaša z več kot pol milijona zadovoljnih uporabnikov po vsem svetu.

     

    • Trajno povečanje penisa
    • Močnejše/dolgotrajnejše erekcije
    • Pomaga pri prezgodnjem izlivu
    • Izravnava ukrivljenosti penisa (Peyroniejeva bolezen)
    • Moški Edge nima stranskih učinkov v medicinskem smislu.

    Kako deluje podaljšek za penis? Kaj je podaljšek za penis?

     

    Raztezalo za penis je pripomoček, ki ga nosite na penisu, da za nekaj ur na dan rahlo raztegne tkivo. Ko se pri uporabi naprave počutite udobno in se tkivo začne raztezati, postopoma povečujete vleko naprave in število ur, ki jih vsak dan uporabljate napravo. Podaljševalnik penisa Male Edge je naprava za povečanje penisa, ki z vleko poveča dolžino in obseg penisa. Podaljševalniki penisa so najbolj priljubljena metoda za trajno povečanje penisa. Razen drage operacije v specializirani kliniki je podaljšek penisa edina medicinsko dokazana metoda, ki omogoča daljši in debelejši penis. Za razliko od operacije povečanja penisa naprave, ki za povečanje penisa uporabljajo vleko, ne prinašajo nobenih resnih tveganj. Metodo lahko udobno in diskretno izvajate doma, ob pravilni uporabi je varna in predstavlja naraven način za povečanje penisa. Moški Edge Lahko pomaga tudi pri popravljanju ukrivljenosti penisa.

    Kako pogosto je treba uporabljati podaljšek za penis?

     

    Mnogi moški menijo, da bodo dosegli hitrejše rezultate, če bodo podaljšek za penis uporabljali dlje, kot je priporočeno. Vendar to ni najučinkovitejši način za doseganje hitrejšega povečanja penisa. Podaljševalniki penisa so namenjeni povečanju dolžine in debeline penisa v daljšem časovnem obdobju, saj je to naraven proces. Če je moški Edge Napravo uporabljate priporočeno število ur vsak dan več mesecev, se bo penis občutno povečal. Vendar se je treba zavedati, da je telo vsakega moškega drugačno. Nekateri moški bodo prve rezultate opazili že po nekaj mesecih, pri drugih pa lahko traja tudi do šest mesecev. Če pa se programa držite vztrajno in predano ter napravo vsak dan uporabljate na pravilen način, vam zagotavljamo, da boste opazili pomembne rezultate pri povečanju penisa.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Moški Edge Raztezaj penisa za povečanje penisa
    • Moški Edge Penis extender lahko diskretno in udobno nosite čez dan pod ohlapnimi oblačili ali ponoči. Moški Edge Raztegne penisno gred, pri čemer lahko poljubno prilagajate moč potega. To vlečno gibanje spodbuja delitev celic v tkivu, kar spodbuja rast tkiva, zaradi česar je penis sčasoma daljši in debelejši.
    • Za izboljšanje erekcije: Za daljšo in močnejšo erekcijo.
    • Primerno za penis od 4 do 24 cm
    • Material: POM
    • Premer: 2,0-3,5 cm

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Great product

    Works great went from 8 3/4 to 10 1/2 I also use a pump and milking techniques everyday

      Napišite svoj pregled

      Moški Edge Extra - Penis podaljšek za povečanje penisa

      Moški Edge Extra - Penis podaljšek za povečanje penisa

      EdgePodaljšek za penis Male je podaljšek za povečanje penisa, ki z vleko poveča dolžino in obseg penisa. Takoj ko se pri uporabi naprave počutite udobno in se tkivo začne raztezati, postopoma povečujete vlečno silo naprave in število ur uporabe podaljška za penis vsak dan.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: