Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Masturbatorji za moške

Glasilo

BUTTR Mills Bomb - Masturbator za moške

Spletna stran BUTTR Mills Bomb Masturbator je pravi vrhunec za vse, ki imajo radi nekaj posebnega! Njegova edinstvena zasnova v obliki ročne granate ne pritegne le oči, ampak zagotavlja tudi eksplozivne orgazme.

Več informacij

10002/00

79,99 €


-30,00 €

49,99 €

plus stroški dostave

na voljo

Več informacij

Spletna stran BUTTR Mills Bomb Masturbator navdušuje s posebno obliko v obliki ročne granate, ki ni le vizualno impresivna, temveč zagotavlja tudi eksplozivne orgazme. Masturbator je opremljen z inovativno tehnologijo, ki zagotavlja lahkotno upravljanje, zato je kot nalašč za začetnike, ki delajo prve korake v svetu spolnih igrač za moške. Za intenzivnejšo izkušnjo priporočamo uporabo velike količine lubrikanta na vodni osnovi in preizkušanje različnih stopenj vibracij, od katerih vsaka ponuja novo dimenzijo zadovoljstva in užitka.

Spletna stran BUTTR Mills Bomb Masturbator zagotavlja eksplozivne orgazme!

Na spletni strani BUTTR Mills Bomb Masturbator ni le privlačen s svojo edinstveno obliko ročne granate, temveč tudi prava moč za nepozabne orgazme. Z 10 močnimi stopnjami vibracij in ergonomsko obliko zagotavlja intenzivno stimulacijo, ki vas bo pripravila na eksplozivni orgazem, ki ga ne boste kmalu pozabili. Vsaka uporaba tega masturbatorja pripelje do intenzivnega vrhunca, ki vas preplavi kot eksplozija - močna, osupljiva in popolnoma zadovoljujoča. Spletna stran BUTTR Mills Bomb je več kot le spolna igrača, je ključ do izkušnje, ki vas bo vedno znova očarala.

Prednosti BUTTR Mills Bomb Masturbator:

  • Vibracije: The BUTTR Mills Bomb Masturbator ima nastavljive ravni vibracij z 10 različnimi nastavitvami, ki jih upravljate s preprostim gumbom. Vsaka raven vibracij prinaša novo raven stimulacije in užitka.
  • Vodoodporen: Ta masturbator je popolnoma vodoodporen, zato je idealen za uporabo pod tušem ali v kopeli.
  • Oblikovanje: Edinstvena oblika ročne granate ne zagotavlja le presenetljivega videza, temveč tudi ergonomsko rokovanje, kar poveča dejavnik zabave pri masturbiranju.
  • Material in barva: V elegantni črni barvi in izdelan iz visokokakovostnih, koži prijaznih materialov.
  • Velikost in mere: Masturbator z dolžino 13 cm in globino 7,5 cm omogoča udobno nošenje. Širina je 10 cm, najmanjši premer pa 3,5 cm.
  • Napajanje: BUTTR Mills Bomb Masturbator se napaja prek polnilnega priključka USB, tako da ga lahko kadar koli hitro napolnite.


Zakaj BUTTR Mills Bomb Masturbator mora imeti vsak moški:

Ta masturbator je idealen za začetnike, ki iščejo preprosto za uporabo, a zmogljivo napravo. Različne stopnje vibracij ponujajo nekaj za vsakogar, ne glede na to, ali imate raje nežno ali intenzivno stimulacijo penisa. Posebna oblika ročne granate v kombinaciji z močnimi vibracijami zagotavlja eksplozivne orgazme, vodoodporna funkcija pa omogoča uživanje v kopeli ali pod tušem.

Priporočeno lubrikant in čiščenje masturbatorja:

Uporabljajte samo lubrikante na vodni osnovi, kot je Aquameo, da zagotovite najboljšo možno izkušnjo in zaščitite material masturbatorja. Po vsaki uporabi morate masturbator očistiti in pustiti, da se posuši. Najprej masturbator sperite s toplo vodo, da odstranite morebitne ostanke. Nato z blagim milom nežno očistite površino. VERYCLEAN Za še posebej temeljito čiščenje in odstranitev vseh mikrobov masturbator popršite s pršilom. Tako bo masturbator ostal higienično čist in pripravljen za naslednjo uporabo.

Dodatne informacije:

To bi vas lahko zanimalo tudi:

OCENE STRANK

Še ni komentarjev strank

Napišite svoj pregled

BUTTR Mills Bomb - Masturbator za moške

BUTTR Mills Bomb - Masturbator za moške

Spletna stran BUTTR Mills Bomb Masturbator je pravi vrhunec za vse, ki imajo radi nekaj posebnega! Njegova edinstvena zasnova v obliki ročne granate ne pritegne le oči, ampak zagotavlja tudi eksplozivne orgazme.

Napišite svoj pregled

30 drugi izdelki iz iste kategorije: