Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Gag za usta

Glasilo

Obročno preklopno stikalo - preklopno stikalo z O-obročem

Obročni gag ima več posebnih funkcij: Ustavi tok govora, povzroči nenadzorovano slinjenje in podrejenemu partnerju prepreči, da bi zaprl usta in ustnice.

Več informacij

5255/40

18,99 €


-2,00 €

16,99 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    V ponudbi BDSM trgovine MEO je tudi gag z obročem, ki je še posebej erotična in funkcionalna izbira med ustnimi gagi. Obročni gag z O-obročem ni le privlačne cene, temveč tudi nepogrešljiv pripomoček za vsako sejo BDSM. Gag z obročkom ima več posebnih funkcij:

    Obročni gag MEO® zanesljivo zagotavlja, da podrejeni partner molči in je hkrati ves čas oralno dostopen. Zaradi mehkega traku za glavo iz pravega usnja je obročkasti gag posebej udoben za nošenje in ne zareže v ustne kotičke. Trak je mogoče z zaponko natančno prilagoditi obsegu glave, kar zagotavlja varno in udobno prileganje.

    Ta gag je odličen pripomoček BDSM, ki ga je mogoče uporabiti na različne domiselne načine pri vsaki seansi bondage, zato je nepogrešljiv del vsake ponudbe BDSM. Obročni gag iz trgovine MEO odlikujeta kakovost in prefinjena zasnova. Obročni gag ne zagotavlja le učinkovitega nadzora in dostopa do ust podrejenega partnerja, temveč je tudi udoben za nošenje, zato je idealen pripomoček za vsako sejo bondage. Obročni gag je rezultat izkušenj in strokovnega znanja, ki so vložene v vsak izdelek MEO.

    Več podrobnosti:

    • Obročni gag za sužnje bondage: idealen za popoln nadzor nad podrejenim partnerjem in poudarjanje nadvlade.
    • Z usnjem prevlečen obroček: Obroček obročka za gag se lahko namesti pred ali za zobe, tako da sta med uporabo še vedno mogoča dihanje in požiranje.
    • Material: Izdelan iz pravega usnja, ki je trpežno in udobno za nošenje.
    • Dimenzije: Notranji premer obročka je približno 40 mm.
    • Priporočen dodatek: Naš sprej EZ2SUCK, ki med nošenjem obročka (ali med fafanjem) zavira gag refleks, je lahko koristen dodatek.
    • Varnostni vidik: Pri uporabi obročkastih gagov je treba vedno paziti, da ne pride do motenj dihanja.
    • Uspešen model: Ta usnjeni obročasti gag velja za enega najboljših na sceni BDSM in je bil v MEO-jevi trgovini BDSM prodan že tisočkrat.
    • Zasnova, izdelana v Nemčiji: Odlična zasnova, izdelana po najvišjih standardih kakovosti.
    • Gage kupite v trgovini BDSM: Poleg vsestranskega gaga z obročkom je v trgovini MEO na voljo tudi obsežen izbor drugih visokokakovostnih gagov, s katerimi lahko prilagodite in okrepite vsako sejo BDSM. Tu boste našli gage za najrazličnejše potrebe in želje, pri čemer so v ospredju kakovost, udobje in učinkovitost. Za žogice v trgovini MEO sta značilna enostavno rokovanje in učinkovito delovanje. Čvrste silikonske ali gumijaste kroglice zanesljivo preprečujejo vsakršno verbalno komunikacijo, medtem ko nastavljivi trakovi zagotavljajo dobro prileganje. Krogle z odprtinami za zrak so varna in udobna izbira, saj majhne odprtine olajšajo dihanje in hkrati ne ovirajo pretoka sline. Idealna izbira za intenzivnejše seanse BDSM. Ti pljuči so hipoalergeni, enostavni za čiščenje ter na voljo v različnih velikostih in slogih, ki ustrezajo tako začetnikom kot naprednim uporabnikom. Trgovina MEO ponuja tudi različne modele obročkastih gagov, ki držijo usta odprta in omogočajo prost dostop, kar je idealno za različne igre vlog. Gagi za usta popolnoma zapolnijo usta in preprečujejo kakršno koli gibanje jezika, kar je idealno za scenarije, ki zahtevajo popoln nadzor in podreditev. Gagi z zaušnico, ki so jih navdihnili jahalni pripomočki, ponujajo posebno estetiko in funkcionalnost. Velik izbor ščegetavčkov v trgovini MEO zagotavlja, da se za vsak okus in raven izkušenj najde ustrezen model. Naj gre za žogice, žogice z zračnimi luknjami, silikonske žogice, obročne žogice, ustne žogice ali žogice z bitom - vsak izdelek je skrbno izdelan, da izpolnjuje najvišje standarde varnosti, udobja in učinkovitosti. Odkrijte raznolikost zbirke žag v trgovini MEO in obogatite svojo seanso BDSM z visokokakovostnimi, elegantnimi in učinkovitimi pripomočki.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    soddisfatto

    Il materiale è molto bello ed è stato soddisfacente.

      Ocenjevanje 

      Un excellent accessoire BDSM

      Le bâillon en anneau garantit de manière fiable que l'esclave reste silencieux et est accessible oralement à tout moment. Grâce à la lanière souple en cuir véritable, le bâillon est particulièrement confortable à porter et ne coupe pas les coins de la bouche. La sangle peut être ajustée de façon optimale à n'importe quel périmètre crânien grâce à une boucle. Un excellent accessoire BDSM que tu peux utiliser de manière imaginative dans chaque séance de bondage.

        Ocenjevanje 

        Bavaglio O-ring Gag

        La gag ad anello di MEO assicura in modo affidabile che lo schiavo rimanga in silenzio e sia accessibile per via orale in qualsiasi momento. Grazie al morbido cinturino in vera pelle, il bavaglio è molto comodo da indossare e non taglia gli angoli della bocca. Il cinturino può essere regolato in modo ottimale su qualsiasi circonferenza della testa mediante una fibbia. Un grande accessorio BDSM che si può usare in modo fantasioso in ogni sessione di bondage.

        • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Praktischer Knebel

        Für alle Freunde der BDSM-Erotik, kann ich diesen Knebel nur empfehlen. Der Knebel sitzt gut und hält den Mund schön weit offen.

        • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Bonne qualité

        Très bonne qualité et résistant

        • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        O Ring Gag

        The O-Ring has leather straps with a rubber coated metal ring- comfort, durability and control all in one!

        • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        Die zunge geht gut durch

        Schnelle und diskrete lieferung. der knebel an sich ist gut verarbeitet. Der O-Ring könnte manchen etwas zu klein sein aber das ist geschmackssache. Die zunge geht gut durch und das sieht dann ziemlich geil aus.

          Ocenjevanje 

          Awesome

          Your tongue can flick in and out, but there's no way in hell your mouth is closing and it's impossible to push the gag out. You're stuck.

          • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

          Napišite svoj pregled

          Obročno preklopno stikalo - preklopno stikalo z O-obročem

          Obročno preklopno stikalo - preklopno stikalo z O-obročem

          Obročni gag ima več posebnih funkcij: Ustavi tok govora, povzroči nenadzorovano slinjenje in podrejenemu partnerju prepreči, da bi zaprl usta in ustnice.

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          30 drugi izdelki iz iste kategorije: