Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Spolne igrače

Glasilo

Moški Edge Osnovni - Penis podaljšek za povečanje penisa

EdgeS penis podaljšek Moški lahko povečate svoj penis brez tablet ali operacije. Penis postane daljši in obilnejši že po nekaj nanosih. Ta podaljšek za penis uporablja naravno, vendar zelo učinkovito tehniko raztezanja. Ta nekirurška metoda zagotavlja impresivno rast penisa, ki je bila klinično preizkušena in dokazano uspešna.

Več informacij

3141/00

159,99 €


-20,00 €

139,99 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    S podaljševalnikom penisa iz Male Edge lahko povečate penis brez tablet ali operacije. Že po nekaj uporabah postane penis daljši in obilnejši. Ta podaljšek za penis uporablja naravno, vendar zelo učinkovito tehniko raztezanja. Ta nekirurška metoda zagotavlja impresivno rast penisa, ki je bila klinično preizkušena in dokazano uspešna.

     

    Moški Edge Basic je vstopni model za povečanje penisa v naši ponudbi izdelkov. Na voljo je z vsemi potrebnimi dodatki in je izdelan iz visokokakovostnega materiala, ki zagotavlja optimalne rezultate.

     

    Naš osnovni model Male brez kompromisov glede zmogljivosti Edge Basic je na voljo v klasičnem modro-belem zaščitnem ohišju.

     

    Model Male Edge Basic vsebuje:

     

    • vsebuje: 1 kos - Male Edge Podaljšek za penis
    • 1 kos - ravnilo/merilo
    • 1 kos - moški Edge Škatla za izdelek
    • 1 kos - moški Edge Potovalna torba
    • 1 kos - uradna moška torbica Edge Program (brošura)
    • 2 kosa - Moški Edge Gumijasti trakovi

     

    Če iščete več dodatne opreme, si oglejte program Male Edge Extra Penis Extender in naš luksuzni pripomoček za povečanje penisa, Male Edge Pro.

     

    Kako uporabljam pripomoček Male Edge Penisa?

     

    Namestite podaljšek penisa na nevzravnan penis in udobno zategnite gumijaste zanke. Je neboleč in udoben za nošenje med stojo, hojo in sedenjem, tudi diskretno pod ohlapnimi oblačili. Za podrobna navodila o uporabi podaljška Male Edge vam je na voljo tudi spletni dostop do podrobnega pojasnjevalnega videoposnetka. Če imate posebna vprašanja, se lahko registrirate tudi na forumu in prejmete specializirane nasvete.

    Ali podaljški za penis delujejo? Da, delujejo!

     

    Male Edge uporablja metodo vlečenja penisa (raztezanje penisa), ki je najbolj naravna metoda za povečanje penisa. Toda kako deluje raztezanje penisa? Z enakomernim raztezanjem penisa sčasoma pride do delitve in razmnoževanja tkivnih celic - proces se imenuje "citokineza" -, kar povzroči trajno povečanje dolžine in obsega penisa. Da - učinki moškega Edge so trajni! Tehniko povečanja penisa, ki jo uporablja podaljšek za penis, lahko diskretno izvajate doma, zato nikomur ni treba vedeti za namero podaljšanja penisa.

    Načrt usposabljanja za raztezanje penisa:

     

    Naš šesttedenski "Načrt počasnega zagona" je idealen program usposabljanja za prve uporabnike, da se navadijo na napravo Male Edge in metodo raztezanja penisa. Program usposabljanja za napravo Male Edge program usposabljanja daje telesu čas, da se privadi na podaljševalnik penisa, saj na začetku uporablja le majhno količino vleka in napravo uporablja kratek čas.

     

    Sila vleka in trajanje uporabe se nato iz tedna v teden postopoma povečujeta. Začetni načrt je namenjen kot smernica - če menite, da lahko napredujete hitreje, kot je navedeno, to ni težava, saj je izdelek v vsakem primeru zelo varen za uporabo. Ko so doseženi želeni rezultati, lahko program za povečanje penisa preprosto prekinete, saj so rezultati trajni, brez potrebe po dodatnem usposabljanju.

    Prednosti povečanja penisa:

     

    Vaše telo je verjetno tako popolno, kot je. Toda zakaj mu ne bi dodali še nekaj več velikosti in uživali v večjem penisu? Verjamemo, da je povečanje penisa s programom Male Edge bo privedla do povečanja vaše samozavesti, boljšega spolnega življenja in s tem boljše kakovosti življenja. Za nas je povečanje penisa le še en način za ohranjanje zdravja vašega telesa, tako kot obiskovanje telovadnice ali zdrava prehrana. Zato začnite svojo pot do večjega penisa še danes. Moški Edge Je izvirna in najboljša metoda za povečanje penisa. Male Edge je ponosen, da že več kot 20 let izdeluje najboljše podaljške za penis in se ponaša z več kot pol milijona zadovoljnih uporabnikov po vsem svetu.

     

    • Trajno povečanje penisa
    • Močnejše/dolgotrajnejše erekcije
    • Pomaga pri prezgodnjem izlivu
    • Izravnava ukrivljenosti penisa (Peyronijeva bolezen)
    • Moški Edge nima stranskih učinkov v medicinskem smislu.

    Kako deluje podaljšek za penis? Kaj je podaljšek za penis?

     

    Raztezalo za penis je pripomoček, ki ga nosite na penisu, da za nekaj ur na dan rahlo raztegne tkivo. Ko se pri uporabi naprave počutite udobno in se tkivo začne raztezati, postopoma povečujete vleko naprave in število ur, ki jih vsak dan uporabljate napravo. Podaljševalnik penisa Male Edge je naprava za povečanje penisa, ki z vleko poveča dolžino in obseg penisa. Podaljševalniki penisa so najbolj priljubljena metoda za trajno povečanje penisa. Razen drage operacije v specializirani kliniki je podaljšek penisa edina medicinsko dokazana metoda, ki omogoča daljši in debelejši penis. Za razliko od operacije povečanja penisa naprave, ki za povečanje penisa uporabljajo vleko, ne prinašajo nobenih resnih tveganj. Metodo lahko udobno in diskretno izvajate doma, ob pravilni uporabi je varna in predstavlja naraven način za povečanje penisa. Moški Edge Lahko pomaga tudi pri popravljanju ukrivljenosti penisa.

    Kako pogosto je treba uporabljati podaljšek za penis?

     

    Mnogi moški menijo, da bodo dosegli hitrejše rezultate, če bodo podaljšek za penis uporabljali dlje, kot je priporočeno. Vendar to ni najučinkovitejši način za doseganje hitrejšega povečanja penisa. Podaljševalniki penisa so zasnovani tako, da v daljšem časovnem obdobju povečajo dolžino in debelino penisa, saj je to naraven proces. Če je moški Edge Napravo uporabljate priporočeno število ur vsak dan več mesecev, se bo penis občutno povečal. Vendar se je treba zavedati, da je telo vsakega moškega drugačno. Nekateri moški bodo prve rezultate opazili že po nekaj mesecih, pri drugih pa lahko traja tudi do šest mesecev. Če pa se programa držite vztrajno in predano ter napravo vsak dan uporabljate na pravilen način, vam zagotavljamo, da boste opazili pomembne rezultate pri povečanju penisa.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Moški Edge Raztezaj penisa za povečanje penisa
    • Moški Edge Penis extender lahko diskretno in udobno nosite čez dan pod ohlapnimi oblačili ali ponoči. Moški Edge Raztegne penisno gred, pri čemer lahko poljubno prilagajate moč potega. To vlečno gibanje spodbuja delitev celic v tkivu, kar spodbuja rast tkiva, zaradi česar je penis sčasoma daljši in debelejši.
    • Za izboljšanje erekcije: Za daljšo in močnejšo erekcijo.
    • Primerno za penis od 4 do 24 cm
    • Material: POM
    • Premer: 2,0-3,5 cm

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    but hell

    I am extremely happy with this device. I went from 11.2 to a solid 14.4" :D - My wife can't walk as well the next day now

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    This is the best device i have used

    This is the best device i have used. I started with 4 inches.....and after 4 months i can proudly say i am a genuine 6 inches!!!!! My boyfriend is very happy with my new size....so i am going to stretch it even further....i think i should be able to reach 8 inches in 1 year. I will stop streching at 10 inches ,as my boyfriends arse can only take so much cock!!!!!!

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Moški Edge Osnovni - Penis podaljšek za povečanje penisa

    Moški Edge Osnovni - Penis podaljšek za povečanje penisa

    EdgeS penis podaljšek Moški lahko povečate svoj penis brez tablet ali operacije. Penis postane daljši in obilnejši že po nekaj nanosih. Ta podaljšek za penis uporablja naravno, vendar zelo učinkovito tehniko raztezanja. Ta nekirurška metoda zagotavlja impresivno rast penisa, ki je bila klinično preizkušena in dokazano uspešna.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: