Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Crackstuffers

Glasilo

Crackstuffers Stefan - Dildo iz vrhunskega silikona

Če vas kliče poželenje in se želite igrati, je modri dildo Stefan iz Crackstuffersa prava stvar za vas! Ta dildo je izdelan iz visokokakovostnega vrhunskega silikona in združuje udoben premer z dolgo, tanko gredjo, ki je primerna tako za solo seks kot za seanse s prijatelji.

Več informacij

2276/00

na voljo

    Več informacij

    Če vas kliče poželenje in se želite igrati, je modri dildo Stefan iz Crackstuffersa prava stvar za vas! Ta dildo je izdelan iz visokokakovostnega vrhunskega silikona in združuje udoben premer z dolgo, tanko gredjo, ki je primerna tako za solo seks kot za seanse s prijatelji. Ta dildo Crackstuffers z realističnim želodcem in dolžino 23,5 cm ponuja idealno ravnovesje med udobjem in intenzivno stimulacijo.

    Impresivne dimenzije:

    • Dolžina: 23,5 cm
    • Premer: 5 cm
    • Dolžina za vstavljanje: 18 cm
    • Obod: približno 15,7 cm


    Zakaj je modri dildo Stefan podjetja Crackstuffers tako priljubljen?

    Crackstuffers Stefan Dildo ni le dildo, ampak je pravi vrhunec v vsaki zbirki dildov. Njegova posebnost je izjemna prožnost, ki omogoča doseganje vseh erogenih con globoko v telesu. Crackstuffers Stefan Zaradi mehke teksture se dildo popolnoma prilagodi notranjim oblinam in konturam telesa, kar omogoča intenzivnejšo in ciljno usmerjeno stimulacijo. Ta prožnost v kombinaciji z visokokakovostnim vrhunskim silikonskim zaključkom zagotavlja, da je vsak gib intenziven užitek, ne glede na to, ali dildo uporabljate sami ali s partnerjem.

    Crackstuffers - preprosto več občutka!

    S Crackstuffers in MEO ni več razloga, da ne bi raziskovali svojih analnih meja. Naši vrhunski silikonski izdelki ne ponujajo le izjemne zmogljivosti, temveč tudi vzdržljivost in kakovost, zaradi katerih je analni seks nekaj posebnega.

    Popoln material za neprekosljiv užitek:

    Izjemna prednost novih izdelkov Crackstuffers iz vrhunskega silikona je njihova koži prijazna, mehka tekstura, ki zagotavlja prijetno, a intenzivno stimulacijo. Visokokakovostni dildi in analni čepi Crackstuffers iz ročno izdelanega, s platino utrjenega silikona ne ponujajo le impresivne prožnosti, temveč tudi edinstveno vzdržljivost, ki jim zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Izdelki Crackstuffers so nekoliko dražji od običajnih industrijsko množično proizvedenih izdelkov, saj so skrbno ročno izdelani iz visokokakovostnega, s platino utrjenega vrhunskega silikona. Ta material, varen za živila, zagotavlja izjemno mehkobo, prožnost in vzdržljivost, česar industrijsko izdelanim izdelkom pogosto primanjkuje. Vsak posamezen izdelek je skrbno preizkušen in obdelan, kar zagotavlja najvišjo kakovost in neprekosljivo izkušnjo. Rezultat je edinstven izdelek, ki ne navdušuje le s kakovostjo, temveč tudi z dolgo življenjsko dobo.

    Uporabljajte samo maziva na vodni ali hibridni osnovi.

    Pomembno je, da za te izdelke Crackstuffers uporabljate samo maziva na vodni osnovi ali naša hibridna maziva Glory Hole se uporabljajo. Izogibajte se mazivom na osnovi silikona, saj lahko poškodujejo visokokakovostni silikonski material. Naša lubrikanta na vodni osnovi FuckBuddy in Glory Hole s pantenolom in laureth-9 zagotavljajo odlično mazanje in nego, ne da bi poškodovali material.

    Dodatne informacije:

    • Crackstuffers Stefan - Vrhunski silikonski analni dildo
    • Izdelek iz serije MEO™ Crackstuffers iz visokokakovostnega silikona.
    • Material: ročno izdelan, s platino utrjen vrhunski silikon, varen za živila, brez ftalatov in prijazen do kože.
    • Dildo Crackstuffers je izdelan iz visokokakovostnega, telesu prijaznega silikona, ki ponuja fantastičen občutek in se odlično ujema z lubrikanti na vodni osnovi in hibridnimi lubrikanti.
    • Dildo ali analni čep Crackstuffers x MEO pomeni analne spolne igrače najvišje kakovosti, ki jih odlikujejo ergonomija, vzdržljivost in varna uporaba.
    • VERYCLEANČiščenje Priporočamo čiščenje s toplo vodo in čistilom za igrače . Za dodatno higieno in nego po čiščenju je naš sprej Extremeo odličen dodatek.
    • Možne kombinacije: Sling V kombinaciji z blazino ASS UP ali Fuck&Play je mogoče dilde Crackstuffers vstaviti še posebej udobno in izjemno globoko.
    • O podjetju Crackstuffers: Crackstuffers je angleška blagovna znamka, specializirana za izdelavo dildov in drugih analnih spolnih igračk, ki je znana predvsem po svojih velikih, zelo velikih in nenavadno oblikovanih dildih. Ti dildi so bili razviti posebej za napredne uporabnike in ljubitelje intenzivne analne stimulacije. Podjetje Crackstuffers je najbolj znano po svojih velikih dildih, ki so pogosto večji od večine običajnih dildov na trgu, kar omogoča ekstremna in intenzivna doživetja. Crackstuffers ponuja različne edinstvene modele, pogosto posebej razvite za analno stimulacijo, vključno z dildi z močno izraženimi glavami, ozkimi gredmi in širokimi podstavki, ki omogočajo različne občutke.
    • Materiali: Crackstuffers uporablja visokokakovostne, za telo varne materiale, pri čemer so dildi običajno izdelani iz vinila brez ftalatov ali visokokakovostnega silikona, ki je trpežen in enostaven za čiščenje. Blagovna znamka je tesno povezana s skupnostjo LGBTQ+ in je še posebej priljubljena na gejevski sceni. Izdelki Crackstuffers so prilagojeni potrebam te skupnosti in ponujajo široko paleto dildov, ki so primerni tako za samske kot za pare. Vsi izdelki Crackstuffers so izdelani v Združenem kraljestvu, kar zagotavlja visoko kakovost in strog nadzor med proizvodnim procesom. Poleg klasičnih dildov ponudba te blagovne znamke vključuje tudi druge igrače za analni seks, kot so analni čepi, stimulatorji prostate in posebni izdelki za skupnost fistinga. Crackstuffers je zaslovel s svojimi posebnimi, pogosto ekstremnimi izdelki in je blagovna znamka, ki jo izberejo vsi, ki iščejo izjemna in intenzivna analna doživetja.
    • MEO s ponosom ponuja celotno paleto izdelkov Crackstuffers. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami, prvovrstnimi storitvami za stranke ter hitro in diskretno dostavo vam zagotavljamo, da boste svoje velike dilde Crackstuffers prejeli hitro in zanesljivo. Pri MEO boste našli najboljše izdelke za izjemna in intenzivna doživetja - vedno z varnostjo in kakovostjo, ki si jo zaslužite.

     

    Crackstuffers Dildos

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Consigliato

    Appena aperto mia moglie ha spalancato gli occhi, non ci credeva! Lo usa quando non sono a casa o quando vuole una doppia penetrazione! Ottimo prodotto, consigliato!

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Crackstuffers Stefan - Dildo iz vrhunskega silikona

    Crackstuffers Stefan - Dildo iz vrhunskega silikona

    Če vas kliče poželenje in se želite igrati, je modri dildo Stefan iz Crackstuffersa prava stvar za vas! Ta dildo je izdelan iz visokokakovostnega vrhunskega silikona in združuje udoben premer z dolgo, tanko gredjo, ki je primerna tako za solo seks kot za seanse s prijatelji.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: