Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Dildi

Glasilo

BUTTR Operacija Dingo Huge Dildo - XXL dildo s priseskom

Če vam dolgi dildi niso dovolj dolgi, je BUTTR Operation Dingo Huge Dildo z impresivnimi 43 cm popolna izbira! Ta črni XXL dildo je bil posebej razvit za izkušene uporabnike, ki so pripravljeni na novo opredeliti svoje analne ali vaginalne meje in se podati na ekstremno pustolovščino.

Več informacij

10066/00

na voljo

    Več informacij

    BUTTR Operation Dingo Huge Dildo - XXL dildo za neomejene analne užitke

    Če vam dolgi dildi niso dovolj dolgi, je BUTTR Operation Dingo Huge Dildo s svojimi impresivnimi 43 cm popolna izbira! Ta črni XXL dildo je bil posebej razvit za izkušene uporabnike, ki so pripravljeni na novo opredeliti svoje analne ali vaginalne meje in se podati na ekstremno pustolovščino. Z realističnimi podrobnostmi, kot so debela mošnja, žilavo steblo penisa in izbočen želodec, ta dildo v ničemer ne zaostaja za pravim velikanskim penisom.


    Realističen črn dildo v velikosti XXL

    Ta dildo je verjetno eden največjih dildov, ki jih boste kdajkoli uporabili. Dildo Operation Dingo Huge združuje velikost z realističnim videzom, pri katerem lahko jasno začutite vsako podrobnost. Sesalec na dnu zagotavlja, da dolgi dildo ostane trdno in varno na mestu v vsakem položaju - ne glede na to, ali ga pritrdite na steno, tla ali ogledalo, sesalec ga bo obdržal na mestu! Ta veliki dildo lahko uporabljate analno in vaginalno, vendar se ne pozabite navaditi na njegovo ogromno velikost in uporabite veliko Glory Hole Uporabite veliko hibridnega lubrikanta.

    Zakaj je BUTTR Operation Dingo Huge Dildo odlična izbira:

    • S skupno dolžino 43,2 cm in največjim premerom 7,5 cm je ta dildo primeren za vse, ki želijo ogromen dildo.
    • Realistična zasnova: Izrazit spolovilo, žilavo penisno steblo in izbočena mošnja zagotavljajo realistično stimulacijo ob vsaki uporabi.
    • Močan prisesek: Močan prisesek varno drži dildo v vsakem položaju, ne glede na to, kako močno ga uporabljate.
    • Vsestranski: Ta dildo lahko uporabljate analno in vaginalno, združljiv pa je celo s številnimi našimi seks napravami - za popoln užitek brez uporabe rok.
    • Material: Izdelan je iz visokokakovostnega, za telo varnega vinila v črni barvi.


    Uporaba, pravi lubrikant in čiščenje velikega dilda

    Za posebno prijetno izkušnjo z velikim dildom BUTTR Operation Dingo Huge vedno uporabite veliko količino priporočenega lubrikanta Glory Hole Hibridnega lubrikanta MEO. Ta hibridni lubrikant zagotavlja dolgotrajno lubrikantnost in je idealen za intenzivne seanse. VERYCLEAN Dildo BUTTR Operation Dingo Huge po uporabi temeljito očistite s toplo vodo in blagim milom ali uporabite naš sprej za še posebej temeljito čiščenje in optimalno higieno.

    Blagovna znamka BUTTR - kakovost in inovacije iz Evrope

    BUTTR je evropska blagovna znamka, ki se je uveljavila kot ponudnik visokokakovostnih spolnih igrač in lubrikantov. Podjetje BUTTR, znano po svoji robustni, moški estetiki in skrbno razviti ponudbi izdelkov, je namenjeno predvsem moškim in ženskam, ki iščejo nove izzive pri igri z zadnjimi vratci. Vsak izdelek iz kolekcije BUTTR, od ogromnega dilda BUTTR Operation Dingo do posebej razvitih lubrikantov, je izdelan v skladu z najvišjimi standardi varnosti, udobja in trajnosti. Blagovna znamka ne navdušuje le z inovativnim dizajnom, temveč tudi z uporabo telesu prijaznih materialov, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti. Z BUTTR-om boste doživeli intenziven, prefinjen užitek - ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen profesionalec na področju analnega seksa, fisting ali analnega raztezanja.

    Več podrobnosti:

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Hammer

    Absolut kein Geruch, super verpackt. Und dieser Dildo ist der absolute Hammer, ich kann ihn nur empfehlen! Ich bin schon ein echter Profi, was solche Megadildos angeht.

      Napišite svoj pregled

      BUTTR Operacija Dingo Huge Dildo - XXL dildo s priseskom

      BUTTR Operacija Dingo Huge Dildo - XXL dildo s priseskom

      Če vam dolgi dildi niso dovolj dolgi, je BUTTR Operation Dingo Huge Dildo z impresivnimi 43 cm popolna izbira! Ta črni XXL dildo je bil posebej razvit za izkušene uporabnike, ki so pripravljeni na novo opredeliti svoje analne ali vaginalne meje in se podati na ekstremno pustolovščino.

      Napišite svoj pregled

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: