Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Kroglični gag

Glasilo

Maska za usta z rdečim krogličnim gagom

Rdeči kroglični gag, ki je spretno skrit za ustno masko iz visokokakovostnega usnja, je odlična rešitev za vse, ki si želijo popolne in tihe podreditve pri bondage seansah. S tem pripomočkom suženj nima druge izbire, kot da uživa v tesni vezavi v popolni tišini.

Več informacij

na voljo

    Več informacij



    Ta maska za usta z vgrajenim rdečim krogličnim gagom je popolna kombinacija udobja in učinkovitega učinka za zakrivanje! Rdeči kroglični gag, ki je spretno skrit za masko za usta iz kakovostnega usnja, je popolna rešitev za vse, ki si želijo popolne in tihe podreditve med seansami bondage.

    S tem pripomočkom suženj nima druge izbire, kot da uživa v tesnem suženjstvu v popolni tišini.Lastnostiizdelka:

    • Kroglični gag je trdno vpet v usta in pritrjen z ustno masko, tako da ga z jezikom ni mogoče preprosto potisniti ven. Dvojno zašita in podložena ustna maska zagotavlja popolno prileganje in duši vse zvoke, tako da je zagotovljena popolna tišina.
    • Udobno utišanje: Kroglični gag z ustno masko omogoča udobno utišanje. Kroglični gag se zaradi pritiska ustne maske varno drži v ustih. Večja stična površina ustne maske je nežna do ustnih kotičkov, saj usnjen trak ali trak ne zareže v ustne kotičke. Zaradi teh lastnosti je ta gag MEO prva izbira številnih navdušencev BDSM po vsem svetu.
    • Prilagodljivost: Naš ustni gag, opremljen s trakom za glavo z zaponko, zagotavlja popolno prileganje majhnim in velikim glavam, ženskam in moškim.


    Naš gag je na voljo v treh različnih premerih, zato je idealen gag za usta za začetnike in napredne uporabnike:

    • Kroglični gag s premerom 40 mm (približno 1,57 palca)
    • Žogica s premerom 45 mm (približno 1,77 palca)
    • Žogica s premerom 50 mm (približno 1,97 palca)


    Kroglični gag z masko za usta iz naše ponudbe ni le izjemno učinkovit, temveč ponuja tudi zelo udoben način za žgečkanje. Kombinacija visokokakovostnega usnja in prefinjene zasnove zagotavlja tesno prileganje in največji učinek.

    Zaradi različnih velikosti je ta žogica primerna za vse ravni izkušenj, zato je nepogrešljiv pripomoček v vsaki dobro založeni zbirki BDSM:

    • BDSM gag za krogle
    • Material: usnje (maska za usta), silikon (žogica)
    • Žogice z žogo v trgovini BDSM MEO: MEO, eden od vodilnih nemških proizvajalcev visokokakovostnih pripomočkov BDSM, ponuja impresiven izbor žogic za vsak okus in raven izkušenj. Ponudba izdelkov sega od klasičnih ščegetavčkov do inovativnih modelov, kot so ščegetavčki s pajkom, in posebnih modelov, kot so slavni Piss Gag in ustne maske z vgrajenimi žogicami. Vsak izdelek je izdelan z največjo natančnostjo in iz najboljših materialov, kar zagotavlja udobje in varnost. Gagi MEO so znani po dolgotrajni kakovosti, ergonomskem prileganju in sposobnosti, da okrepijo izkušnjo BDSM. Z združevanjem tradicionalne izdelave in sodobnega oblikovanja MEO postavlja nove standarde na področju BDSM. Kupci po vsem svetu cenijo prefinjeno zasnovo, široko paleto možnosti uporabe in visoke varnostne standarde, ki jih ponuja vsak izdelek. MEO pripisuje velik pomen zadovoljstvu svojih strank in ponuja izčrpno svetovanje, da lahko vsakdo najde popoln izdelek za svoje potrebe. V trgovini MEO lahko vsakdo najde pravi pripomoček za začetnike, ki delajo prve korake v svet BDSM, ali napredne uporabnike, ki želijo razširiti svojo zbirko.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Well made and beautiful

    Awesome, awesome, awesome!! Well made and beautiful!

      Ocenjevanje 

      ist der hammer !

      Habe diese Mundmaske mit Balllknebll gekauft und ist der Hammer,Verabeitung ist sehr sehr gut mehr muss man nicht sagen,, Mein Empfehlung,Ein guter Kauf.

        Ocenjevanje 

        Sehr geiler Knebel

        Ist dank der Mundmaske angenehm zu tragen. Kein Einschneiden in den Mundwinkeln. Könnte gerne noch etwas tiefer im Mund sein :D Sonst aber alles perfekt.

          Napišite svoj pregled

          Maska za usta z rdečim krogličnim gagom

          Maska za usta z rdečim krogličnim gagom

          Rdeči kroglični gag, ki je spretno skrit za ustno masko iz visokokakovostnega usnja, je odlična rešitev za vse, ki si želijo popolne in tihe podreditve pri bondage seansah. S tem pripomočkom suženj nima druge izbire, kot da uživa v tesni vezavi v popolni tišini.

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          13 drugi izdelki iz iste kategorije: