Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Crackstuffers

Glasilo

Crackstuffers Derrick - butt plug Velika kot moška pest

Crackstuffers Derrick butt plug To je prava stvar za vse, ki že imajo izkušnje s fistingom in iščejo vrhunski užitek. Z impresivnim premerom 8 cm in dolžino 19 cm ta analni čep iz nove serije premium silikona podjetja Crackstuffers ponuja intenzivno izkušnjo tudi našim najbolj izkušenim strankam.

Več informacij

2265/00

na voljo

    Več informacij

    Pest v anusu ni več izziv...?

    Crackstuffers Derrick butt plug To je prava stvar za vse, ki že imajo izkušnje s fistingom in iščejo vrhunski užitek. Z impresivnim premerom 8 cm in dolžino 19 cm ta analni čep iz nove serije vrhunskega silikona podjetja Crackstuffers ponuja intenzivno izkušnjo tudi našim najbolj izkušenim strankam. Butt plug Kljub svoji velikosti je Derrick zaradi mehkega in prožnega silikonskega materiala enostaven za vstavljanje ter zagotavlja prijeten in izpolnjujoč občutek globoko v anusu.

    Dimenzije, ki navdušujejo:

    • Dolžina: 19 cm
    • Premer: 8 cm
    • Dolžina za vstavljanje: 16 cm


    butt plug Zakaj je Derrick iz Crackstuffersa tako poseben?

    Butt plug Derrick iz Crackstuffersa je popoln analni čep za vse, ki iščejo intenzivno, izpolnjujočo izkušnjo in so že vajeni ekstremnega analnega raztezanja. Z impresivnim premerom 8 cm in dolžino 19 cm je ta analni čep pravi izziv - idealen za tiste, ki ste že obvladali celoten pest in želite uživati v občutku maksimalne penetracije. Butt plug Derrick je velik iz nove serije premium silikona podjetja Crackstuffers in združuje izjemno kakovost s prefinjeno obliko, ki je bila posebej razvita za napredne uporabnike. Derrickov analni čep podjetja Crackstuffers ponuja odličen občutek polnosti, ki mu ni para. Butt plug Posebna tekstura silikona omogoča enostavno vstavljanje, medtem ko velika, polna oblika zagotavlja, da čep varno ostane v anusu in zagotavlja neprekosljiv občutek izpolnitve.

    Idealen za izkušene uporabnike:

    Butt plug To je za tiste, ki iščejo popoln občutek raztezanja in polnosti. Zaradi svoje velikosti in oblike je eden izmed najbolj priljubljenih čepov v naši ponudbi Crackstuffers, zlasti med našimi izkušenimi strankami, ki iščejo nove izzive. Butt plug Derrick je kot nalašč za maksimalno raztezanje anusa in pripravo na še bolj intenzivna doživetja.

    Crackstuffers - preprosto več občutka!

    Nobenega razloga ni več, da ne bi premikali svojih analnih meja - zahvaljujoč Crackstuffers in MEO. Naši vrhunski silikonski izdelki poleg izjemne zmogljivosti ponujajo tudi vzdržljivost in kakovost, zaradi katerih je analni seks nekaj posebnega.

    Popoln material za neprekosljiv užitek:

    Izjemna prednost novih izdelkov Crackstuffers iz vrhunskega silikona je njihova mehka, koži prijazna tekstura, ki zagotavlja prijetno, a intenzivno stimulacijo. Visokokakovostni dildi in analni čepi Crackstuffers iz ročno izdelanega, s platino utrjenega silikona ne ponujajo le impresivne prožnosti, temveč tudi neprekosljivo vzdržljivost. Izdelki Crackstuffers so nekoliko dražji od običajnih industrijsko množično proizvedenih izdelkov, saj so skrbno ročno izdelani iz visokokakovostnega, s platino utrjenega vrhunskega silikona. Ta material, varen za živila, zagotavlja izjemno mehkobo, prožnost in vzdržljivost, ki je pri industrijsko izdelanih izdelkih pogosto primanjkuje. Vsak posamezen izdelek je skrbno preizkušen in obdelan, kar zagotavlja najvišjo kakovost in neprekosljivo izkušnjo. Rezultat je edinstven izdelek, ki ne navdušuje le s kakovostjo, temveč tudi z dolgo življenjsko dobo.

    Uporabljajte samo maziva na vodni osnovi ali hibridna maziva:

    Pomembno je, da za silikonske izdelke Crackstuffers uporabljate samo lubrikante na vodni osnovi ali naše hibridne lubrikante Glory Hole je treba uporabljati. Izogibajte se mazivom na osnovi silikona, saj lahko poškodujejo visokokakovostni silikonski material. Naša lubrikanta na vodni osnovi FuckBuddy in Glory Hole s pantenolom in laureth-9 zagotavljata odlično mazanje in nego, ne da bi poškodovala material.

    Dodatne informacije:

    .


    Crackstuffers Dildos

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Ausfüllend, nichts für Ungeübte

    Nachdem mir mein 7 cm Plug zu langweilig wurde habe ich mir den Derrick geholt.
    Nach kurzer Zeit habe ich ihn auch schon ganz rein bekommen, ist ein irres Gefühl. Ich kann ihn nur empfehlen.
    Wenn mal keine Faust da ist genau der richtige Ersatz.

      Ocenjevanje 

      5 stars

      Derrick is for more serious play, for those who can take a fist. It’s a great full feeling, but being soft, its manageable.

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      Crackstuffers Derrick - butt plug Velika kot moška pest

      Crackstuffers Derrick - butt plug Velika kot moška pest

      Crackstuffers Derrick butt plug To je prava stvar za vse, ki že imajo izkušnje s fistingom in iščejo vrhunski užitek. Z impresivnim premerom 8 cm in dolžino 19 cm ta analni čep iz nove serije premium silikona podjetja Crackstuffers ponuja intenzivno izkušnjo tudi našim najbolj izkušenim strankam.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: