Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Fisting gel

Glasilo

BUTTR Extra Thick fisting Gel - 500 ml - Lubrikant fisting

Skupnost fistinga je navdušena: BUTTR Extra Thick fisting Gel je inovativna novost, ki je bila posebej prilagojena potrebam ljubiteljev fistinga. Izboljšana konsistenca lubrikanta za fisting BUTTR zagotavlja izjemno dolgotrajno mazanje in je kot nalašč za daljše fisting seanse.

Več informacij

10038/00

36,99 €


-17,00 €

19,99 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    BUTTR Extra Thick fisting Gel - Nadaljnji razvoj za fisting skupnost

    Skupnost fistinga je navdušena: BUTTR Extra Thick fisting Gel je inovativen nadaljnji razvoj, ki je bil posebej prilagojen potrebam ljubiteljev fistinga. Izboljšana konsistenca lubrikanta za fisting BUTTR zagotavlja izjemno dolgotrajno mazanje in je kot nalašč za daljše fisting seanse. Ne glede na to, ali z roko ali pestjo prodirate v anus ali vagino, BUTTR fisting Gel zagotavlja maksimalno udobje in zmanjšuje trenje za boljšo in varnejšo izkušnjo. Izjemno gosta formula ne zagotavlja le boljšega občutka, temveč tudi dolgotrajno lubrikacijo, ki se ne zmanjša niti med intenzivno uporabo fisting

    ta lubrikant popolnoma spremeni pravila igre! Razvit je bil posebej za zagotavljanje dosledno gladke in udobne izkušnje tudi z večjimi dildi in posebej intenzivno penetracijo. BUTTR fisting Gel Extra Thick je nov standard za vse, ki želijo iz svoje fisting seanse potegniti najboljše - bodisi solo bodisi v paru.

    BUTTR Extra Thick fisting Gel: popoln za analni in vaginalni fisting

    BUTTR Extra Thick fisting Gel je idealna izbira za intenziven analni in vaginalni fisting. Zaradi svoje izjemno goste in kremaste konsistence ta lubrikant za fisting zagotavlja izjemno nežno in gladko penetracijo ter optimalno lubrikacijo. BUTTR Extra Thick fisting Gel: dlje časa ostane gladek in se ne izsuši tako hitro, kar je še posebej koristno med dolgimi in intenzivnimi seansami fistinga. Ne glede na to, ali ste sami ali s partnerjem, gel BUTTR Extra Thick fisting Gel zagotavlja maksimalno vlažnost, udobje in varnost - točno to, kar je potrebno za intenzivni analni in vaginalni fisting. Gosta konsistenca zagotavlja dodatno zaščito in zmanjšuje trenje, zato je BUTTR fisting Gel Extra Thick nepogrešljiv spremljevalec pri vsakem fistingu.

    Kaj je lubrikant za fisting?

    Analni ali vaginalni fisting gre za maksimalno raztezanje ustrezne telesne odprtine in globoko penetracijo. Da bi to olajšali, se uporabljajo posebni lubrikanti za fisting, ki imajo visoko lubrikantnost in se ne izsušijo tako hitro. Sling Fistični seks lahko traja več ur, zato mora lubrikant za fisting zdržati več ur!fisting Lubrikanti so na voljo na silikonski, maščobni ali vodni osnovi in s posebnimi lastnostmi, kot je anestetični učinek, kot je naš Let's F*ck Extreme, ali grelni učinek, kot je naš Let's F*ck Hot.

    Zakaj bi morali uporabljati BUTTR Extra Thick fisting Gel?


    Navodila za uporabo BUTTR Extra Thick fisting Gel

    BUTTR Extra Thick fisting Gel ni na vodni osnovi, zato ni primeren za uporabo z izdelki iz lateksa, saj lahko poškoduje material. Najprimernejši je za uporabo z materiali, ki so odporni na olje, ali igračami, namenjenimi za uporabo z lubrikanti, ki vsebujejo olje. Uporaba BUTTR Extra Thick fisting Gel in doživite popolnoma nežno, varno in vznemirljivo seanso.

    Več podrobnosti:

    • BUTTR Extra Thick fisting Gel
    • Lubrikant za fisting za analni spolni odnos, vaginalni spolni odnos, analni fisting in vaginalni fisting.
    • Vsebnost: 500 ml (16,91 fl. oz.)
    • BUTTR je popolnoma inovativen lubrikant. Zagotavlja več užitka, globljo penetracijo, popolno sejo fistinga in sproščen analni seks z dildom ali partnerjem
    • Sestavine in uporaba: V sestavi BUTTR Extra Thick fisting Gel je proizvajalec izbral visokokakovostne sestavine, ki zagotavljajo varno in prijetno izkušnjo. Podrobne informacije o sestavinah najdete na embalaži in v tem opisu izdelka. Uporabnikom z občutljivo kožo ali znanimi alergijami priporočamo, da izdelek pred prvo uporabo preizkusijo na majhnem predelu kože in tako izključijo morebitne intolerance. Če niste prepričani o sestavinah ali njihovih učinkih, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
    • Sestavine (INCI): vazelin, oktildodekanol, C18-36 kislinski triglicerid.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Da flutschen die Dildos und die Faust

    Was soll ich sagen. Sehr gleitfreudiges Gel. Noch glitschiger wenn Wasser mit ins Spiel kommt. Dildo’s sind dann nicht mehr zu bändigen;-). Das kauf ich garantiert wieder.

      Ocenjevanje 

      Bißchen fest

      Also für den Einsatz wofür es bestimmt sein sollte weniger geeignet, da es viel zu fest ist. Mit J-Lube verdünnt flutscht es wie es sollte

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Fisting Gleitgel

      Muss sagen das es super ist schon mehrfach bestellt

        Napišite svoj pregled

        BUTTR Extra Thick fisting Gel - 500 ml - Lubrikant fisting

        BUTTR Extra Thick fisting Gel - 500 ml - Lubrikant fisting

        Skupnost fistinga je navdušena: BUTTR Extra Thick fisting Gel je inovativna novost, ki je bila posebej prilagojena potrebam ljubiteljev fistinga. Izboljšana konsistenca lubrikanta za fisting BUTTR zagotavlja izjemno dolgotrajno mazanje in je kot nalašč za daljše fisting seanse.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        26 drugi izdelki iz iste kategorije: