Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Crackstuffers

Glasilo

Crackstuffers Felipe - Debel dildo, ki si ga vsi želijo

MEO ve, kaj si želite! Debel dildo Felipe iz Crackstuffersa je pošastni penis, ki si ga vsi želimo. Z impresivno dolžino 24 cm in premerom 7 cm je ta dildo debel in vedno pripravljen, da vas potisne do vaših analnih meja.

Več informacij

2269/00

na voljo

    Več informacij

    Crackstuffers Felipe - Debel dildo, ki si ga vsi želijo

    MEO ve, kaj si želite! Debel dildo Felipe iz Crackstuffersa je pošastni penis, ki si ga vsi želimo. Z impresivno dolžino 24 cm in premerom 7 cm je ta dildo debel in vedno pripravljen, da vas potisne do vaših analnih meja. Njegov izbočen želodec in izrazite žile zagotavljajo intenzivno stimulacijo, ki vas bo ob vsakem analnem vstopu in izstopu spravila v norost.

    Zrcalo, zrcalo na steni - Felipe je najbolj vroč dildo v vsej državi!

    Predstavljajte si, kako vroče je uporabljati ta analni dildo pred ogledalom ali na njem. Vsak centimeter Felipeja je vidno analno zajet, ko prodira vedno globlje v analni kanal. Vizualna izkušnja je prav tako vznemirljiva kot fizična - opazujte, kako vas Felipe popolnoma analno zapolni in zadovolji vašo željo po intenzivni penetraciji.

    Dimenzije, ki prepričajo:

    • Dolžina: 24 cm
    • Premer: 7 cm
    • Dolžina za vstavljanje: 21,5 cm


    Zakaj je Felipe dildo, ki si ga želijo vsi:

    Felipe iz Crackstuffers je več kot le dildo - je utelešenje popolnega pošastnega kurca. Z izbočenim spolovilom in izrazitimi žilami, zaradi katerih je vsaka uporaba doživetje, bo ta dildo hitro postal vaša nova najljubša spolna igrača. Enostavno ga namažite z Glory Hole Lubrikantom in zabava se lahko začne. Zaradi ravne podlage lahko dildo Felipe iz Crackstuffersa uporabljate tudi brez rok in se prepustite vsem užitkom.

    Crackstuffers - preprosto več občutka!

    S Crackstuffers in MEO ni več razloga, da ne bi raziskovali svojih analnih meja. Naši vrhunski silikonski izdelki ne ponujajo le izjemne zmogljivosti, temveč tudi vzdržljivost in kakovost, zaradi katerih je analni seks nekaj posebnega.

    Popoln material za neprekosljiv užitek:

    Izjemna prednost novih izdelkov Crackstuffers iz vrhunskega silikona je njihova koži prijazna, mehka tekstura, ki zagotavlja prijetno, a intenzivno stimulacijo. Visokokakovostni dildi in analni čepi Crackstuffers iz ročno izdelanega, s platino utrjenega silikona ne ponujajo le impresivne prožnosti, temveč tudi edinstveno vzdržljivost, ki jim zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Izdelki podjetja Crackstuffers so nekoliko dražji od običajnih industrijsko množično proizvedenih izdelkov, saj so skrbno ročno izdelani iz visokokakovostnega, s platino utrjenega vrhunskega silikona. Ta material, varen za živila, zagotavlja izjemno mehkobo, prožnost in vzdržljivost, česar industrijsko proizvedeni izdelki pogosto nimajo. Vsak posamezen izdelek je skrbno preizkušen in obdelan, kar zagotavlja najvišjo kakovost in neprekosljivo izkušnjo. Rezultat je edinstven izdelek, ki ne navdušuje le s kakovostjo, temveč tudi z dolgo življenjsko dobo.

    Uporabljajte samo maziva na vodni ali hibridni osnovi:

    Pomembno je, da za te izdelke Crackstuffers uporabljate samo maziva na vodni osnovi ali naša hibridna maziva Glory Hole se uporabljajo. Izogibajte se mazivom na osnovi silikona, saj lahko poškodujejo visokokakovostni silikonski material. Naša lubrikanta na vodni osnovi FuckBuddy in Glory Hole s pantenolom in laureth-9 zagotavljata odlično mazanje in nego, ne da bi poškodovala material.

    Dodatne informacije:

     

    Crackstuffers Dildos

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Massive

    This is big, but fun once you get used to it! Certainly not for the beginner but it feels great

      Ocenjevanje 

      Definitely a winner for me

      Very very nice product.
      Described as not for beginners, which is why I bought it..I am not.
      Feels like magic when in use, can take your breath away by surprise.
      I think I have chosen a winner here.
      Only advice on using it is ...do not be stingy on the lube, then you are guaranteed a pleasurable time.

        Ocenjevanje 

        Nicht für Anfänger

        Für Anfänger wegen der Größe mit Vorsicht zu genießen, das etwas andere sehr ausfüllende Gefühl

        • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

        Napišite svoj pregled

        Crackstuffers Felipe - Debel dildo, ki si ga vsi želijo

        Crackstuffers Felipe - Debel dildo, ki si ga vsi želijo

        MEO ve, kaj si želite! Debel dildo Felipe iz Crackstuffersa je pošastni penis, ki si ga vsi želimo. Z impresivno dolžino 24 cm in premerom 7 cm je ta dildo debel in vedno pripravljen, da vas potisne do vaših analnih meja.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: