Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Rokavice iz lateksa

Glasilo

Rokavice iz lateksa BUTTR za fisting

Rokavice iz lateksa BUTTR niso le rokavice iz lateksa - razvite so bile posebej za zahteve fisting razvitih. Rokavice iz lateksa BUTTR za fisting nudijo popolno kombinacijo prožnosti in robustnosti ter vam omogočajo popoln nadzor nad vsakim gibom roke in prstov.

Več informacij

10028/00

na voljo

    Več informacij

    Rokavice iz lateksa BUTTR za fisting fisting - Odličen začetek vaše fisting pustolovščine

    Rokavice iz lateksa BUTTR niso le rokavice iz lateksa - razvite so bile posebej za potrebe fistinga fisting razvite. Rokavice iz lateksa BUTTR za fisting fisting ponujajo popolno kombinacijo prožnosti in robustnosti ter vam omogočajo popoln nadzor nad vsakim gibom rok in prstov. Ne glede na to, ali gre za nežno igranje ali intenzivno fistingz rokavicami BUTTR fisting Rokavicami lahko nadzorujete gibanje fisting v skladu s svojimi željami in optimalno prilagodite stimulacijo. Gladka površina lateksa zagotavlja prijetno drsenje v anusu ali vagini, še posebej v kombinaciji z visokokakovostnim lubrikantom za fisting MEO. Rezultat? Intenzivna, a prijetna izkušnja fistinga, ki zagotavlja največji užitek.

    Izjemno močan lateks - rokavice iz lateksa BUTTR so robustne in odporne na trganje za popolno varnost med fistingom fisting.

    Rokavice iz lateksa BUTTR za fisting so narejene iz izjemno močnega lateksa, ki je bil posebej razvit za intenzivne fisting seanse. Ta visokokakovostni material je še posebej odporen na trganje in trpežen, zato se lahko popolnoma osredotočite na svoje doživetje, ne da bi vas skrbelo, kako trpežne so rokavice fisting Trajnost rokavic. Robustnost lateksa zagotavlja popolno varnost med celotno seanso fistinga, medtem ko prožnost materiala ne omejuje gibljivosti roke.

    Ena velikost ustreza vsem - rokavice za fisting BUTTR imajo elastično prileganje za vsako velikost roke.

    Rokavice iz lateksa BUTTR se zaradi izjemne elastičnosti prilagodijo vsaki obliki in velikosti roke. Ne glede na to, ali imate majhne, srednje velike ali velike roke, rokavice iz lateksa za fisting udobno prilegajo in še vedno zagotavljajo potreben oprijem in svobodo gibanja, ki sta potrebna za nadzorovano prodiranje pesti v fisting so potrebni. Popolno prileganje preprečuje, da bi rokavice iz lateksa med izvajanjem fistinga zdrsnile ali se zmečkale, kar zagotavlja nemoteno in udobno izkušnjo. Lateks rokavice ene velikosti so idealne za moške in ženske vseh ravni izkušenj in zagotavljajo varno prileganje med vsakim fistingom.

    Higiena in varnost - čisti in zaščiteni ob vsaki uporabi

    Higiena ima osrednjo vlogo pri fisting igra osrednjo vlogo pri fistingu in rokavice iz lateksa BUTTR za fisting zagotavljajo varnost, ki jo potrebujete za čisto in higienično izkušnjo. Lateks je material, ki ga je enostavno očistiti, in je še posebej higieničen, saj preprečuje vdor bakterij ali tekočin. Zato vam rokavice za fisting BUTTR zagotavljajo zaščito pred morebitno kontaminacijo in vam olajšajo čiščenje rokavic po uporabi fisting. Z rokavicami za fisting BUTTR se lahko zanesete na varno in čisto uporabo - idealne za intenzivne, a higienične užitke pri fistingu.

    Črne in elegantne - prefinjen videz za popoln videz

    Poleg funkcionalnosti so rokavice iz lateksa BUTTR za fisting navdušujejo tudi s svojim elegantnim, črnim videzom. Črna barva pomeni eleganco in prevlado in točno takšen občutek dajejo rokavice za fisting ob vsaki uporabi. Ne glede na to, ali gre za zasebne seanse ali profesionalno uporabo, elegantna barva daje rokavicam samozavesten in eleganten videz. Rokavice iz lateksa BUTTR niso le funkcionalen pripomoček, temveč tudi vizualna izjava, ki prispeva k vsestransko uspešni izkušnji.

    Več podrobnosti:

    • Rokavice iz lateksa BUTTR za fisting
    • Odlično za fisting
    • Izjemno močan lateks
    • Ena velikost ustreza vsem
    • Popolnoma se prilegajo
    • Čisto in varno
    • Barva: črna
    • Lateks rokavice za fisting v eni velikosti.
    • Posebej odporne na trganje in za večjo higieno pri fisting.
    • V obsegu dobave sta vključeni dve rokavici.
    • Ker so rokavice za fisting BUTTR izdelane iz lateksa, morajo biti uporabniki z alergijo na lateks previdni. Če ste občutljivi na lateks, vam priporočamo uporabo nadomestnih izdelkov brez lateksa, da se izognete morebitnim alergijskim reakcijam. Ker sta varnost in dobro počutje najpomembnejša, pred uporabo izdelkov iz lateksa preverite, ali imate alergijo.

    .

    Nega in čiščenje - Če želite, da bodo vaše rokavice iz lateksa BUTTR fisting ostale dolgo obstojne

    Tukaj je nekaj preprostih korakov za čiščenje rokavic iz lateksa:


    Česa se morate izogibati - materiali, ki lahko poškodujejo lateks:

    Lateks je občutljiv material, ki ne sme priti v stik z nekaterimi snovmi. Če želite zagotoviti dolgo življenjsko dobo rokavic iz lateksa BUTTR, se morate izogibati stiku z naslednjimi snovmi:


    S pravilno nego in izogibanjem škodljivim snovem lahko v rokavicah iz lateksa BUTTR uživate dolgo časa.




    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Ajuste perfecto y tacto espectacular

    No ha tardado tanto en llegar y la prueba ha sido muy positiva. Para el fin que se describe van perfectos. No tienen ondulaciones en el tacto que puedan dar partes internas. Látex de calidad y resistente si se cuida en condiciones.

      Ocenjevanje 

      Essential kit

      These are everything. Do not hesitate to purchase. Buy them now. Love them!

        Napišite svoj pregled

        Rokavice iz lateksa BUTTR za fisting

        Rokavice iz lateksa BUTTR za fisting

        Rokavice iz lateksa BUTTR niso le rokavice iz lateksa - razvite so bile posebej za zahteve fisting razvitih. Rokavice iz lateksa BUTTR za fisting nudijo popolno kombinacijo prožnosti in robustnosti ter vam omogočajo popoln nadzor nad vsakim gibom roke in prstov.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        4 drugi izdelki iz iste kategorije: