Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Real Ass Play

Glasilo

Handballing Dildo - Za učenje fisting

S tem dildom iz MEO se lahko odlično pripravite na tako imenovani "handballing", posebno vrsto fistingrokometa. Superrealistični dildo v obliki roke z dvema dvignjenima prstoma ponuja idealno priložnost, da korak za korakom pripravite anus na penetracijo s pestjo.

Več informacij

10059/00

na voljo

    Več informacij

    Dildo za rokomet - vaš partner za vadbo za prav posebno vrsto rokometa fisting

    S tem vibratorjem MEO se lahko odlično pripravite na tako imenovani "handballing", posebno vrsto handballinga fistingrokometa. Superrealistični dildo v obliki roke z dvema dvignjenima prstoma ponuja idealno priložnost, da korak za korakom pripravite anus na penetracijo s pestjo. Dildo je izdelan iz koži prijaznega PVC brez ftalatov, je varen za uporabo in navdušuje s podrobno obdelavo, vključno z nohti in linijami rok na dlani.

    Realistična zasnova za intenzivno analno usposabljanje

    Ta dildo ni le dildo, temveč je bil posebej razvit za zahteve priljubljene spolne prakse "handballing". Realistična zasnova tega velikega dilda je idealna za pripravo na fisting. Zaradi dveh dvignjenih prstov je ta dildo idealen za začetnike, ki se želijo počasi približati intenzivnejšim praksam, kot je handballing.

    Visokokakovosten, varen in realističen

    Visokokakovostni dildo iz telesu prijaznega PVC brez ftalatov je izjemno trpežen in vzdržljiv. Realistična pozornost do podrobnosti zagotavlja pristno izkušnjo in vam učinkovito pomaga, da korak za korakom razširite svoje analne meje. Z dolžino 28 cm in premerom 6,7 cm je ta dildo odlična izbira za vse, ki želijo izboljšati svoje veščine fistinga.

    Kaj je handballing?

    Handballing je posebna oblika fistingpri kateri je roka vstavljena globoko v anus ali vagino. V nasprotju s klasičnim fisting handballingu je poudarek na popolnem vstavljanju roke v obliki pesti, s poudarkom na globlji in intenzivnejši penetraciji. Zahteva napredno znanje in pripravo, tako psihično kot fizično, saj je anus maksimalno raztegnjen. Za prijetno in varno izkušnjo je potrebna intenzivna priprava, veliko lubrikanta in veliko potrpljenja.

    Priporočeno čiščenje in nega

    Da bi dildo dolgo časa ostal higieničen in v dobrem stanju, priporočamo preprosto, a temeljito čiščenje. Po vsaki uporabi dildo sperite s toplo vodo in blagim milom. VERYCLEAN Za še posebej temeljito čiščenje uporabite naš sprej, ki je bil razvit posebej za spolne igrače in dilde ter zagotavlja higienično čistočo.

    Popoln lubrikant za vaše rokometno doživetje

    Za najboljšo izkušnjo priporočamo naš Glory Hole Hibridni lubrikant, ki je zaradi svoje dolgotrajne mazljivosti popoln za intenzivne fisting seanse. Ta lubrikant združuje prednosti lubrikantov na vodni in silikonski osnovi, zato je še posebej spolzek in prijazen do kože - idealen za globoko in intenzivno penetracijo anusa s pestjo.

    Več podrobnosti:

    • Več informacij: Dildo za rokomet
    • Enostavno samoobvladovanje!
    • Dolžina: 28 cm (približno 11,02 palca)
    • Premer: 6,7 cm (približno 2,64 palca)
    • Material: koži prijazen PVC brez ftalatov

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Happy

    Echt richtig gut. Sogar für Anfänger wie mich ist diese Hand sehr gut geeignet. Mit viel gleitgel und Geduld hat es gut geklappt

      Napišite svoj pregled

      Handballing Dildo - Za učenje fisting

      Handballing Dildo - Za učenje fisting

      S tem dildom iz MEO se lahko odlično pripravite na tako imenovani "handballing", posebno vrsto fistingrokometa. Superrealistični dildo v obliki roke z dvema dvignjenima prstoma ponuja idealno priložnost, da korak za korakom pripravite anus na penetracijo s pestjo.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: