Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Real Ass Play

Glasilo

Beast - Dolga butt plug

Odkrijte skrivnost, zakaj so moški in ženske po vsem svetu obsedeni z butt plug "Zverjo"! Če ste mislili, da ste videli že vse, potem še niste videli tega butt plug s "skrivno funkcijo". Ta butt plug združuje dizajn in funkcijo ter tako ustvarja resnično neverjetno izkušnjo, ki ji ni para. Ne brez razloga naše stranke govorijo o najboljšem butt plug na svetu.

Več informacij

3446/00

49,99 €


-10,00 €

39,99 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Odkrijte skrivnost, zakaj so moški in ženske po vsem svetu obsedeni z "Zverjo"! Butt plug Če ste mislili, da ste videli že vse, potem tega s "skrivno funkcijo" še niste videli. Butt plug Ta združuje oblikovanje in funkcijo ter tako ustvarja resnično neverjetno izkušnjo, ki ji ni para. Butt plug Ni brez razloga, da ga naše stranke označujejo za najboljšega na svetu.

     

    butt plug Vsaka podrobnost "Zveri" je doživetje samo po sebi!

     

    butt plug "Zver" ponuja vse, kar si lahko obetate od najboljšega analnega seksa in prvovrstnega : že samo njegova impresivna dolžina 30 cm obljublja posebej globoko penetracijo. Zaradi različnih premerov od 4 do 6,3 cm vas bo "Beast" popeljal na potovanje intenzivnih občutkov. Klasična glava čepka je šele začetek - žlebičasti del okrepi analno stimulacijo, ki se s kroglasto odebelitvijo poveča do popolnega vrhunca, ko to točko presežete.

     

    Zakaj vam bo všeč ta "skrivnostna" funkcija:

     

    Prava genialna poteza je spodnji del čepka, ki deluje kot vzmeten "amortizer". Ta podrobnost omogoča globoko in stimulativno masažo globoko v anusu in neposredno na prostati - pomislite na dinamične gibe pri twerkanju, le da so bolj vroče, intenzivne, gole in seveda navpične.

     

    butt plug Ko se vozite z "Beast" , "amortizer" pokaže svojo polno moč. Vaše gibe spremeni v intenzivno, ritmično stimulacijo, ki se širi globoko v vas. Zdi se, kot da vozite val, ki vas z vsakim gibom katapultira v nove višave užitka. Ta funkcija povečuje občutek penetracije in zagotavlja, da vsak gib, vsako ponovno penetracijo in vsako majhno spremembo vašega položaja intenzivno občutite. Tako kot pri pravem analnem seksu!

     

    butt plug Zlasti ko se vozite po , "amortizer" s svojim odbojem ponuja prednost, da stimulacija poteka neposredno tam, kjer je najbolj potrebna, in sicer globoko v analnem kanalu, pri moških pa še posebej na prostati.

     

    butt plug Skratka, vzmetni "amortizer" naprave dvigne analno stimulacijo na povsem novo raven. Ne gre le za občutek polnosti, ki ga ponujajo številni analni čepki, temveč tudi za dinamičen, pulzirajoč občutek, ki se pojavi med aktivno uporabo in ustvari edinstven, intenziven občutek užitka. Butt plug Zaradi te lastnosti je "Beast" nepogrešljiv pripomoček za vse, ki želijo kar najbolje izkoristiti svoje analne pustolovščine.

     

    butt plugOdkrijte tisto, kar solo seanse spremeni v nebeška doživetja!

     

    butt plug Ne glede na to, ali seksate sami ali v paru, "Beast" poskrbi za nepozabne vrhunce. Izdelan je iz visokokakovostnega medicinskega silikona, ki ni le prijetno svilnat, temveč je tudi dovolj prožen, da doseže vsak del vašega telesa. Butt plug Hkrati je dovolj čvrst, da ga lahko udobno vstavite analno. Njegova široka sesalna podlaga ne omogoča le prostoročne uporabe čepka, temveč zagotavlja tudi varno zaščito pred vstavljanjem pregloboko v anus.

     

    butt plug Skratka: z "Beast" ne dobite le - doživite avanturo superlativov, ki jo naše navdušene stranke opisujejo kot najbolj vročo stvar, kar so jih kdajkoli doživele. Prepustite se tej seksi zveri in doživite trenutke užitka, kot jih še niste doživeli!

     

    Čiščenje in uporaba čepka Extremeo:

     

    • Enostavna uporaba: Vstavljanje analnega čepka v anus je lahko čudovita in prijetna izkušnja - še posebej, če veste, kako to pravilno storiti. Za lažje vstavljanje analnega čepka v anus priporočamo naš priljubljeni sprej Extremeo. Kratko pršenje sprosti mišice zapiralke. Zaradi tega je vstavljanje analnega čepka še posebej nežen užitek.

     

    • Pravilno lubrikantno sredstvo in naš Lube Shooter: Pravilno lubrikantno sredstvo lahko naredi veliko razliko. Pri silikonskih izdelkih, kot je analni čep Extremeo, se morate izogibati uporabi lubrikantov na osnovi silikona, saj lahko poškodujejo material. Alphamale Namesto tega priporočamo lubrikante na vodni osnovi, kot sta naša Aquameo ali Aqua. Ti zagotavljajo prijeten občutek in so varni za uporabo s silikonskimi čepi. Lube Shooter Aplikator lubrikanta optimizira izkušnjo z igračami za analni seks, kot so analni čepi. Omogoča globljo in enakomernejšo porazdelitev lubrikanta v analnem kanalu, zaradi česar je vstavljanje čepka udobnejše in varnejše. Ker anus ne proizvaja lastnega lubrikanta, zadostna zaloga lubrikanta zmanjša trenje in nevarnost poškodb. Lube Shooter Poleg tega omogoča čist in natančen nanos brez izgube lubrikanta.

     

    • Čiščenje: Butt plug Extremeo je treba po vsaki uporabi temeljito očistiti. VERYCLEAN Za temeljito in higienično čiščenje priporočamo tudi naše pršilo. Butt plug Hitro pršenje zagotavlja, da je Extremeo vedno pripravljen na naslednjo pustolovščino.

     

    Dodatne informacije:

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Buena compra

    Estupendo. Jugar con el es muy divertido igual para mi, que para mi chica.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Fills Completely and makes me cum

    Took a while to work it in but once it got in it was incredible! When I ride it tip to base it makes me cum

    • 5 od 5 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    I love it.

    I use it every day at least once. Sometimes three times. It streches me so much I have one anal orgasam after another.

    • 5 od 5 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Sehr angenehmes biegbares Material .

    Saugnapf hält was er verspricht und die Grösse ist sehr angenehm. Was soll ich sagen ? Dildo macht definitiv großen Spass und erfüllt seinen Zweck. Würde ich jedem empfehlen und ist einen Kauf wert.

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Beast - Dolga butt plug

    Beast - Dolga butt plug

    Odkrijte skrivnost, zakaj so moški in ženske po vsem svetu obsedeni z butt plug "Zverjo"! Če ste mislili, da ste videli že vse, potem še niste videli tega butt plug s "skrivno funkcijo". Ta butt plug združuje dizajn in funkcijo ter tako ustvarja resnično neverjetno izkušnjo, ki ji ni para. Ne brez razloga naše stranke govorijo o najboljšem butt plug na svetu.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: