Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Rokavi za penis in pokrovi za penis

Glasilo

Kinky Black Dick - rokav za penis z bradavicami

Ta rokav za penis s čudovitimi stimulativnimi bradavicami spremeni vsak povprečen penis v črno spolno pošast. Kot nalašč za uresničevanje temne plati vaših fantazij! Odkrijte, kaj še ponuja ta črni silikonski rokav za penis pri MEO..

Več informacij

3721/00

na voljo

    Več informacij

    Ta rokav za penis s čudovito stimulativnimi bradavicami spremeni vsak povprečen penis v črno spolno pošast. Kot nalašč za uresničevanje temne plati vaših fantazij!

    Odkrijte, kaj še ponuja ta črni silikonski rokav za penis pri MEO... Ta rokav za penis z debelimi bradavicami je absolutni insajderski nasvet za vse, ki želijo med seksom doživeti nekaj več - bodisi analnim bodisi vaginalnim. Debeli nastavki masirajo vsako točko v notranjosti vašega partnerja, kar okrepi vsak gib in poveča občutek užitka.

    Vsak prodor povzroči intenzivno mravljinčenje in začutili boste, kako bosta s partnerjem dobesedno eksplodirala od poželenja. Naš črni rokav za penis je prožna silikonska spolna igrača, ki se namesti na penis in drži na mestu. Naš rokav za penis je na voljo v različnih velikostih, oblikah in teksturah ter zagotavlja, da seks postane nekaj posebnega za oba partnerja.

    Naš rokav za penis je nekaj zelo posebnega!

    • Rokav za penis omogoča intenzivnejši seks - analni ali vaginalni. Nubusi intenzivneje stimulirajo in dosežejo več erogenih con, kar znatno poveča užitek. Vsak prodor v anus ali vagino je intenzivnejši in obema partnerjema zagotavlja izjemen občutek užitka.
    • Domiseln dizajn: črni rokav za penis je popolna paša za oči! Spominja na divjo obliko živalskega penisa ali skrivnostni penis mitskega bitja. Podrobna zasnova in izrazite strukture zagotavljajo intenziven vizualni in fizični užitek.
    • Daljša vzdržljivost med seksom: Še ena velika prednost rokava za penis je, da moškim pomaga, da med seksom zdržijo dlje. Debelejši material zmanjšuje neposredno stimulacijo penisa, kar vodi do neverjetno dobrega seksa, ki preprosto traja dlje!
    • Visokokakovostni silikon: Iz mehkega, telesu prijaznega silikona izdelan rokav za penis zagotavlja maksimalno udobje in zanesljivost. Material je hipoalergeni, brez lateksa in ftalatov, zato se lahko popolnoma osredotočite na užitek.
    • Idealno prileganje: Črni rokav za penis se varno in trdno prilega, saj se popolnoma prilagodi uporabnikovemu penisu in modom. Prožno, a stabilno prileganje zagotavlja, da rokav za penis med penetracijo ne zdrsne in vedno ostane na svojem mestu.
    • Preprosto domiselno: zaradi raztegljivega silikona je rokav za penis enostavno namestiti in ponovno sneti. Prilagodi se različnim velikostim penisa ter zagotavlja udobno in čvrsto držanje.
    • Enostaven za čiščenje: Po uporabi lahko rokav za penis preprosto očistite s toplo vodo in blagim milom. VERYCLEAN Za še temeljitejše čiščenje priporočamo naš sprej.


    Dodatne informacije:

    • Rokav za penis z bradavicami
    • Prileganje: prilagodljiv, prilagaja se različnim velikostim penisa
    • Barva: črna
    • Premer: 30 mm
    • Dolžina: 135 mm
    • Material: silikon
    • Uporaba: Za trdno in udobno držanje potegnite rokav za penis čez penis, zanko pa okoli semenčic. Uživajte v domiselnih in intenzivnih občutkih, ki jih ponuja ta edinstven pripomoček.
    • Lubrikant za analno/vaginalno uporabo: Uporabite visokokakovostni lubrikant na vodni osnovi, npr. Aquameo, da bo izkušnja še bolj intenzivna in prijetna. Lubrikanti na vodni osnovi so prijazni do kože, se zlahka sperejo in so združljivi z vsemi spolnimi igračami. Aquameo poskrbi, da rokav za penis nežno in gladko prodre v anus ali vagino - za neskončen užitek brez prekinitev.
    • Enostavno čiščenje: Čiščenje tulca za penis po uporabi je zelo enostavno. VERYCLEAN Preprosto uporabite toplo vodo in blago milo ali naš sprej, da temeljito očistite tulec za penis.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Feels great

    It fit snug and made my girl cum so fast I was surprised. It feels real and comfortable to wear. Great value for the money. I recommend this product

      Napišite svoj pregled

      Kinky Black Dick - rokav za penis z bradavicami

      Kinky Black Dick - rokav za penis z bradavicami

      Ta rokav za penis s čudovitimi stimulativnimi bradavicami spremeni vsak povprečen penis v črno spolno pošast. Kot nalašč za uresničevanje temne plati vaših fantazij! Odkrijte, kaj še ponuja ta črni silikonski rokav za penis pri MEO..

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      23 drugi izdelki iz iste kategorije: