Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Crackstuffers

Glasilo

Crackstuffers Plain Truncheon - Dildo z ročajem za natančno analno stimulacijo

Klasika v arzenalu Crackstuffers, ki Crackstuffers Plain Truncheon ponuja vse, kar potrebujete za intenzivno in posebej natančno analno stimulacijo. Stožčasta gobasto oblikovana glava modrega dilda zagotavlja izjemno stimulacijo globoko v analnem kanalu, medtem ko gladka gred in posebej oblikovan ročaj zagotavljata popolno rokovanje. Odlično za masažo prostate!

Več informacij

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Crackstuffers Plain Truncheon - Dildo z ročajem za natančno analno stimulacijo in masažo prostate.

    Klasika v arzenalu Crackstuffers, ki Crackstuffers Plain Truncheon ponuja vse, kar potrebujete za intenzivno in posebej natančno analno stimulacijo. Stožčasta gobasto oblikovana glava modrega dilda zagotavlja izjemno stimulacijo globoko v analnem kanalu, medtem ko gladka gred in posebej oblikovan ročaj zagotavljata popolno rokovanje.

    Popoln nadzor za ciljno masažo prostate:

    Kar zares določa Crackstuffers Plain Truncheon izstopa njegov ergonomski ročaj, ki omogoča izjemno natančen nadzor. Ta ročaj je bil razvit tako, da vam ali vašemu partnerju omogoča popoln nadzor nad vsakim gibom, kar je še posebej koristno med intenzivno analno stimulacijo. S tem ročajem lahko ciljno masirate partnerjevo prostato in ustvarite globoko, prodorno stimulacijo, ki bo pasivnega partnerja pripeljala do izjemnega orgazma prostate. Vsak gib je popolnoma nadzorovan, zato lahko hitrost in intenzivnost prilagajate po svojih željah.

    Spletna stran Crackstuffers Plain Truncheon je idealna izbira za pare:

    Crackstuffers Plain Truncheon je idealna izbira za pare, ki želijo izkoristiti celoten potencial analne stimulacije. Robusten ročaj omogoča intenzivno in zelo natančno razvajanje partnerja. Ne glede na to, ali gre za nežno stimulacijo ali močne, globoko prodorne gibe - ta dildo vam omogoča popoln nadzor stimulacije in maksimalen užitek. Predvsem moški, ki želijo intenzivno masirati prostato, bodo cenili prednosti te zasnove.

    Velikosti gladke palice Crackstuffer Plain Truncheon:

    Crackstuffers Plain Truncheon je na voljo v treh različnih velikostih, ki ustrezajo različnim potrebam:

    • Premer glave gobčka 5 cm, premer gredi dilda 3,5 cm.
    • Srednja: skupna dolžina 38 cm, dolžina vstavljanja 22,5 cm, premer glave gobe 6,5 cm, premer dildo gredi 5,5 cm.
    • Velika: skupna dolžina 41 cm, dolžina vstavljanja 27 cm, premer glave gobe 8 cm, premer gredi dilda 6,5 cm.


    Zakaj imajo naše stranke rade Crackstuffers Plain Truncheon ljubezen:

    Naše stranke ljubijo Crackstuffers Plain Truncheon zaradi njegove vsestranskosti in intenzivne stimulacije, ki jo zagotavlja gobasta glava. Vendar pa je ta seks igrača najljubša prav zaradi ročaja. Omogoča natančno upravljanje dilda in stimulacijo na najobčutljivejših predelih. Zlasti pri stimulaciji prostate Crackstuffers Plain Truncheon je še posebej učinkovit pri stimulaciji prostate in lahko pasivnemu partnerju pomaga doseči nepozaben orgazem prostate. Ne glede na to, ali ste sami ali s partnerjem, ta dildo ponuja neprekosljivo izkušnjo in je obvezen del vsake zbirke spolnih igračk.

    Združljiv z vsemi običajnimi lubrikanti MEO:

    Crackstuffers Plain Truncheon je visokokakovosten izdelek iz serije Crackstuffers x MEO™ in je izdelan iz trpežnega, koži prijaznega materiala. Združljiv je z vsemi vrstami lubrikantov, vključno z lubrikanti na vodni in silikonski osnovi ter hibridnimi lubrikanti, kot je GloryHole iz MEO. VERYCLEAN Za čiščenje priporočamo toplo vodo in čistilo za igrače. Razpršilo Extremeo olajša vstavljanje in zagotavlja še intenzivnejše doživetje.

    Več podrobnosti:

    • Crackstuffers Plain Truncheon - Dildo z ročajem za natančno analno stimulacijo in masažo prostate.
    • Visokokakovostni izdelek iz serije Crackstuffers podjetja MEO™.
    • Material: vinil, brez ftalatov, enostaven za čiščenje in prijazen do kože.
    • Spolne igrače Crackstuffers so izdelane iz visokokakovostnega vinila, ki je prijeten v roki in odlično deluje z vsemi lubrikanti.
    • Dildo ali analni čep iz kolekcije Crackstuffers x MEO pomeni analne spolne igrače najvišje kakovosti.
    • Dildi in analni čepi Crackstuffers so izdelani iz koži prijaznih materialov, ki jih je enostavno vzdrževati in so popolnoma združljivi z lubrikanti na vodni in silikonski osnovi ter hibridnimi lubrikanti, kot je GloryHole iz MEO.
    • Čiščenje: VERYCLEAN Priporočamo uporabo tople vode in čistila za igrače.
    • Razpršilo Extremeo še dodatno olajša vstavljanje. Sling V kombinaciji z blazino ASS UP ali Fuck&Play je mogoče dilde Crackstuffers vstaviti še posebej udobno in izjemno globoko.
    • Crackstuffers je angleška blagovna znamka, ki je specializirana za izdelavo dildov in drugih analnih spolnih igrač ter je še posebej znana po svojih velikih, zelo velikih in nenavadno oblikovanih dildih. Ti dildi so bili posebej razviti za napredne uporabnike in ljubitelje intenzivne analne stimulacije. Podjetje Crackstuffers je najbolj znano po svojih velikih dildih, ki so pogosto večji od večine običajnih dildov na trgu, kar omogoča ekstremna in intenzivna doživetja. Crackstuffers ponuja različne edinstvene modele, pogosto posebej razvite za analno stimulacijo, vključno z dildi z močno izraženimi glavami, ozkimi gredmi in širokimi podstavki, ki omogočajo različne občutke. Crackstuffers uporablja visokokakovostne, za telo varne materiale, saj so dildi običajno izdelani iz trpežnega PVC brez ftalatov, ki je vzdržljiv in enostaven za čiščenje. Blagovna znamka je tesno povezana s skupnostjo LGBTQ+ in je še posebej priljubljena na gejevski sceni. Izdelki Crackstuffers so prilagojeni potrebam te skupnosti in ponujajo široko paleto dildov, ki so primerni tako za samske kot za pare. Vsi izdelki Crackstuffers so izdelani v Združenem kraljestvu, kar zagotavlja visoko kakovost in strog nadzor med proizvodnim procesom. Poleg klasičnih dildov ponudba te blagovne znamke vključuje tudi druge igrače za analni seks, kot so analni čepi, stimulatorji prostate in posebni izdelki za skupnost fistinga. Crackstuffers je zaslovel s svojimi posebnimi, pogosto ekstremnimi izdelki in je blagovna znamka, ki jo izberejo vsi, ki iščejo izjemna in intenzivna analna doživetja.
    • MEO s ponosom ponuja celotno paleto izdelkov Crackstuffers. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami, prvovrstnimi storitvami za stranke ter hitro in diskretno dostavo vam zagotavljamo, da boste svoje velike dilde Crackstuffers prejeli hitro in zanesljivo. Pri MEO boste našli najboljše izdelke za izjemna in intenzivna doživetja - vedno z varnostjo in kakovostjo, ki si jo zaslužite.

     

    Crackstuffers Dildos

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Great for using on your own or with a buddy.

    Great for using on your own or with a buddy. Nice and smooth for easy entry, and a good handle to help maneuver it into just the right spots. Comes in 3 sizes, so no matter how experienced the hole is, you'll be able to give the prostate a good beating.

      Ocenjevanje 

      überlegte Formfindung

      Die "Eichel" ist sehr überlegt geformt. Relativ spitz öffnet sie die Rosette problemlos, um dann sofort geil zu dehnen. Damit mag insbesondere bei Analanfängern ein die Geilheit krass steigernder Dehnungsschmerz verbunden sein. Der nur wenig dünnere Schaft hält die Rosette schön offen.Nach einer Zeit der Gewöhnung an diese dauerhafte Dehnung wird das wiederholte rasche Durchtreten der "Eichel" orgastische Gefühle auslösen.
      Die oder der Penetrierte darf sich des Genusses sicher stöhnend dem Geschehen ergeben.

      • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Use on yourself or get your partner to work you

      A tapering mushroom head guaranteed to stimulate your hole then a smooth shaft ending in a base, use on yourself or get your partner to work you, either way you will love the head.

        Napišite svoj pregled

        Crackstuffers Plain Truncheon - Dildo z ročajem za natančno analno stimulacijo

        Crackstuffers Plain Truncheon - Dildo z ročajem za natančno analno stimulacijo

        Klasika v arzenalu Crackstuffers, ki Crackstuffers Plain Truncheon ponuja vse, kar potrebujete za intenzivno in posebej natančno analno stimulacijo. Stožčasta gobasto oblikovana glava modrega dilda zagotavlja izjemno stimulacijo globoko v analnem kanalu, medtem ko gladka gred in posebej oblikovan ročaj zagotavljata popolno rokovanje. Odlično za masažo prostate!

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: