Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Gag za usta

Glasilo

„Humilator“ Sistem za ustni gag - gag za popolno podreditev

„Humilator“ To je klasičen pripomoček BDSM iz kataloga za kaznovanje in je kot nalašč za vse, ki se želijo 100-odstotno podrediti svojemu gospodarju ali gospodarici. „Humilator“ Če je vaša največja sreča v služenju, je naš sistem ustnih zaklopk idealna izbira. Zaradi svoje vsestranskosti in neštetih možnosti uporabe je eden najbolj priljubljenih MEO-jevih izdelkov BDSM.

Več informacij

1809/00

179,99 €


-50,00 €

129,99 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    „Humilator“ Sistem za ustni gag - gag za popolno podreditev.

    „Humilator“ Gre za klasičen pripomoček BDSM iz kataloga za kaznovanje, ki je kot nalašč za vse, ki se želijo 100-odstotno podrediti svojemu gospodarju ali gospodarici. „Humilator“ Če je vaša največja sreča v služenju, je naš sistem za ustni gag idealna izbira. Zaradi svoje vsestranskosti in neštetih možnosti uporabe je eden najbolj priljubljenih MEO-jevih izdelkov BDSM.

    Ustni gag z več dodatki za največjo prilagodljivost

    „Humilator“ Ustni gag ni le gag - je pravi večopravilni pripomoček. Gag je mogoče prilagoditi z različnimi možnostmi podaljškov, kot so straniščna krtača, držalo za toaletni papir ali peresna krtača za prah. Zaradi praktičnega bajonetnega nastavka je mogoče varno in enostavno pritrditi vse dodatke. „Humilator“ Zaradi te vsestranskosti je nepogrešljiv pripomoček za vsako sejo BDSM.

    Udobje tudi med daljšimi seansami BDSM

    Posebna odlika tega ustnega zaklona je njegovo izjemno udobje pri nošenju, tudi med daljšimi seansami BDSM. Gag je zasnovan tako, da ne povzroča pritiskov in ne ovira dihanja. Ergonomska oblika in mehak material zagotavljata, da se lahko popolnoma osredotočite na služenje, ne da bi občutili kakršno koli nelagodje. „Humilator“ Ne glede na to, kako intenzivna je igra, je gag še vedno udoben za nošenje.

    Ustnik v obliki polmeseca

    „Humilator“ Gag je opremljen z ustnikom v obliki polmeseca, ki se popolnoma prilagodi obliki ust. Ta oblika zmanjša utrujenost čeljusti tudi pri dolgotrajnem nošenju. Dodatno udobje zagotavlja visokokakovostno neoprensko oblazinjenje na notranji strani, ki je debelo približno 5 mm in je mehko na koži.

    Visokokakovostna izdelava za največje udobje

    „Humilator“ Neoprensko oblazinjenje zaponke ne le preprečuje stik zaponke z lasiščem, temveč jo je tudi enostavno očistiti. Ta prefinjena zasnova zagotavlja, da je gag udoben in higieničen tudi med daljšimi seansami BDSM.

    .

    Več podrobnosti:

    .

    • Iz kataloga kazni BDSM
    • Ergonomsko oblikovan ustni gag
    • Anatomski ustnik v obliki polmeseca
    • Bajonetna ključavnica za pritrditev dodatkov
    • Zaradi zapenjanja z zaponko se lahko popolnoma prilagodi vsaki velikosti glave
    • Prikazani dodatki (straniščna krtača, držalo za toaletni papir, peresna krtača za prah itd. niso vključeni).
    • Materiali: usnje, neopren, kovina
    • Želite kaznovati svojega sužnja? Potem je ta ustni gag prava izbira.
    • Najpomembnejši in najboljši gag v trgovini BDSM & fetiš iz MEO.
    • Dobro se kombinira z drugimi pripomočki za bondage iz MEO.
    • Podjetje MEO, znano po visoki kakovosti svojih izdelkov BDSM, izdeluje široko paleto pripomočkov za bondage, kot so okovi za roke, manšete za gležnje, ustni gagi, ovratnice, biči in maske. Izdelke odlikujejo skrbna izdelava, robustna zasnova in maksimalno udobje pri nošenju, zato so priljubljeni pri ljubiteljih BDSM po vsem svetu.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    The most comprehensive, durable, versatile humiliating BDSM gag

    The Humiliator Mouth Gag System had an impossible task: manage to be comfortable for long periods of wear while a gigantic, potentially-heavy, interchangeable attachment dangles off the front of the gag.

    With that in mind, it does a pretty good job. It’s clear this mouth gag was crafted with a serious attention to detail. From extra padding at high-pressure places to an attachment swap fastener that’s even easier to operate than opening a tub of ice cream, this gag was obviously playtested into oblivion before it was released.

    I wish the bit gag inside of the gag system had some additional padding to help alleviate some of the jaw strain. A second, vertical head strap also would have relieved some of the jaw strain, too.

    As those two things don’t exist, we’ve found we do have a limited playtime with the Humiliator Mouth Gag System. Eventually, it’s simply exhausting for his mouth to keep a firm grip on the gag, and we need to take it off. (It leaves his jaw sore the next day in the “I worked out hard” way.)

    Aside from those wishlist features, though, the Humiliator Mouth Gag System is probably the most comprehensive, durable, versatile humiliating BDSM gags I’ve ever seen. The attachment list is expansive. This just isn’t a gag that was phoned in; this was crafted to be the only attachment gag you’ll ever need for your play.

    Read full review:
    https://kinky-world.net/meo-de-humiliator-mouth-gag-system-review/

      Ocenjevanje 

      Für eifrige Putz und Toiletten Sklaven

      Der Knebel ist sehr hochwertig verarbeitet und es wurde an viele Details gedacht. Am Hinterkopf gibt es eine leichte Polsterung, die das Tragen angenehm macht, außerdem sorgt der Gummi Ring zum drauf beißen für eine gute Führung der Aufsätze und ist sehr angenehm für die Zähne. Die Aufsätze lassen sich auch Problemlos wechseln und aufsetzen.

        Ocenjevanje 

        Wir sind voll zufrieden damit.

        Sitzt wie angegossen, trägt sich äußerst bequem und sprechen is damit auch hinfällig. Kam schneller als erwartet schon am nächsten Tag. Kann ich nur empfehlen den Knebel.

          Napišite svoj pregled

          „Humilator“ Sistem za ustni gag - gag za popolno podreditev

          „Humilator“ Sistem za ustni gag - gag za popolno podreditev

          „Humilator“ To je klasičen pripomoček BDSM iz kataloga za kaznovanje in je kot nalašč za vse, ki se želijo 100-odstotno podrediti svojemu gospodarju ali gospodarici. „Humilator“ Če je vaša največja sreča v služenju, je naš sistem ustnih zaklopk idealna izbira. Zaradi svoje vsestranskosti in neštetih možnosti uporabe je eden najbolj priljubljenih MEO-jevih izdelkov BDSM.

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          30 drugi izdelki iz iste kategorije: