Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

E-Stim Systems

Glasilo

Mala elektroda Torpedo™ iz E-Stim Systems

Elektroda v obliki torpeda iz E-Stim Systems je izjemna bipolarna elektroda, idealna za vse, ki želijo med analno elektrostimulacijo doživeti posebno intenziven občutek. Elektroda je primerna tako za vaginalno kot analno elektrostimulacijo, njena robustna zasnova in funkcionalnost pa zagotavljata izpolnjujočo izkušnjo.

Več informacij

3794/00

na voljo

    Več informacij

    Mala elektroda Torpedo™ podjetja E-Stim Systems: močna bipolarna elektroda za vaginalno in analno elektrostimulacijo!

    Elektroda v obliki torpeda podjetja E-Stim Systems E-Stim Systems je izjemna bipolarna elektroda, idealna za vse, ki želijo med analno elektrostimulacijo doživeti posebno intenzivne občutke. Elektroda je primerna tako za vaginalno kot analno elektrostimulacijo in s svojo robustno zasnovo in funkcionalnostjo zagotavlja izpolnjujočo izkušnjo.

    Najpomembnejše značilnosti majhne elektrode Torpedo™:

    • Bipolarna elektroda za vstavljanje: mala elektroda Torpedo™ je bipolarna elektroda za vstavljanje, ki omogoča ciljno elektrostimulacijo.
    • Gladka, zaobljena glava: elektroda ima gladko, zaobljeno glavo, ki olajša analno/vaginalno vstavljanje in omogoča udobno uporabo.
    • Satenast zaključek in dobro rokovanje: Elektroda Torpedo™ ima razkošen satenast zaključek in frezan utor na dnu, ki olajša analno/vaginalno vstavljanje in odstranjevanje.
    • Visokokakovostna izdelava: Ta vrhunska elektroda je izdelana iz materialov letalske in vesoljske kakovosti ter je zasnovana tako, da dolgo zdrži. Elektrodo je mogoče razstaviti za čiščenje, kar zagotavlja higieno in dolgo življenjsko dobo, zanjo pa velja doživljenjska garancija.
    • Odlična prevodnost: Elektroda Torpedo™ s svojimi električnimi kontaktnimi površinami na zgornji in spodnji strani zagotavlja odličen in bolj naraven stik kot druge elektrode.


    Dimenzije in tehnični podatki:

    Majhna elektroda Torpedo™ iz E-Stim Systems je vstavljiva bipolarna elektroda za analno ali vaginalno elektrostimulacijo. S skupno dolžino 130 mm in vstavljivo dolžino 100 mm je elektroda primerna za začetnike in izkušene uporabnike. S premerom 38 mm in obsegom 119 mm je elektroda zelo udobna za uporabo. S težo 344 g se udobno drži v roki, ne da bi bila pretežka. Za priključitev na napravo za elektrostimulacijo ima mala elektroda dve Torpedo™ ima dve 4 mm vtičnici v podstavku. Zaradi te kombinacije funkcij je majhna elektroda Torpedo™ fantastično spolno igračo za elektrostimulacijo.

    Čiščenje in nega:

    Čiščenje je preprosto: elektrodo očistite s toplo vodo in blagim detergentom ali s pršilom VERYCLEAN in jo nato obrišite do suhega. Elektroda, vključno z vtičnicami, mora biti pred shranjevanjem popolnoma suha.

    Optimalna uporaba elektrode Torpedo™ Elektroda:

    Za odlično izkušnjo elektrostimulacije priporočamo uporabo našega lubrikanta na vodni osnovi ESHOCK, ki olajša vstavljanje elektrode in zagotavlja optimalno električno prevodnost. Ne uporabljajte silikonskih ali hibridnih lubrikantov in upoštevajte, da kondomi niso združljivi z elektrodami iz E-Stim Systems elektrodami.

    Mali Torpedo™: obvezen pripomoček za ljubitelje elektrostimulatorjev

    Mali Torpedo™ je s svojo robustno zasnovo in uporabniku prijaznimi funkcijami popoln dodatek k vsakemu elektrostimulatorju Torpedo™ je popoln dodatek k vsaki napravi za elektrostimulacijo in ponuja edinstveno in intenzivno izkušnjo elektrostimulacije.

    Več podrobnosti:

    • Elektroda Small Torpedo™ iz E-Stim Systems
    • Tip: BiPolarna, za vstavljanje
    • Skupna dolžina: 130 mm
    • Dolžina za vstavljanje: 100 mm
    • Premer: 38 mm
    • Obod/velikost: 119 mm
    • Teža: 344 g
    • Priključki: 2 x 4 mm vtičnice v podstavku.
    • Za uporabo z našimi napravami za elektrostimulacijo (različni priključni kabli in adapterji so na voljo kot dodatna oprema).
    • Z ekskluzivno doživljenjsko garancijo proizvajalca.
    • Varnost in kakovost sta E-Stim Systems varnost in kakovost sta na prvem mestu.
    • Zasnovan in izdelan v Združenem kraljestvu v skladu z najnovejšimi britanskimi in evropskimi varnostnimi predpisi.
    • Varnostno opozorilo: Erotična elektrostimulacija (e-stimulacija) je pogosta praksa, vendar se je treba zavedati s tem povezanih varnostnih vprašanj. E-Stim ni primeren za osebe z epilepsijo, srčnim spodbujevalnikom ali medicinsko infuzijsko napravo, srčnimi obolenji ali nosečnice ter se nikoli ne sme uporabljati na prsih ali vratu. Vse naprave iz E-Stim Systems so bile zasnovane in izdelane v skladu z najvišjimi standardi. Kupec prevzema odgovornost za pravilno uporabo izdelkov.
    • E-Stim Systems in MEO: vodilni na področju BDSM in elektrostimulacije.
    • MEO je registrirana blagovna znamka podjetja MEO v Nemčiji. Vse druge blagovne znamke, logotipi in blagovne znamke so last njihovih lastnikov.

    Prenesi

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Il top per me

    Che meraviglia la forma, sarà il mio preferito per sempre!

      Ocenjevanje 

      sehr gut

      ist der weiterempfehlung wehrt
      ansonsten gibt es nix zum ausetzen an dieser elektrode
      einfache handhabung so sollte es auch sein

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      commande recu

      impeccable

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      My first hands-free orgasm !!

      Perfect size and has delivered a hands free orgasm every time I use them. I couldn’t be more pleased

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      Mala elektroda Torpedo™ iz E-Stim Systems

      Mala elektroda Torpedo™ iz E-Stim Systems

      Elektroda v obliki torpeda iz E-Stim Systems je izjemna bipolarna elektroda, idealna za vse, ki želijo med analno elektrostimulacijo doživeti posebno intenziven občutek. Elektroda je primerna tako za vaginalno kot analno elektrostimulacijo, njena robustna zasnova in funkcionalnost pa zagotavljata izpolnjujočo izkušnjo.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: