Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Lube

Glasilo

BUTTR fisting Gel - Lubrikant za fisting

Če želite zagotoviti, da lahko roka ali pest prodre v anus ali vagino fisting lahko še posebej dobro in nežno prodre v zadnjično odprtino ali nožnico, potem fisting Je gel BUTTR ravno pravi lubrikant za vas. Zahvaljujoč sproščujočemu učinku fisting Gela se lahko anus ali vagina čudovito raztegne.

Več informacij

3267/500

36,99 €


-17,00 €

19,99 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Če želite zagotoviti, da lahko roka ali pest prodre v anus ali vagino fisting lahko še posebej dobro in nežno prodre v zadnjično odprtino ali nožnico, potem fisting Je gel BUTTR ravno pravi lubrikant za vas. Zahvaljujoč sproščujočemu učinku fisting Gela se lahko anus ali vagina čudovito raztegne. BUTTR fisting Je na vodni osnovi, zato ga lahko uporabljate tudi s spolnimi igračami in kondomi.


    BUTTR fisting Gel

    BUTTR fisting Gel je idealen za fisting in analni spolni odnos. Na spletni strani fisting BUTTR gel ima gostejšo konsistenco kot običajni lubrikanti, zato je penetracija bolj gladka in zato lažja. Zaradi formule na vodni osnovi je lubrikant primeren tudi za uporabo s silikonskimi dildi ali analnimi čepi in kondomi iz lateksa. Po uporabi lahko gel fisting Gel lahko sperete z vodo. Poleg tega je fisting BUTTR gel ne vsebuje maščob in parfumov ter je popolnoma brez vonja. Velik kozarec s 500 ml (19,22 fl.oz) vsebine omogoča lažje nanašanje lubrikanta med spolnim odnosom, tako da se lahko popolnoma osredotočite na svoj užitek. Idealen lubrikant za čudovita fisting doživetja v dvoje.

    fisting Gel, fisting Lubrikant, fisting Lubrikantna krema...

    A fisting Lubrikant je nepogrešljiv pripomoček za analno ali vaginalno penetracijo z roko ali pestjo! Čeprav ni nujno, da gre vedno za stisnjeno pest, je ustrezna telesna odprtina zelo obremenjena. Zato se uporabljajo posebni lubrikanti za fisting, da bi bil fisting čim bolj udoben. fisting Gel na vodni osnovi, fisting Lubrikanti na osnovi silikona in fisting Lubrikante na oljni ali maščobni osnovi najdete na MEO.de. J-Lube Med njimi so naše preizkušene blagovne znamke Le Fist in Let's Fuck Ultimate, Let's Fuck Extreme, Mancunt in Let's Fuck Hot, pa tudi izdelki, kot je ali klasični Crisco.

    Kaj so lubrikanti za fisting?

    Analni ali vaginalni fisting gre za to, da čim bolj raztegnemo ustrezno telesno odprtino in globoko prodremo. Da je to lažje, se uporabljajo posebni lubrikanti za fisting, ki imajo visoko lubrikantnost in niso nagnjeni k hitremu izsuševanju. Sling Fistični seks lahko traja več ur, zato mora lubrikant, ki ga uporabljate za fisting, zdržati!fisting Lubrikanti so na voljo na silikonski, maščobni ali vodni osnovi in s posebnimi lastnostmi, kot je anestetični učinek, kot je naš Let's Fuck Extreme, ali grelni učinek, kot je naš Let's Fuck Hot.

    Več podrobnosti:

    • BUTTR fisting Gel
    • Vsebnost: 500 ml (19,22 fl.oz.)
    • BUTTR je inovativno mazivo. Zagotavlja več užitka med seksom, omogoča sproščen analni seks z dildom ali za dve, globlji penetraciji z roko ali pestjo in je idealen lubrikant za fisting seanso.
    • Sestavine (INCI): Voda, glicerin, hidroksietil celuloza, natrijev benzoat, kalijev sorbat, citronska kislina.
    • Sestavine in uporaba: Proizvajalec je pri oblikovanju tega lubrikanta poskrbel za izbiro visokokakovostnih sestavin, da bi zagotovil varno in prijetno izkušnjo. Podrobne informacije o sestavinah so navedene na embalaži in v tem opisu izdelka. Uporabnikom z občutljivo kožo ali znanimi alergijami priporočamo, da izdelek pred prvo uporabo preizkusijo na majhnem delu kože in tako izključijo morebitne intolerance. Če niste prepričani o sestavinah ali njihovih učinkih, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Geil

    Können wir tatsächlich empfehlen . Es gab keine Probleme. es lässt sich sogar mit der Spritze aufziehen.

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Great

    Wow I love this stuff I had the clear gell before but decided to try this one and certainly wasn't disappointed highly recommended thanks

      Ocenjevanje 

      Good product - long lasting

      Lets be honest some lubes dry quickly and become sticky or tacky. I rate this this lube as it stays "creamy" without drying out. Big tub and easy to apply, doesn't stain the sheets or leave oily residues everywhere and is non scented

        Ocenjevanje 

        Meine Empfehlung

        Das Fisting Gel ist ganz gut allerdings sind die Produkte von LETS FUCK (auch hier im Shop) viel besser

          Ocenjevanje 

          Attention à ne pas se laisser emporter

          J'ai pris en version gel, je testerai les autres version à l'occasion pour trouver celui que je préfère.
          Vraiment efficace, le gel reste bien en place sûr n'importe quel jouet contrairement au lubrifiant que j'utilisais avant, et qu'elle lubrification !
          Pas de sensation désagréable de chauffe, pas d'odeur et se nettoie facilement, que demander de plus ?
          Et bien justement, il manque un moyen simple d'application, le gel étant assez épais, un système type pousse mousse pour appliquer une petite noisette ou il faut serait un plus, et c'est plus hygiénique.

            Ocenjevanje 

            Bon pouvoir lubrifiant

            Ni trop chauffant ni gras a outrance, le gel est parfait pour des pratiques Fist

              Ocenjevanje 

              Sèche un peu vite mais pas désagréable

              Sèche un peu vite mais sa texture passe bien. Si vous recherchez la même sensation qu'avec un gel exclusivement a base d'eau, oublié

                Ocenjevanje 

                Superbe glisse

                Voici un bon lubrifiant sans odeur, assez glissant qui reste longtemps sur vos jouets et muqueuses. Le nettoyage est très facile et il ne fait aucune trace sur les tissus.
                Bravo, on recommande. En revanche, on a aussi la version creme qui est beaucoup moins lubrifiante (agréable tout de même) mais qui peut laisser des taches sur les tissus et qui se nettoye beaucoup moins bien. En revanche elle reste assez bien sur les jouet mais aussi et surtout sur les doigts.

                  Napišite svoj pregled

                  BUTTR fisting Gel - Lubrikant za fisting

                  BUTTR fisting Gel - Lubrikant za fisting

                  Če želite zagotoviti, da lahko roka ali pest prodre v anus ali vagino fisting lahko še posebej dobro in nežno prodre v zadnjično odprtino ali nožnico, potem fisting Je gel BUTTR ravno pravi lubrikant za vas. Zahvaljujoč sproščujočemu učinku fisting Gela se lahko anus ali vagina čudovito raztegne.

                  Napišite svoj pregled

                  Kupci so kupili tudi:

                  19 drugi izdelki iz iste kategorije: