Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Dildi

Glasilo

BUTTR Eksplozivna bojna glava Anal Dildo

Grozljiv in kot nekaj iz arzenala zloveščega diktatorja: analni vibrator BUTTR Explosive Warhead je namenjen le eni stvari - popolnemu uničenju anusa! Z impresivno dolžino 25 cm in največjim premerom 6,6 cm je ta dildo popoln za izkušene analne rekrute, ki so pripravljeni na novo opredeliti svoje meje.

Več informacij

10035/00

na voljo

    Več informacij

    BUTTR Explosive Warhead Anal Dildo - Za največji analni izziv

    Grozljiv in kot iz arzenala zloveščega diktatorja: analni dildo BUTTR Explosive Warhead je namenjen le eni stvari - popolnemu analnemu uničenju! Z impresivno dolžino 25 cm in največjim premerom 6,6 cm je ta dildo popoln za izkušene analne rekrute, ki so pripravljeni na novo določiti svoje meje. Analni dildo BUTTR Explosive Warhead je izdelan iz trpežnega, a gladkega vinila za globoko in intenzivno stimulacijo, ki vas bo potisnila daleč prek vaših meja.

    Rebrasta gred za maksimalno stimulacijo

    .

    Rebrasta gred analnega vibratorja BUTTR Explosive Warhead poskrbi za dodatno stimulacijo in z vsakim gibom poveča vaš užitek. Ne glede na to, ali dildo uporabljate za analno ali vaginalno stimulacijo, valoviti utori ponujajo povsem novo dimenzijo zadovoljstva.

    .

    Močan prisesek za užitek brez uporabe rok

    .

    Zahvaljujoč robustnemu prisesku se dildo varno prilepi na vse gladke površine, vaše roke pa ostanejo proste za druge dejavnosti. Tako se lahko popolnoma osredotočite na to "vojaško misijo" sami ali v paru

    .
    Zakaj je analni dildo BUTTR Explosive Warhead popolna izbira za vas:


    Za analne rekrute - vojaška zasnova za intenzivno stimulacijo

    Kolekcija BUTTR je bila posebej razvita za analne profesionalce z visokimi zahtevami in igro z zadnjimi vrati dviguje na novo raven. Robusten, moški videz in vojaški dizajn blagovne znamke BUTTR odražata moč in vzdržljivost, ki sta potrebni pri uporabi spolnih igrač, kot je analni dildo BUTTR Explosive Warhead. Analni dildo BUTTR Explosive Warhead je še en primer, kako BUTTR ponuja nepozabna doživetja, ki zahtevajo predanost in vzdržljivost.

    Uporaba, pravo mazivo in čiščenje zadnjega čepka

    Vedno uporabite veliko količino priporočenega Glory Hole Hibridnega lubrikanta MEO za še posebej prijetno izkušnjo z analnim vibratorjem BUTTR Explosive Warhead. Ta hibridni lubrikant zagotavlja dolgotrajno lubrikacijo in je idealen za intenzivne seanse. VERYCLEAN Analni dildo Explosive Warhead po uporabi temeljito očistite s toplo vodo in blagim milom ali uporabite naš sprej za še posebej temeljito čiščenje in optimalno higieno.

    Blagovna znamka BUTTR - kakovost in inovacije iz Evrope

    BUTTR je evropska blagovna znamka, ki se je uveljavila kot ponudnik visokokakovostnih spolnih igrač in lubrikantov. Podjetje BUTTR, znano po svoji robustni, moški estetiki in skrbno razviti ponudbi izdelkov, je namenjeno predvsem moškim in ženskam, ki iščejo nove izzive pri igri z zadnjimi vratci. Vsak izdelek iz kolekcije BUTTR, od analnega dilda Explosive Warhead do posebej razvitih lubrikantov, je izdelan po najvišjih standardih varnosti, udobja in trajnosti. Blagovna znamka ne navdušuje le z inovativnim dizajnom, temveč tudi z uporabo telesu prijaznih materialov, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti. Z izdelkom BUTTR boste doživeli intenziven, prefinjen užitek - ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen profesionalec na področju analnega seksa, fisting ali analnega raztezanja.

    Več podrobnosti:

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Durable, Reliable, Fun, Slick

    Looking for fun in the bedroom, this will do the job. It's suction cup base makes it stick to about any surface. Being silicon it's very easy to clean after use. It's versatile, durable and will accommodate to anything you or your partner would need to be accomplished in the bedroom! I would highly recommend this to anyone that's willing and wanting to try to be adventurous in the bedroom!

      Ocenjevanje 

      Bonne qualité

      Très bon produit et pas cher

        Napišite svoj pregled

        BUTTR Eksplozivna bojna glava Anal Dildo

        BUTTR Eksplozivna bojna glava Anal Dildo

        Grozljiv in kot nekaj iz arzenala zloveščega diktatorja: analni vibrator BUTTR Explosive Warhead je namenjen le eni stvari - popolnemu uničenju anusa! Z impresivno dolžino 25 cm in največjim premerom 6,6 cm je ta dildo popoln za izkušene analne rekrute, ki so pripravljeni na novo opredeliti svoje meje.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: