Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Dildi

Glasilo

BUTTR Black Hawk Curved Anal Dildo - XL Dildo

BUTTR Black Hawk Curved Anal Dildo je bil razvit posebej za nenasitneže med našimi izkušenimi strankami, ki si želijo še intenzivnejše stimulacije prostate ali točke G. Z impresivno dolžino za vstavljanje 25,4 cm in največjim premerom 6,9 cm ima ta dildo vse, kar potrebujete, da vas pripelje do vaših meja in še dlje.

Več informacij

10030/00

na voljo

    Več informacij

    BUTTR Black Hawk Curved Anal Dildo - Velik dildo, ki vam bo všeč!

    BUTTR Black Hawk Curved Anal Dildo je bil razvit posebej za nenasitneže med našimi izkušenimi strankami, ki si želijo še intenzivnejše stimulacije prostate ali točke G. Z impresivno dolžino za vstavljanje 25,4 cm in največjim premerom 6,9 cm ima ta dildo vse, kar potrebujete, da vas popelje do vaših meja in še dlje. Zahvaljujoč svoji anatomsko popolni obliki Black Hawk Curved Anal Dildo lahko posebej doseže vaše vroče točke, tako analne kot vaginalne.

    Odlične podrobnosti za večjo stimulacijo

    Številne podrobnosti Black Hawk Curved Anal Dildo bUTTR zagotavljajo, da boste intenzivno občutili vsak dotik. Od izrazitega predela do debelega spolovila in izbočenih žil - ta črni dildo vam ponuja dih jemajočo izkušnjo, ki je ne boste kmalu pozabili. Poleg tega lahko dildo s priseskom na spodnji strani pritrdite na katero koli gladko površino ali ga celo povozite na ogledalu - kot nalašč za užitek brez uporabe rok.

    Zakaj BUTTR Black Hawk Curved Anal Dildo je popolna izbira:

    • Posebna ukrivljenost tega dilda zagotavlja optimalen dostop do prostate ali točke G.
    • Zahtevna velikost: z dolžino vstavljanja 25,4 cm in premerom 6,9 cm Black Hawk Curved Anal Dildo idealen za napredne uporabnike, ki imajo raje velike dilde.
    • Čudovite podrobnosti: Neobrezan, debel penis z izrazito predkožko, velikim spolovilom in izbočenimi žilami zagotavlja posebno intenzivno stimulacijo.
    • Vsestranska uporaba: Sesalec omogoča pritrditev dilda na gladke površine, zato ponuja širok nabor možnosti uporabe, od uporabe brez rok do jahanja na ogledalu ali pred njim.


    Uporaba, pravo mazivo in čiščenje dilda

    Priporočamo, da BUTTR vedno namažete z lubrikantom Black Hawk Curved Anal Dildo vedno z izdatno količino analnega lubrikanta, kot je npr Glory Hole Hibridni lubrikant MEO, da zagotovite še posebej prijetno izkušnjo. VERYCLEAN Po uporabi dildo temeljito očistite s toplo vodo in blagim milom ali uporabite naš sprej za maksimalno higieno.

    Blagovna znamka BUTTR - kakovost in inovacije iz Evrope

    BUTTR je evropska blagovna znamka, ki se je uveljavila kot dobavitelj visokokakovostnih spolnih igrač in lubrikantov. Podjetje BUTTR, znano po svoji robustni, moški estetiki in skrbno razviti ponudbi izdelkov, je namenjeno predvsem moškim in ženskam, ki med seksom iščejo nove izzive Backdoor-Play iščejo nove izzive. Vsak izdelek iz kolekcije BUTTR, od Black Hawk Curved Anal Dildo do posebej razvitih lubrikantov, je izdelan v skladu z najvišjimi standardi varnosti, udobja in vzdržljivosti. Blagovna znamka ne navdušuje le z inovativnim dizajnom, temveč tudi z uporabo telesu prijaznih materialov, ki izpolnjujejo najvišje standarde kakovosti. Z blagovno znamko BUTTR boste doživeli intenzivne, prefinjene užitke - ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen profesionalec na področju spolnih igračk, fisting ali analnega raztezanja.

    Več podrobnosti:

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Absolutely Amazing

    I bought this plug cause it was the next step in stretching. I was able to slip completely over it on my third try. This thing is huge but feels so amazing and stays super slick with some good thick lube on it. I can now bounce up and down on it fully and it feels so amazing. Highly recommend to serious stretchers. Know what your getting into before purchase. This is well worth the time and money!!!

      Ocenjevanje 

      Super vearbeitet

      Die herkömmlichen Dildos waren für meinen Freund zu hart. Dieser ist für ihn auch für längere Zeiträume angenehm zu benutzen. Riecht nach dem Auspacken überhaupt nicht. Super verarbeitet! Ich werde ihm wohl bald den nächsten von MEO spendieren...

        Napišite svoj pregled

        BUTTR Black Hawk Curved Anal Dildo - XL Dildo

        BUTTR Black Hawk Curved Anal Dildo - XL Dildo

        BUTTR Black Hawk Curved Anal Dildo je bil razvit posebej za nenasitneže med našimi izkušenimi strankami, ki si želijo še intenzivnejše stimulacije prostate ali točke G. Z impresivno dolžino za vstavljanje 25,4 cm in največjim premerom 6,9 cm ima ta dildo vse, kar potrebujete, da vas pripelje do vaših meja in še dlje.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: