Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Gag za usta

Glasilo

DEVOTUS DeLuxe Gag z žogo - Gag z žogo

S tem gagom z žogo ne boste dopuščali govorjenja v hrbet! Gag s kroglico iz silikona, odpornega proti ugrizu, je nepogrešljiv dodatek vsem izdelkom za bondage iz naše trgovine BDSM. Ta gag s kroglico spremeni uporabnika v nemi objekt poželenja in poskrbi, da je pasivni partner popolnoma prepuščen na milost in nemilost aktivnemu partnerju.

Več informacij

na voljo

    Več informacij

    S tem gagom z žogo ne boste dopuščali govorjenja v hrbet! Gag s kroglico iz silikona, odpornega na ugriz, je nepogrešljiv dodatek k vsem izdelkom za bondage iz naše trgovine BDSM. Ta gag s kroglico spremeni uporabnika v nemi objekt poželenja in poskrbi, da je pasivni partner popolnoma prepuščen na milost in nemilost aktivnemu partnerju.

    Naš visokokakovostni kroglični gag ponuja tisti dodatni zagon za podrejene in ubogljive.prednosti:

    • Popolna trdota: črna kroglica ni ne pretrd, ne premehka, ne premajhna in ne prevelika - popoln gag za usta po mnenju skupnosti BDSM. Zaradi tega je eden najbolj priljubljenih žogic v naši spletni trgovini.
    • Prilagodljiv usnjen trak: žogica je nameščena na prilagodljivem usnjenem traku, ki se popolnoma prilagodi vsaki velikosti glave in zagotavlja varen oprijem.
    • Silikon, odporen na ugriz: Žogica je izdelana iz visokokakovostnega silikona, odpornega na ugriz, ki je trpežen in varen za uporabo.


    Velikost žogice je mogoče izbrati: premer 40 mm ali 50 mm, kar izboljša udobje in prilagodljivost. Žogica je nameščena na prilagodljivem usnjenem traku, ki se popolnoma prilagodi vsaki velikosti glave in zagotavlja varno držanje.

    S skupno dolžino približno 58 cm se kroglični gag prilagodi različnim oblikam in obsegom glave. Kroglični gagi so še posebej priljubljeni na sceni BDSM, saj ponujajo učinkovit način za zapiranje ust podrejenega partnerja in mu tako preprečujejo govorjenje. Ta lastnost poveča občutek nemoči in podrejenosti, kar je lahko za oba partnerja izjemno stimulativno. Žogice so enostavne za uporabo in vsestransko uporabne.

    Sestavljeni so iz okrogle kroglice, ki se namesti v usta, in nastavljivega traku, ki se namesti okoli glave za hitro in varno uporabo. MEO ponuja žogice v različnih velikostih in iz različnih materialov, tako da je mogoče udobje in intenzivnost prilagoditi. K priljubljenosti žogice prispeva tudi njena vizualna privlačnost!

    Kombinacija fizične omejitve in senzorične deprivacije, ki jo ponuja kroglični gag, naredi vsak dotik in ukaz bolj intenzivna in vznemirljiva, kar obogati in okrepi izkušnjo BDSM za oba partnerja. Naš kroglični gag "DEVOTUS" je nujen pripomoček za vsako seanso BDSM, saj zagotavlja tako udobje kot nadzor. S svojo popolno trdoto in silikonsko kroglico, odporno na ugriz, je idealen za vse, ki si želijo intenzivne in zadovoljujoče izkušnje BDSM.

    Fleksibilno nastavljiv usnjen trak zagotavlja popolno prileganje in varen oprijem, zato je ta gag s kroglico eden najbolj priljubljenih gagov v naši trgovini BDSM.Več podrobnosti:

    • Več informacij o izdelkih: žogica z žogo
    • Gagi za začetnike in profesionalce
    • Najbolje prodajani izdelek v naši trgovini BDSM
    • Izbirna velikost žogice: premer 40 ali 50 mm
    • Skupna dolžina: približno 58 cm
    • Odgovorno ravnanje: Tako kot pri vseh izdelkih BDSM je tudi pri krogličnih gagih pomembno varno in odgovorno ravnanje. Uporabnik mora imeti ves čas možnost dihanja in ne sme ostati dalj časa brez nadzora.
    • Komunikacija: Pred uporabo žogice se morata vpletena partnerja dogovoriti o jasnih signalih in varnostnih ukrepih.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Würde es jederzeit wieder kaufen

    Super Preis/Leistungsverhältnis!! Echt super Qualität und sehr gut verarbeitet! Fühlt sich toll an und sind nach vielfachem Einsatz immer noch glücklich damit. .

      Ocenjevanje 

      Great product

      Very well made - the ball is big enough to fill my mouth but not so big that it makes my jaw ache. Well made leather straps and a strong buckle for fastening into one of the many holes to hold the ball gag firmly in place. The ball is nicely heavy and gives an instant feeling of submission which pleases my partner as there's no longer any answering back. If I stay he also makes me wear it sometimes when an important rugby match is on as he enjoys the silence ... nowadays I go shopping and leave the ball gag for later !!

        Ocenjevanje 

        5 stars

        Got this to silence my GF's moaning ways, and it worked!

          Napišite svoj pregled

          DEVOTUS DeLuxe Gag z žogo - Gag z žogo

          DEVOTUS DeLuxe Gag z žogo - Gag z žogo

          S tem gagom z žogo ne boste dopuščali govorjenja v hrbet! Gag s kroglico iz silikona, odpornega proti ugrizu, je nepogrešljiv dodatek vsem izdelkom za bondage iz naše trgovine BDSM. Ta gag s kroglico spremeni uporabnika v nemi objekt poželenja in poskrbi, da je pasivni partner popolnoma prepuščen na milost in nemilost aktivnemu partnerju.

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          30 drugi izdelki iz iste kategorije: