Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Dildi

Glasilo

Stinger BUTTR FIM-92 analni dildo - Dildo s priseskom

butt plug Stinger Analni dildo BUTTR FIM-92 je pol, pol dildo, popoln dodatek za vse, ki obožujejo intenzivne analne užitke in nenavadne ritne čepke. Zaradi izrazitega želodca in valovite oblike je mogoče ta analni dildo kljub impresivni velikosti udobno in nežno vstaviti v anus.

Več informacij

10031/00

na voljo

    Več informacij

    Stinger BUTTR FIM-92 Anal Dildo - analni dildo z močnim priseskom za globoko analno stimulacijo

    Butt plug Stinger Napol , napol dildo, analni dildo BUTTR FIM-92 je popoln dodatek za vse, ki obožujejo intenzivne analne užitke in nenavadne ritne čepke. Ta analni dildo z izrazitim spolovilom in valovito obliko je kljub impresivni velikosti udoben in nežen za vstavljanje v anus. Dolžina vstavljanja 22 cm in premer 8 cm zagotavljata globoko in intenzivno stimulacijo, ki bo tudi izkušene uporabnike pripeljala do meja zmogljivosti. Stinger Zaradi izjemno močnega priseska lahko analni dildo FIM-92 pritrdite na katero koli gladko površino in uživate brez uporabe rok.

    Za profesionalne analne uporabnike - močna zasnova za intenzivno stimulacijo

    Kolekcija BUTTR je bila razvita posebej za analne profesionalce z visokimi zahtevami in igro z zadnjimi vratci dviguje na novo raven. Stinger Močan, moški videz in vojaški dizajn blagovne znamke BUTTR odražata moč in vzdržljivost, ki sta potrebni pri uporabi spolnih igrač, kot je analni dildo FIM-92. Ta analni dildo je še en primer, kako BUTTR ponuja nepozabna doživetja, ki zahtevajo popolno predanost in vzdržljivost.

    Stinger Zakaj je analni dildo BUTTR FIM-92 popolna izbira:

    • Z dolžino vstavljanja 22 cm in največjim premerom 8 cm ta dildo ponuja intenzivno stimulacijo in je idealen za izkušene uporabnike.
    • Izrazit želodec in sferična oblika: realistična oblika z izrazitim želodcem in valovi vzdolž gredi poskrbi za posebno doživetje.
    • Stinger Močan prisesek: izjemno močan prisesek omogoča pritrditev analnega dilda FIM-92 na katero koli gladko površino, tako da ga lahko uporabljate brez uporabe rok - idealno za jahanje dilda ali različne druge položaje.


    Uporaba, pravo mazivo in čiščenje dilda

    Vedno uporabite veliko količino priporočenega lubrikanta Glory HoleStinger Hibridnega lubrikanta MEO za gladko in prijetno izkušnjo z analnim dildom FIM-92. Ta hibridni lubrikant zagotavlja dolgotrajno lubrikacijo in je idealen za intenzivne seanse. Stinger VERYCLEAN Po uporabi analni dildo FIM-92 temeljito očistite s toplo vodo in blagim milom ali uporabite naš sprej za še posebej temeljito čiščenje in optimalno higieno.

    Blagovna znamka BUTTR - kakovost in inovacije iz Evrope

    BUTTR je evropska blagovna znamka, ki se je uveljavila kot ponudnik visokokakovostnih spolnih igrač in lubrikantov. Podjetje BUTTR, znano po svoji robustni, moški estetiki in skrbno razviti ponudbi izdelkov, je namenjeno predvsem moškim in ženskam, ki iščejo nove izzive pri igri z zadnjimi vratci. Stinger Vsak izdelek iz kolekcije BUTTR, od analnega dilda FIM-92 do posebej razvitih lubrikantov, je izdelan v skladu z najvišjimi standardi varnosti, udobja in trajnosti. Blagovna znamka ne navdušuje le z inovativnim dizajnom, temveč tudi z uporabo telesu prijaznih materialov, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti. Z izdelkom BUTTR boste doživeli intenziven, prefinjen užitek - ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen profesionalec na področju analnega seksa,fisting ali analnega raztezanja.

    Več podrobnosti:

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Sehr befriedigend

    Das Teil ist sehr gut gemacht, genau die richtige Härte und trotzdem schön flexibel und nachgiebig, wo man es braucht. Von der Größe her nichts für Anfänger auf dem Gebiet. Aber mit guter Vorbereitung, Entspannung und der richtigen Menge Gleitgel ist es einfach ein gutes Gefühl, wenn es "flutscht". Passt und sitzt ohne zu drücken. Die Gesamtgröße ist, wenn das "Ding" erst einmal da ist, wo es sein soll, sehr angenehm und füllt sehr gut aus. Kann auch längere Zeit getragen werden ohne herauszurutschen.

      Napišite svoj pregled

      Stinger BUTTR FIM-92 analni dildo - Dildo s priseskom

      Stinger BUTTR FIM-92 analni dildo - Dildo s priseskom

      butt plug Stinger Analni dildo BUTTR FIM-92 je pol, pol dildo, popoln dodatek za vse, ki obožujejo intenzivne analne užitke in nenavadne ritne čepke. Zaradi izrazitega želodca in valovite oblike je mogoče ta analni dildo kljub impresivni velikosti udobno in nežno vstaviti v anus.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: