Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Crackstuffers

Glasilo

Crackstuffers Fin - Silikonski analni dildo - priljubljen v skupnosti fistinga

Fin by Crackstuffers je popoln dildo za vse, ki želijo raziskati svoje analne meje - za napredne uporabnike ali za obsežno usposabljanje pred spanjem fisting. Z dolžino 25 cm in velikim premerom 6,5 cm je dildo Fin ravno prave velikosti za raztezanje anusa in doživljanje intenzivnih užitkov.

Več informacij

2268/00

na voljo

    Več informacij

    Fin je odličen dildo za napredne uporabnike in treninge pred fistanjem!

    Fin podjetja Crackstuffers je popoln dildo za vse, ki želijo raziskati svoje analne meje - za napredne uporabnike ali za obsežno usposabljanje pred fistingom fisting. Z dolžino 25 cm in velikim premerom 6,5 cm je dildo Fin ravno prave velikosti za raztezanje anusa in doživljanje intenzivnih užitkov.

    Odličen za sedenje in igranje:

    Zaradi ravne podlage je dildo Fin iz Crackstuffersa idealen za sedenje na njem in potiskanje globoko v anus. Mehki žlebovi pod izbočenim spolovilom zagotavljajo dodatno stimulacijo in poskrbijo, da je vsak vstop in izstop užitek. Za vsakodnevno igranje ali intenzivnejšo seanso - Fin vas ne bo nikoli razočaral.

    Dimenzije, ki navdihujejo:

    • Dolžina: 25 cm
    • Premer: 6,5 cm
    • Dolžina za vstavljanje: 22 cm


    Zakaj se modri dildo Fin iz Crackstuffersa tako pogosto kupuje:

    Fin ni le analni dildo - je visokokakovostna seks igrača, ki jo odlikujeta vrhunska izdelava in vrhunski silikonski material. Zaradi kombinacije velikosti, mehkih grebenov in ravne podlage je eden najbolj priljubljenih dildov v naši ponudbi. Odličen je za vse, ki želijo izboljšati svoje analno znanje in hkrati uživati v visoki stopnji stimulacije.

    Še posebej priljubljen je na prizoriščih fistinga:

    Fin iz Crackstuffersa je še posebej priljubljen v fistični skupnosti, saj je idealen za vadbo pred seanso fistinga. Njegova velikost in nežni utori pomagajo pri postopnem raztezanju anusa, kar je idealna priprava na seanso fistinga. Po treningu z dildom Fin ostane anus segret, dobro raztegnjen in široko odprt, zaradi česar je izkušnja fistinga še bolj intenzivna in prijetna. Mehki utori pod spolovilom zagotavljajo dodatno stimulacijo, ki z vsakim gibom poskrbi za dodaten užitek. So popolnoma nameščeni tako, da ob vsaki uporabi intenzivno stimulirajo anus.

    Crackstuffers - preprosto več občutka!

    S Crackstuffers in MEO ni več razloga, da ne bi presegli svojih analnih meja. Naši vrhunski silikonski izdelki ne ponujajo le izjemne zmogljivosti, temveč tudi vzdržljivost in kakovost, zaradi katerih je analni seks nekaj posebnega.

    Popoln material za neprekosljiv užitek:

    Izjemna prednost novih izdelkov Crackstuffers iz vrhunskega silikona je njihova mehka, koži prijazna tekstura, ki zagotavlja prijetno, a intenzivno stimulacijo. Visokokakovostni dildi in analni čepi Crackstuffers iz ročno izdelanega, s platino utrjenega silikona ne ponujajo le impresivne prožnosti, temveč tudi neprekosljivo vzdržljivost. Izdelki Crackstuffers so nekoliko dražji od običajnih industrijsko množično proizvedenih izdelkov, saj so skrbno ročno izdelani iz visokokakovostnega, s platino utrjenega vrhunskega silikona. Ta material, varen za živila, zagotavlja izjemno mehkobo, prožnost in vzdržljivost, ki je pri industrijsko izdelanih izdelkih pogosto primanjkuje. Vsak posamezen izdelek je skrbno preizkušen in obdelan, kar zagotavlja najvišjo kakovost in neprekosljivo izkušnjo. Rezultat je edinstven izdelek, ki ne navdušuje le s kakovostjo, temveč tudi z dolgo življenjsko dobo.

    Uporabljajte samo maziva na vodni osnovi ali hibridna maziva:

    Pomembno je, da za silikonske izdelke Crackstuffers uporabljate samo lubrikante na vodni osnovi ali naše hibridne lubrikante Glory Hole je treba uporabljati. Izogibajte se mazivom na osnovi silikona, saj lahko poškodujejo visokokakovostni silikonski material. Naša lubrikanta na vodni osnovi FuckBuddy in Glory Hole s pantenolom in laureth-9 zagotavljata odlično mazanje in nego, ne da bi poškodovala material.

    Dodatne informacije:

     

    Crackstuffers Dildos

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    The soft ridges below his head will give you lots of pleasure!

    Fin is great for beginners, or just for daily play to open up. With a flat base, he’s perfect for squatting on and bouncing away. The soft ridges below his head will give you lots of pleasure!

      Napišite svoj pregled

      Crackstuffers Fin - Silikonski analni dildo - priljubljen v skupnosti fistinga

      Crackstuffers Fin - Silikonski analni dildo - priljubljen v skupnosti fistinga

      Fin by Crackstuffers je popoln dildo za vse, ki želijo raziskati svoje analne meje - za napredne uporabnike ali za obsežno usposabljanje pred spanjem fisting. Z dolžino 25 cm in velikim premerom 6,5 cm je dildo Fin ravno prave velikosti za raztezanje anusa in doživljanje intenzivnih užitkov.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: