Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Gag za usta

Glasilo

Usnjeni bondage gag

Ta gag za bondage je več kot le klasični gag za BDSM - je vrhunski pripomoček za vsako sejo BDSM. Ta gag je izdelan iz visokokakovostnega usnja in je najbolje prodajani izdelek BDSM v trgovini MEO ter se uporablja v številnih filmih BDSM po vsem svetu.

Več informacij

6239/00

32,99 €


-3,00 €

29,99 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Ta gag za bondage je več kot le klasičen gag za BDSM - je vrhunski pripomoček za vsako sejo BDSM. Ta gag je izdelan iz visokokakovostnega usnja in je najbolje prodajani izdelek BDSM v trgovini MEO ter se uporablja v številnih filmih BDSM po vsem svetu. Cenijo ga stranke po vsem svetu in je nespremenjen že od ustanovitve podjetja MEO, saj popolni izdelki ne potrebujejo izboljšav.

    Prednosti:

    • Izjemna kontrola: zapleteno izdelan gag učinkovito preprečuje govorjenje in stokanje. Maska za usta in vgrajeni gag zagotavljata popolno tišino in dominantnemu partnerju omogočata popoln nadzor.
    • Največje udobje pri nošenju: gag je odlično izdelan in narejen iz najboljšega usnja, ki zagotavlja vzdržljivost in največje udobje pri nošenju tudi med daljšimi seansami BDSM.
    • Priljubljen in preizkušen: Ta gag, ki je najbolje prodajana stvar v trgovini MEO in znan iz številnih filmov BDSM, je vrhunec, ki nikakor ne sme manjkati.


    Gag za bondage iz MEO je najbolje prodajan izdelek in dobro znan iz številnih filmov BDSM po vsem svetu. Kupci cenijo visoko kakovost in učinkovit učinek gaga.

    Ta gag, izdelan iz pravega usnja in okrašen s kovinskimi aplikacijami, odlično združuje funkcionalnost in estetiko. Znotraj pritrjen gag preprečuje uporabniku, da bi govoril ali se pritoževal. To poveča občutek podrejenosti in okrepi izkušnjo BDSM.

    Trak za glavo z nastavljivo velikostjo in zaponko za zapenjanje omogoča, da se gag prilagodi vsakemu obsegu glave, tako da se vedno varno in udobno prilega. Bondage gag MEO je nepogrešljiv pripomoček za vsako seanso BDSM.

    Zaradi popolneizdelave, uporabe najboljših materialov in preverjene funkcionalnosti je prva izbira navdušencev BDSM po vsem svetu:

    • Več informacij: usnjeni gag za bondage
    • Najbolje prodajani: najbolje prodajani gag v spletni trgovini MEO. Idealen za vsakogar, ki išče visokokakovosten gag za svojo bondage seanso.
    • Zasnova: Maska za usta z gagom in nastavljivim trakom za glavo za varno prileganje.
    • Material: Ta usnjeni gag je izdelan iz pravega usnja s kovinskimi aplikacijami, zato je trpežen in udoben.
    • Prilagodljivost: Gag je nastavljiv po velikosti in opremljen z zaponko, zato se prilagodi posameznemu uporabniku.
    • Trgovina MEO ponuja veliko izbiro žag in drugih izdelkov BDSM za vse želje in fantazije. Obiščite trgovino MEO Shop in odkrijte številne možnosti, ki jih ponujajo žogice in drugi visokokakovostni pripomočki BDSM. Naša ponudba izdelkov vključuje različne vrste gagov, vključno z oblazinjenimi usnjenimi gagi, visokokakovostnimi silikonskimi gagi in trpežnimi neoprenskimi gagi, ki so bili razviti posebej za različne potrebe in želje. MEO-jevi ščipalci so primerni tako za začetnike kot za izkušene ljubitelje BDSM. Ne nudijo le udobja in varnosti, temveč tudi priložnost, da seks popeljete na novo raven. Visokokakovostni materiali in skrbna izdelava naših gagov zagotavljajo dolgo življenjsko dobo izdelka in udoben občutek. Naj gre za intimne trenutke v dvoje ali za intenzivnejše seanse BDSM, gagi iz trgovine MEO so vsestransko uporabni in vedno predstavljajo obogatitev. Poleg gagov trgovina MEO Shop ponuja široko paleto drugih izdelkov BDSM, kot so vrvi za bondage, pohištvo BDSM, maske za oči in še veliko več. Ti pripomočki so popolnoma usklajeni, da zagotovijo celovito in zadovoljujočo izkušnjo BDSM. Trgovina MEO Shop pripisuje velik pomen kakovosti in varnosti, zato vsak izdelek izpolnjuje najvišje standarde in zagotavlja varno uporabo.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Super Knebel

    Das kleine Blasmaul wird nicht gebraucht, soll aber trotzdem trainiert werden und damit noch Ruhe geben? Dann ist dieser Schwanzknebel genau das Richtige. Angenehmes Material, was gut ausfüllt, aber nicht zu hart im Mundraum ist und der verschluss ist auch wie immer solide und nicht irgenwie friemelig. Gute Erweiterung für die Knebelsammlung!

      Ocenjevanje 

      This sort of reminds me of a really dirty pacifier, but I like i

      This sort of reminds me of a really dirty pacifier, but I like it!

        Ocenjevanje 

        This is the 1st gag Master has put on me

        This is the 1st gag Master has put on me, and it's great! I love the feeling of having a cock filling my mouth- and being made to wear it for awhile is a wonderful reminderof my place as my Owner's slave.

          Ocenjevanje 

          voll geil

          Die Mundmaske ist voll der Hammer da kann ich meinen Sklaven mit knebeln dann sagt der nur noch mmmpppppfffff

          • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
          Ocenjevanje 

          Penis gag

          I have a penis gag my partner uses it on me I think there fantastic nothing like a bit of humiliatin to keep you quite

            Ocenjevanje 

            Just right

            This is made of wonderful material which feels wonderful in your mouth. Just long enough and large enough to fill whole mouth, and feels glands on your tongue.
            This toy did not disappoint in any way.

              Ocenjevanje 

              Intensely Enjoyable

              This gag comes in nice clear packaging, which is very discreet. The quality of this product is of a very high standard. I have to say that this gag is fantastic - it looks very classy - it is extremely well made and there is absolutely no taste to the mouthpiece at all.

              • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
              Ocenjevanje 

              Satisfait

              Super. Comme convenu. Content de cet achat. Je le recommande vraiment a n'importe qui. Tres bon etat. Bonne qualite. Je suis tres satisfait.

                Ocenjevanje 

                Er lutscht schön dran rum

                Hatte den Knebel nur bestellt weil mein Boy keinen Ball mochte. Am Anfang hatte er mit der Länge Probleme. Beim 3. Mal hatte er sich daran gewöhnt, fand es geil und lutscht jetzt schön dran rum. Verarbeitung gut. Gerne wieder

                • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

                Napišite svoj pregled

                Usnjeni bondage gag

                Usnjeni bondage gag

                Ta gag za bondage je več kot le klasični gag za BDSM - je vrhunski pripomoček za vsako sejo BDSM. Ta gag je izdelan iz visokokakovostnega usnja in je najbolje prodajani izdelek BDSM v trgovini MEO ter se uporablja v številnih filmih BDSM po vsem svetu.

                Napišite svoj pregled

                Kupci so kupili tudi:

                30 drugi izdelki iz iste kategorije: