Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Dodatki za bondage

Glasilo

Hogtie Kovinski priključek s 4 trnki, posebej za vezanje

Ta priključek iz nerjavnega jekla omogoča hitro in enostavno ustvarjanje prefinjenih vezi med vezanjem. Robustne verige na tem konektorju so tako trpežne, da zlahka prenesejo tudi najmočnejše vleke močnih sužnjev.

Več informacij

1805/00

na voljo

    Več informacij

    Ta priključek iz nerjavnega jekla omogoča hitro in enostavno ustvarjanje prefinjenih vezi med vezanjem. Robustne verige tega priključka so tako trpežne, da zlahka prenesejo tudi močnejše vleke močnih sužnjev. Štiri kavlje za pripenjanje je mogoče pritrditi na ročne in gleženjske okove ter znatno omejiti partnerjevo svobodo gibanja, tako da mu je popolnoma prepuščen na milost in nemilost.

    Prednosti:

    • Visoka stabilnost: priključek je izdelan iz robustnega nerjavečega jekla, ki zagotavlja izjemno vzdržljivost in stabilnost. Robustne verige in karabini zlahka prenesejo tudi velike obremenitve.
    • Enostavna uporaba: Štiri kavlje za zatikanje omogočajo hitro in enostavno povezovanje okovov za roke in gležnje, kar je idealno za različne položaje in tehnike vezanja, zlasti za vezanje s svinjsko vezjo.
    • Intenziven nadzor: Močno omejevanje svobode gibanja ustvarja intenziven občutek nadvlade in podrejenosti. Povezani partner je popolnoma prepuščen na milost in nemilost dominantnemu partnerju.


    Hogtie Vezanje je omejevalni položaj pri bondageu, pri katerem so roke in noge osebe zvezane za hrbtom, kar ustvari intenziven občutek omejenega gibanja in nadzora. Spojnik iz nerjavečega jekla s 4 zaskočnimi kavlji omogoča hitro, varno in učinkovito povezavo okovov za roke in gležnje. Robustne verige in trnki so zasnovani tako, da prenesejo tudi velike obremenitve, zato zagotavljajo varno uporabo. Konektor s 4 trnki je zaradi uporabniku prijaznega rokovanja in robustne zasnove še posebej primeren za samovarovanje brez partnerja. Štiri zaskočne kljuke omogočajo hitro in varno povezovanje okovov za roke in gležnjev, zaradi česar je samovarovanje preprosto in učinkovito. Ker se zaskočne kljuke zaskočijo z enim klikom, lahko uporabnik samostojno uporabi in sprosti opornice, ne da bi pri tem potreboval pomoč partnerja. Poleg tega priključek ponuja jasno in dobro organizirano strukturo, ki uporabniku omogoča natančno in simetrično namestitev okovov za roke in gležnje. To zmanjšuje tveganje za neprijetne občutke in zagotavlja enakomerno porazdelitev pritiska na zapestja in gležnje. Zaradi zanesljive konstrukcije in enostavnega rokovanja konektor ponuja varno možnost za samovarovanje, kar omogoča intenzivnejšo in bolj zadovoljujočo izkušnjo. Kovinski konektor s 4 kljukami je nepogrešljiv pripomoček za vse, ki želijo okrepiti svoje izkušnje pri vezanju. Zaradi robustne izdelave in vsestranske uporabe je ta priključek primeren tako za začetnike kot za izkušene ljubitelje BDSM-a.





    Več informacij:

    • Hogtie Kovinski priključek s 4 kljukicami, posebej za bondage
    • Material: visokokakovostno nerjavno jeklo
    • Kljuke za zaskočitev: Štiri robustne kljuke za zaskočitev za varno pritrditev okovov za roke in gležnjev
    • Uporaba: Idealno za vezanje z vezajem in druge tehnike omejevalnega vezanja
    • Združljivost: Odlično za uporabo z našimi usnjenimi okovi za roke in gležnjarji
    • Spletna trgovina MEO ponuja široko paleto izdelkov za bondage in drugih pripomočkov BDSM za vse okuse in fantazije. Odkrijte številne vidike izdelkov za bondage in visokokakovostnih dodatkov BDSM v spletni trgovini MEO. Ponudba MEO vključuje različne vrste opreme za bondage, vključno z usnjenimi vezmi za roke in gležnje, vrvmi za bondage, raztegovalnimi palicami in še veliko več, ki so bile posebej razvite za različne potrebe in želje. Vsak izdelek za bondage v trgovini MEO je zasnovan tako, da z varnim in udobnim omejevanjem povečuje čutno izkušnjo. Izdelki za bondage MEO so primerni tako za začetnike kot za izkušene ljubitelje BDSM. Ne ponujajo le udobja in varnosti, temveč tudi priložnost, da seanso BDSM z inovativno in visokokakovostno opremo dvignete na novo raven. Uporaba prvovrstnih materialov in skrbna izdelava zagotavljata dolgo življenjsko dobo izdelka in prijeten občutek med uporabo. Poleg pripomočkov za bondage spletna trgovina ponuja tudi široko paleto drugih izdelkov BDSM, kot so gagi, biči, usnjene maske in še veliko več. Ti pripomočki so odlično usklajeni in zagotavljajo celovito in zadovoljivo izkušnjo BDSM. Spletna trgovina MEO pripisuje velik pomen kakovosti in varnosti, zato vsak izdelek izpolnjuje najvišje standarde in zagotavlja varno uporabo.

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Gute Qualität schnell geliefert

    Super verarbeitet , praktisch, sieht gut aus und ist von guter Qualität

    • 0 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Hogtie Kovinski priključek s 4 trnki, posebej za vezanje

    Hogtie Kovinski priključek s 4 trnki, posebej za vezanje

    Ta priključek iz nerjavnega jekla omogoča hitro in enostavno ustvarjanje prefinjenih vezi med vezanjem. Robustne verige na tem konektorju so tako trpežne, da zlahka prenesejo tudi najmočnejše vleke močnih sužnjev.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: