Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Gag za usta

Glasilo

Kroglični gag z objemkami za bradavice

Zgolj gaganje vam ni dovolj? Ta pripomoček za bondage iz MEO ® je nekaj za zelo posebne poznavalce užitka bolečine. Kroglični gag je izdelan iz koži prijazne plastike in je širok 45 mm.

Več informacij

2502/00

39,99 €


-10,00 €

29,99 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Zgolj gaganje vam ni dovolj? Ta pripomoček za bondage iz MEO ® je nekaj za zelo posebne poznavalce užitka bolečine. Rdeči kroglični gag je izdelan iz koži prijazne plastike in je širok 45 mm. Usnjen trak se na zadnjem delu glave zapenja z zaponko in je zato primeren za vsako velikost glave.

     

    Sponki za bradavičke z gumijasto prevleko sta z gagom povezani z dvema kovinskima verigama in naredita ta pripomoček BDSM tako poseben, saj mora suženj ostati miren ne glede na to, kako boleče so sponke za bradavičke. Za še posebej trdo bondage in igro vlog, kjer ničesar ne manjka.

     

    Kaj je posebnega pri žrelu z objemkami za bradavičke?

     

    Želite biti še posebej zlobni? Erotična kombinacija sponk za bradavičke in krogličnega žrela vas bo navdušila. Odličen izdelek iz naše trgovine za igrače SM. Približno 4,5 cm širok kroglični gag je pritrjen na zadnji del glave s trakom z nastavljivo velikostjo. Sponke za bradavičke zagotavljajo intenzivne in prijetne bolečinske dražljaje.

     

    Kako uporabljam kroglični gag s sponkami za bradavičke?

     

    Kroglični gag je povezan z dvema kovinskima verigama, na koncu katerih sta pritrjeni dve sponki za bradavičke. Naj vam partner z žvečilnim gagom nadeva usta, na bradavički pa pritrdi obe sponki za bradavičke. Majhni zaporni vijaki vam pomagajo določiti optimalen pritisk in popolno prileganje objemk za bradavice.

     

    Več podrobnosti:

     

    • Kroglični gag z objemkami za bradavičke iz PU usnja in kovine
    • Sponke za bradavice imajo zaščitne pokrovčke, ki preprečujejo poškodbe bradavic.
    • Sponke za bradavice intenzivno stimulirajo bradavičke
    • Prijemalke za bradavice lahko nastavite po jakosti pritiska od mehkega do močnega
    • Klešče za bradavice in gag so povezane z verižicami
    • Črn gag z nastavljivo zaponko
    • Izdelano iz trpežnega materiala
    • Skupna dolžina približno 55 cm, premer 40 mm

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Sottomissione garantita

    Veramente bello, non ci aspettavamo un prodotto così ben rifinito. Il solo tenerlo in mano trasmette sensazioni fortissime ad entrambi. L'aspetto rude, la cinghia larga... sai già che non darà scampo. sottomissione garantita!

      Ocenjevanje 

      Geile Optik beim Bondage

      Das ganze BDSM Accessoire wirkt gut verarbeitet. Der Knebeball ist von durchschnittlicher Größe und schmeckt aktzeptabel. Das Gefühl ist gummiartig etwas nachgiebig aber trotzdem fest. Der Ballknebel hat einen Mundwinkelschutz aus dem gleichen Material; ich vermute Silikon. Sehr gut! Der Gurt um den Kopf ist gut bedienbar (große Löcher) und wirkt gut verarbeitet. Die Verbindungsketten wirken gut montiert. Die Nippelklemmen lassen sich druckbegrenzen und wirken stabil. Ein Überzug verhindert zu große Schmerzen. Insgesamt ist der Ballknebel mit Nippelklemmen sehr wertig und wirkt sicher. Ich kann diesen Ballknebel mit Nippelklemmen nur empfehlen.

        Napišite svoj pregled

        Kroglični gag z objemkami za bradavice

        Kroglični gag z objemkami za bradavice

        Zgolj gaganje vam ni dovolj? Ta pripomoček za bondage iz MEO ® je nekaj za zelo posebne poznavalce užitka bolečine. Kroglični gag je izdelan iz koži prijazne plastike in je širok 45 mm.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: