Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Crackstuffers

Glasilo

Crackstuffers Hans - XXL dildo iz visokokakovostnega silikona

Če iščete XXL dildo, ki bo izziv tudi za najbolj izkušene profesionalce v analnem seksu, potem je 42 cm dolg Hansov dildo iz Crackstuffersa prava stvar za vas. Ta dildo postavlja nove standarde glede dolžine in obsega ter je namenjen vsem, ki si želijo intenzivnih, globokih in izjemno zadovoljujočih analnih izkušenj.

Več informacij

2273/00

na voljo

    Več informacij

    Crackstuffers Hans - XXL dildo iz visokokakovostnega silikona

    Če iščete XXL dildo, ki bo izziv tudi za najbolj izkušene profesionalce v analnem seksu, potem je 42 cm dolg Hansov dildo iz Crackstuffersa prava stvar za vas. Ta dildo postavlja nove standarde glede dolžine in obsega ter je namenjen vsem, ki iščejo intenzivne, globoke in izjemno zadovoljujoče analne izkušnje. Crackstuffers Hans S svojo impresivno velikostjo in visokokakovostno izdelavo je nepogrešljiv pripomoček za vse, ki radi zelo globoko vstavljajo še posebej velike dilde.

    Dimenzije, ki navdušujejo:

    • Dolžina: 42 cm
    • Premer: 9 cm
    • Dolžina za vstavljanje: 35 cm


    Za prave profesionalce analnega seksa:

    Crackstuffers Hans To je XXL dildo, ki je bil razvit posebej za zelo napredne analne strokovnjake med vami. Z impresivno dolžino 42 cm in premerom 9 cm je ta dildo iz visokokakovostnega silikona vrhunska spolna igrača za vse, ki imajo radi zelo velike dilde in jih radi vstavljajo globoko. Izrazit želodec, ki je nekoliko večji od gredi, zagotavlja, da vsak centimeter tega XXL dilda ponuja intenzivno izkušnjo. Uživajte ob pogledu na Hansa, ki ga analno požira centimeter za centimetrom - užitek, ki ga ne bodo cenili le profesionalci.

    Podjetje Crackstuffers se ponaša z odlično kakovostjo in oblikovanjem:

    Crackstuffers Hans crackstuffers ne navdušuje le s svojo velikostjo, temveč tudi z izjemno kakovostjo. Dildo XXL, ročno izdelan v Angliji iz visokokakovostnega silikona, ponuja odlično kombinacijo realistične teksture, prožne čvrstosti in impresivne velikosti. Zaradi izbočenega spolovila, izrazitih žil in posebej debelih semenčic je ta dildo eden najbolj priljubljenih modelov v naši trgovini z dildi. Ravna podlaga dilda XXL zagotavlja varno stojalo, tako da se lahko popolnoma osredotočite na užitek.

    Zakaj je dildo XXL Hans iz Crackstuffersa prva izbira analnih strokovnjakov:

    Crackstuffers se zavzema za izdelke, ki izpolnjujejo najvišje standarde izdelave in oblikovanja. Hans je bil razvit za tiste, ki znajo stvari vzeti v svoje roke in iščejo največji užitek. Zaradi posebne oblike in nabreklega spolovila sta vstavljanje in poznejše drsenje po penisu nepozabno doživetje.

    Crackstuffers - preprosto več občutka!

    S Crackstuffers in MEO ni več razloga, da ne bi raziskovali svojih analnih meja. Naši vrhunski silikonski izdelki ne ponujajo le izjemne zmogljivosti, temveč tudi vzdržljivost in kakovost, zaradi katerih je analni seks nekaj posebnega.

    Popoln material za neprekosljiv užitek:

    Izjemna prednost novih izdelkov Crackstuffers iz vrhunskega silikona je njihova koži prijazna, mehka tekstura, ki zagotavlja prijetno, a intenzivno stimulacijo. Visokokakovostni dildi in analni čepi Crackstuffers iz ročno izdelanega, s platino utrjenega silikona ne ponujajo le impresivne prožnosti, temveč tudi edinstveno vzdržljivost, ki jim zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Izdelki podjetja Crackstuffers so nekoliko dražji od običajnih industrijsko množično proizvedenih izdelkov, saj so skrbno ročno izdelani iz visokokakovostnega, s platino utrjenega vrhunskega silikona. Ta material, varen za živila, zagotavlja izjemno mehkobo, prožnost in vzdržljivost, česar industrijsko proizvedeni izdelki pogosto nimajo. Vsak posamezen izdelek je skrbno preizkušen in obdelan, kar zagotavlja najvišjo kakovost in neprekosljivo izkušnjo. Rezultat je edinstven izdelek, ki ne navdušuje le s kakovostjo, temveč tudi z dolgo življenjsko dobo.

    Uporabljajte samo maziva na vodni ali hibridni osnovi:

    Pomembno je, da za te izdelke Crackstuffers uporabljate samo maziva na vodni osnovi ali naša hibridna maziva Glory Hole se uporabljajo. Izogibajte se mazivom na osnovi silikona, saj lahko poškodujejo visokokakovostni silikonski material. Naša lubrikanta na vodni osnovi FuckBuddy in Glory Hole s pantenolom in laureth-9 zagotavljata odlično mazanje in nego, ne da bi poškodovala material.

    Dodatne informacije:

     

    Crackstuffers Dildos

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Macht Spaß

    Wir haben lange nach einem großen Dildo gesucht. Konnten es dann kaum erwarten "Hans" auszupacken. Ich muss sagen von der Größe waren wir wirklich überrascht, er ist doch deutlich größer als wir es erwartet haben aber mit etwas Training, Geduld und viel Gleitgel macht er richtig Spaß ihn zu reiten.

      Ocenjevanje 

      Awesome

      Hans is for those expert players who can take big things deep. See you hole swallow this up, the head is slightly bigger than the shaft, so once its in, you slide down the shaft.

        Napišite svoj pregled

        Crackstuffers Hans - XXL dildo iz visokokakovostnega silikona

        Crackstuffers Hans - XXL dildo iz visokokakovostnega silikona

        Če iščete XXL dildo, ki bo izziv tudi za najbolj izkušene profesionalce v analnem seksu, potem je 42 cm dolg Hansov dildo iz Crackstuffersa prava stvar za vas. Ta dildo postavlja nove standarde glede dolžine in obsega ter je namenjen vsem, ki si želijo intenzivnih, globokih in izjemno zadovoljujočih analnih izkušenj.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: