Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Crackstuffers

Glasilo

Crackstuffers Hunter - XXL dildo iz vrhunskega silikona

43 cm dolg dildo Hunter podjetja Crackstuffers je odlična izbira za vse, ki iščejo XXL dildo, ki prodre globoko v anus. Ta XXL dildo iz visokokakovostnega premium silikona je bil posebej razvit za t. i Anal Depth Play hunter in ponuja popolno kombinacijo impresivne dolžine in dizajna.

Več informacij

2272/00

na voljo

    Več informacij

    Crackstuffers Hunter - XXL dildo iz visokokakovostnega silikona

    43 cm dolg dildo Hunter podjetja Crackstuffers je odlična izbira za vse, ki iščejo XXL dildo, ki prodre globoko v anus. Ta modri XXL dildo iz visokokakovostnega premium silikona je bil posebej razvit za t. i Anal Depth Play hunter in ponuja popolno kombinacijo impresivne dolžine in dizajna. Crackstuffers Hunter Z osupljivo dolžino 43 cm in premerom 6,8 cm je idealen za izkušene uporabnike, ki radi prodirajo še posebej globoko v anus.

    Dimenzije, ki navdušujejo:

    • Dolžina: 43 cm
    • Premer: 6,8 cm
    • Dolžina za vstavljanje: 33 cm


    Zakaj je dildo Hunter iz Crackstuffersa prva izbira za Anal Depth Play je:

    Crackstuffers Hunter Dildo ponuja vse, kar potrebuje velik dildo za Anal Depth Play potrebuje. S svojo dolgo in tanko obliko, ki je nekoliko širša od zapestja, lahko ta XXL dildo vstavite še posebej globoko, ne da bi pri tem izgubil nekaj svoje intenzivnosti. Podrobno žiljenje in izbočen želodec zagotavljata intenzivno stimulacijo z vsakim centimetrom. Debela moda in ravna podlaga zagotavljata dodatno stabilnost in udobje med uporabo, tako da se lahko popolnoma osredotočite na svojo izkušnjo.

    Dildi iz Crackstuffersa za analno globinsko igro:

    Anal Depth Play je posebna oblika analnega igranja, ki vključuje prodiranje še posebej globoko v analni kanal in stimulacijo tega področja. V nasprotju s tradicionalno analno igro, pri kateri je penetracija običajno bolj površinska, je Anal Depth Play uporabljajo veliko daljši in pogosto ožji dildi, ki lahko prodrejo globlje v telo. To omogoča intenzivno stimulacijo notranjih analnih sten in lahko privede do izjemnih občutkov užitka. Anal Depth Play je še posebej priljubljen pri naših naprednih strankah, ki želijo premakniti svoje meje in raziskati nove, globlje ravni analnega užitka. Vendar je pomembno, da se vedno zavedate svojih omejitev in dobrega počutja ter da uporabljate dovolj lubrikantov, kot so Glory Hole da bi zagotovili varno in prijetno izkušnjo.

    Crackstuffers - preprosto več občutka!

    S Crackstuffers in MEO ni več razloga, da ne bi presegli svojih analnih meja. Naši vrhunski silikonski izdelki ne ponujajo le izjemne zmogljivosti, temveč tudi vzdržljivost in kakovost, zaradi katerih je analni seks nekaj posebnega.

    Popoln material za neprekosljiv užitek:

    Izjemna prednost novih izdelkov Crackstuffers iz vrhunskega silikona je njihova koži prijazna, mehka tekstura, ki zagotavlja prijetno, a intenzivno stimulacijo. Visokokakovostni dildi in analni čepi Crackstuffers iz ročno izdelanega, s platino utrjenega silikona ne ponujajo le impresivne prožnosti, temveč tudi edinstveno vzdržljivost, ki jim zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Izdelki podjetja Crackstuffers so nekoliko dražji od običajnih industrijsko množično proizvedenih izdelkov, saj so skrbno ročno izdelani iz visokokakovostnega, s platino utrjenega vrhunskega silikona. Ta material, varen za živila, zagotavlja izjemno mehkobo, prožnost in vzdržljivost, česar industrijsko proizvedeni izdelki pogosto nimajo. Vsak posamezen izdelek je skrbno preizkušen in obdelan, kar zagotavlja najvišjo kakovost in neprekosljivo izkušnjo. Rezultat je edinstven izdelek, ki ne navdušuje le s kakovostjo, temveč tudi z dolgo življenjsko dobo.

    Uporabljajte samo maziva na vodni ali hibridni osnovi:

    Pomembno je, da za te izdelke Crackstuffers uporabljate samo maziva na vodni osnovi ali naša hibridna maziva Glory Hole se uporabljajo. Izogibajte se mazivom na osnovi silikona, saj lahko poškodujejo visokokakovostni silikonski material. Naša lubrikanta na vodni osnovi FuckBuddy in Glory Hole s pantenolom in laureth-9 zagotavljata odlično mazanje in nego, ne da bi poškodovala material.

    Dodatne informacije:

     

    Crackstuffers Dildos

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Get that hole stuffed!

    Crackstuffers dildos are soft, warm and bright blue and they are designed for men with greedy arses. If all you want is that stretch, then these are the dildos for you. Lube them up and get ready for the best ride you have ever had. Crackstuffers are designed to open you up slowly, smoothly and higher up as well. So what are you waiting for? Get that hole stuffed!

      Napišite svoj pregled

      Crackstuffers Hunter - XXL dildo iz vrhunskega silikona

      Crackstuffers Hunter - XXL dildo iz vrhunskega silikona

      43 cm dolg dildo Hunter podjetja Crackstuffers je odlična izbira za vse, ki iščejo XXL dildo, ki prodre globoko v anus. Ta XXL dildo iz visokokakovostnega premium silikona je bil posebej razvit za t. i Anal Depth Play hunter in ponuja popolno kombinacijo impresivne dolžine in dizajna.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: