Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Realistični dildi

Glasilo

Blowjob Realistični dildo - Dildo 22 cm

Pripravite se, da z našim realističnim dildom svoje spretnosti dvignete na višjo raven. Blowjob deepthroat Tega dilda lahko uporabljate ne le analno in vaginalno, ampak je odličen tudi za vadbo in . Ta dildo je utelešenje popolnega penisa in vas bo navdušil v vseh pogledih.

Več informacij

3713/00

na voljo

    Več informacij

    blowjob blowjob deepthroat

    Realistični dildo - Dildo 22 cm - Vaš popoln partner za trening za , in analni seks Pripravite se, da z našim realističnim dildom dvignete svoje spretnosti na višjo raven. Blowjob deepthroat Ta dildo lahko uporabljate ne le analno in vaginalno, temveč je popoln tudi za vadbo in .

    Ta dildo je utelešenje popolnega penisa in vas bo navdušil v vseh pogledih. S svojo impresivno debelo obliko, izbočenim spolovilom in čudovitimi podrobnostmi, kot so izrazite žile in debela moda, je ta dildo videti kot popoln penis.

    Ne glede na to, ali ste začetnik ali želite izboljšati svoje veščine fafanja, je ta dildo idealen partner za trening. Zaradi realističnega videza in pristnega občutka (občutek je kot pri pravem penisu) je ta dildo nepogrešljiv pripomoček za vaš trening.

    Deepthroat Debel, puhast spolovilo in podrobno opisane žile zagotavljajo izjemno realističen občutek, ki vam bo pomagal izpopolniti tehniko. In če želite požirati še globlje, v smeri , imamo za vas popoln nasvet: uporabite naš sprej EZ2SUCK. Ta sprej zavira naravni refleks požiranja, tako da se lahko popolnoma osredotočite na seksi vadbo.

    Potrebujete le nekaj pršenj in že ste pripravljeni na prav posebno doživetje globokega grlenja. Naj bo sam ali s partnerjem, ta dildo bo izjemno povečal vaše sposobnosti in samozavest.

    S to izjemno realistično igračo izpopolnite svoje tehnike fafanja in globokega grlenja ter bodite pripravljeni presenetiti partnerja s svojimi novimi talenti. Izkusite kombinacijo neverjetnega realizma in učinkovitega treninga s tem odlično zasnovanim penisom.

    Priskrbite si ta dildo in se pripravite na najbolj intenzivno in realistično vadbo v svojem življenju!Več podrobnosti:

    • blowjob deepthroat Realistični dildo - vaš popolni partner za trening za , in analni seks
    • Barva: barva kože
    • Premer: 60 mm (približno 2,36 palca)
    • Dolžina: 215 mm (približno 8,46 palca)
    • Dolžina za vstavljanje: 155 mm (približno 6,10 palca)
    • Teža: 720 gramov
    • Material: visokokakovostni silikon
    • Lubrikant za analno/vaginalno uporabo: Uporabite visokokakovostni lubrikant na vodni osnovi, npr. Aquameo, da bo izkušnja še bolj intenzivna in prijetna. Lubrikanti na vodni osnovi so prijazni do kože, se zlahka sperejo in so združljivi z vsemi spolnimi igračami. Aquameo poskrbi, da dildo nežno in gladko zdrsne v telo, za neskončne užitke brez prekinitev.
    • Enostavno čiščenje: Po divji pustolovščini je čiščenje dilda enostavno. VERYCLEAN Za temeljito čiščenje dilda preprosto uporabite toplo vodo in blago milo ali naš sprej.

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Trainings-Dildo

    Der Trainings-Dildo mit realistischer Form ist perfekt, um das Blasen zu perfektionieren. Mit seiner lebensechten Größe und Textur ist er ideal für intensive Deep-Throat-Übungen. Einfach ideal, um daran zu lecken, ihn zu schlucken und die Technik zu verfeinern sowie die Ausdauer zu steigern. Ein absolutes Muss für alle, die ihre Skills auf das nächste Level bringen wollen!

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Blowjob Realistični dildo - Dildo 22 cm

    Blowjob Realistični dildo - Dildo 22 cm

    Pripravite se, da z našim realističnim dildom svoje spretnosti dvignete na višjo raven. Blowjob deepthroat Tega dilda lahko uporabljate ne le analno in vaginalno, ampak je odličen tudi za vadbo in . Ta dildo je utelešenje popolnega penisa in vas bo navdušil v vseh pogledih.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: