Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Neoprenske maske

Glasilo

Anon Cock Whore - blowjob Maska Neo Air Mesh - Maska

Maska "Anon Cock Whore" je popoln pripomoček za vse, ki želijo v popolni anonimnosti uresničiti svoje najbolj skrite fantazije o fafanju. Ta mikroperforirana neoprenska maska, navdihnjena z našo priljubljeno usnjeno masko, ponuja enako funkcionalnost v sodobni, zračni različici, ki vam omogoča, da vidite vse okoli sebe, ne da bi vas prepoznali.

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    blowjob Z masko "Anon Cock Whore" iz materiala "Neo Air Mesh" lahko uživate v popolni anonimnosti in največjem udobju pri .

    Maska "Anon Cock Whore" je popoln pripomoček za vse, ki želijo v popolni anonimnosti uresničiti svoje najbolj skrivne fantazije o fafanju. Ta mikroperforirana neoprenska maska, navdihnjena z našo priljubljeno usnjeno masko, ponuja enako funkcionalnost v sodobni, zračni različici, ki vam omogoča, da vidite vse okoli sebe, ne da bi vas prepoznali.

    S to masko je uporabnik zreduciran na uporabna usta za globoko grlo!

    Če ste vedno sanjali o anonimnem klečanju in voljnem sprejemanju vsakega trdega penisa, je naša maska "Anon Cock Whore" prava stvar za vas. Mikroperforiran neoprenski material diha in vam omogoča, da vidite okolico, hkrati pa ostanete anonimni.

    Najpomembnejše značilnosti maske "Anon Cock Whore":

    • blowjob Hladna in zračna: mikroperforiran neoprenski material poskrbi, da se pod masko ne segreje preveč, lahko brez težav dihate in vidite, kaj se dogaja okoli vas na .
    • Diskretna in anonimna: idealna za vse, ki ne želijo razkriti svoje identitete, medtem ko se prepuščajo svojim najbolj skrivnim željam.
    • Odporna proti vodi, spermi in urinu: Maska "Anon Cock Whore" prenese vse in je enostavna za čiščenje - preprosto jo ročno operite z mlačno vodo in blagim detergentom ter obesite, da se posuši.
    • Dobra vidljivost tudi v temi: Obrisi spolnih partnerjev so zlahka prepoznavni tudi v slabih svetlobnih pogojih - na primer velik penis, ki ga boste oralno zadovoljili.


    Tabela velikosti:

    Da bi zagotovili popolno prileganje, izmerite svojo glavo na naslednji način:

    • Izmerite obseg glave: izmerite neposredno nad obrvmi in okoli glave v ravni črti.
    • Obseg vratu: tik pod Adamovim jabolkom.


    Razpoložljive velikosti:

    • Majhne: vrat do 38 cm, čelo do 53,3 cm
    • Srednja: vrat do 40 cm, čelo do 55,8 cm


    Maska "Anon Cock Whore" je idealna rešitev za vse, ki želijo svoje poželenje izživeti anonimno, a intenzivno. Priskrbite si masko "Anon Cock Whore" od MEO in uživajte v najboljšem udobju, anonimnosti in vznemirljivem užitku!

    Več podrobnosti:

    • Mikroperforirana neoprenska maska z odprtino za usta
    • Z zadrgo na hrbtni strani maske
    • Material: Maska "Anon Cock Whore" je izdelana iz perforiranega neoprena, vsestranskega in visokokakovostnega materiala, ki je bil posebej razvit za optimalno udobje in funkcionalnost.
    • Perforiran neopren: Material je perforiran, zato je še posebej zračen. To omogoča dobro kroženje zraka in preprečuje prekomerno potenje tudi med intenzivno dejavnostjo. Zaradi perforacije je maska prijetno hladna in udobna za nošenje.
    • Prilagodljiva in prilagodljiva: Za neopren sta značilni elastičnost in prožnost. Popolnoma se prilagodi konturam glave ter zagotavlja udobno in varno prileganje. Zaradi elastičnosti materiala si masko enostavno nadenete in snamete.
    • Robusten in trpežen: neopren je izredno trpežen material, ki je odporen na obrabo in trganje. Tudi pri pogosti uporabi ima dolgo življenjsko dobo. Maska "Anon Cock Whore" ostaja v odličnem stanju tudi po številnih uporabah.
    • Odbojnost za vodo in urin: Material je odporen proti vodi in urinu, zato je še posebej enostaven za čiščenje in higieničen. Masko je enostavno očistiti in je hitro pripravljena za ponovno uporabo. Preprosto jo ročno operite z mlačno vodo in tekočino za pranje perila brez vonja ter obesite, da se posuši.
    • Lahka in udobna: neopren je lahek material, ki ne tehta veliko. Zato lahko masko udobno nosite dlje časa.

     

    Prenesi

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    RAS

    Livraison rapide, Article conforme

      Ocenjevanje 

      Ziemlich geil

      Ich liebe es, auf Knien zu dienen. Die Neoprenhaube mit großer Mundöffnung ist perfekt für intensives Deep Throat. Das flexible Neopren sitzt eng und bequem, und die große Öffnung bietet freien Zugang für tiefe Stöße in den Rachen. Einfach geil für lange, heiße Sessions!

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Neoprene Hood with Larger Mouth Opening for Deep Throat

      The Neoprene Hood with Larger Mouth Opening is a must-have for those looking to intensify their experiences. Made from high-quality neoprene, this hood is both durable and comfortable, ensuring a snug fit without causing discomfort. The larger mouth opening is specifically designed for deep throat activities, allowing for unrestricted access and enhancing the experience significantly. The material is breathable, and the design allows for ease of use, making it perfect for extended sessions. Overall, this hood combines functionality with comfort, making it an excellent addition to any collection.

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      Anon Cock Whore - blowjob Maska Neo Air Mesh - Maska

      Anon Cock Whore - blowjob Maska Neo Air Mesh - Maska

      Maska "Anon Cock Whore" je popoln pripomoček za vse, ki želijo v popolni anonimnosti uresničiti svoje najbolj skrite fantazije o fafanju. Ta mikroperforirana neoprenska maska, navdihnjena z našo priljubljeno usnjeno masko, ponuja enako funkcionalnost v sodobni, zračni različici, ki vam omogoča, da vidite vse okoli sebe, ne da bi vas prepoznali.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      15 drugi izdelki iz iste kategorije: