Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Crackstuffers

Glasilo

Crackstuffers Smooth Buddy Expander - XXL dvojni dildo za ekstremne Anal Depth Play

Spletna stran Crackstuffers Smooth Buddy Expander je popoln XXL dvojni dildo za vse, ki si želijo globoke analne stimulacije in postopnega raztezanja. Z impresivno dolžino 55 cm je ta izjemno dolg dvojni dildo ustvarjen za ponovno opredelitev meja analnega raztezanja.

Več informacij

129,99 €


-20,00 €

109,99 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Crackstuffers Smooth Buddy Expander - XXL dvojni dildo za ekstremne Anal Depth Play

    Crackstuffers Smooth Buddy Expander je popoln XXL dvojni dildo za vse, ki si želijo globoke analne stimulacije in progresivnega raztezanja. Z impresivno dolžino 55 cm je ta izjemno dolg dvojni dildo narejen za ponovno opredelitev meja analnega raztezanja.

    Izjemno globoka analna stimulacija za začetnike in profesionalce:

    Crackstuffers Smooth Buddy Expander je na voljo v različnih premerih, zato je idealen tako za začetnike kot za izkušene profesionalce. Prožen material se popolnoma prilagodi notranji anatomiji in zagotavlja nežno, a intenzivno stimulacijo. Zaradi gladke površine je dvojni dildo kljub dih jemajoči velikosti enostavno vstaviti, zato ne boste mogli čakati, da raziščete globlje predele svojega telesa.

    Spletna stran Crackstuffers Smooth Buddy Expander je kot nalašč za igro v dvoje:

    Skupna raba je lahko tako zabavna! Ker sta oba konca tega XXL dvojnega dilda enaka, ga lahko uporabljate Crackstuffers Smooth Buddy Expander s svojim partnerjem hkrati. Ne glede na to, ali si delite dvojni dildo, ko oba ležita na hrbtu, ali pa si drgneta zadnjici, ta dolgi dvojni dildo zagotavlja neprekosljivo izkušnjo.

    Zakaj Crackstuffers Smooth Buddy Expander je idealen za Anal Depth Play je:

    Anal Depth Play je izziv, ki zahteva tako fizično kot duševno predanost. Na spletni strani Crackstuffers Smooth Buddy Expander je zaradi svoje izjemne dolžine ter čudovito gladkega in prožnega materiala še posebej primeren za to vrsto stimulacije. Dolžina 55 cm omogoča globoko prodiranje v telo, različni premeri pa omogočajo prilagajanje glede na osebni napredek. Zaradi prožnega materiala se dvojni dildo XXL popolnoma prilagodi notranjim obrisom telesa, kar olajša penetracijo in hkrati stimulira analne stene. Tako se vsak centimeter penetracije spremeni v intenzivno izkušnjo, ki zagotavlja postopno analno raztezanje in neverjetno zadovoljstvo.

    Pet velikosti Crackstuffers Smooth Buddy Expanderki vas bodo navdušile:


    Crackstuffers Smooth Buddy Expander je na voljo v petih različnih velikostih, ki ustrezajo različnim potrebam in izkušnjam:

    • Premer 4 cm, dolžina 55 cm
    • Premer 5 cm, dolžina 55 cm
    • Premer 6 cm, dolžina 55 cm
    • Premer 7 cm, dolžina 55 cm
    • Premer 8 cm, dolžina 55 cm


    Združljiv z vsemi običajnimi mazivi MEO:

    Crackstuffers Smooth Buddy Expander je visokokakovosten izdelek iz serije Crackstuffers x MEO™ in je izdelan iz trpežnega, koži prijaznega materiala. Združljiv je z vsemi vrstami lubrikantov, vključno z lubrikanti na vodni in silikonski osnovi ter hibridnimi lubrikanti, kot je GloryHole iz MEO. VERYCLEAN Za čiščenje priporočamo toplo vodo in čistilo za igrače. Razpršilo Extremeo še olajša vstavljanje in zagotavlja še bolj intenzivno izkušnjo.

    Več podrobnosti:

    • Crackstuffers Smooth Buddy Expander - XXL dvojni dildo za ekstremne užitke Anal Depth Play
    • Visokokakovostni izdelek iz serije Crackstuffers podjetja MEO™.
    • Material: vinil, brez ftalatov, enostaven za čiščenje in prijazen do kože.
    • Spolne igračke Crackstuffers so izdelane iz visokokakovostnega vinila, ki je prijeten v roki in se odlično obnese z vsemi lubrikanti.
    • Dildo ali analni čep iz kolekcije Crackstuffers x MEO pomeni analne spolne igrače najvišje kakovosti.
    • Dildi in analni čepi Crackstuffers so izdelani iz koži prijaznih materialov, ki jih je enostavno vzdrževati in so popolnoma združljivi z lubrikanti na vodni in silikonski osnovi ter hibridnimi lubrikanti, kot je GloryHole iz MEO.
    • Čiščenje: VERYCLEAN Priporočamo uporabo tople vode in čistila za igrače.
    • Razpršilo Extremeo še dodatno olajša vstavljanje. Sling V kombinaciji z blazino ASS UP ali Fuck&Play je mogoče dilde Crackstuffers vstaviti še posebej udobno in izjemno globoko.
    • Crackstuffers je angleška blagovna znamka, ki je specializirana za izdelavo dildov in drugih analnih spolnih igrač ter je še posebej znana po svojih velikih, zelo velikih in nenavadno oblikovanih dildih. Ti dildi so bili posebej razviti za napredne uporabnike in ljubitelje intenzivne analne stimulacije. Podjetje Crackstuffers je najbolj znano po svojih velikih dildih, ki so pogosto večji od večine običajnih dildov na trgu, kar omogoča ekstremna in intenzivna doživetja. Crackstuffers ponuja različne edinstvene modele, pogosto posebej ustvarjene za analno stimulacijo, vključno z dildi z močno izraženimi glavami, ozkimi gredmi in širokimi podstavki, ki omogočajo različne občutke. Crackstuffers uporablja visokokakovostne, za telo varne materiale, saj so dildi običajno izdelani iz trpežnega PVC brez ftalatov, ki je vzdržljiv in enostaven za čiščenje. Blagovna znamka je tesno povezana s skupnostjo LGBTQ+ in je še posebej priljubljena na gejevski sceni. Izdelki Crackstuffers so prilagojeni potrebam te skupnosti in ponujajo široko paleto dildov, ki so primerni tako za samske kot za pare. Vsi izdelki Crackstuffers so izdelani v Združenem kraljestvu, kar zagotavlja visoko kakovost in strog nadzor med proizvodnim procesom. Poleg klasičnih dildov ponudba te blagovne znamke vključuje tudi druge igrače za analni seks, kot so analni čepi, stimulatorji prostate in posebni izdelki za skupnost fistinga. Crackstuffers je zaslovel s svojimi posebnimi, pogosto ekstremnimi izdelki in je blagovna znamka, ki jo izberejo vsi, ki iščejo izjemna in intenzivna analna doživetja.
    • MEO s ponosom ponuja celotno paleto izdelkov Crackstuffers. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami, prvovrstnimi storitvami za stranke ter hitro in diskretno dostavo vam zagotavljamo, da boste svoje velike dilde Crackstuffers prejeli hitro in zanesljivo. Pri MEO boste našli najboljše izdelke za izjemna in intenzivna doživetja - vedno z varnostjo in kakovostjo, ki si jo zaslužite.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Fantastico da usare in coppia bello div

    Fantastico da usare in coppia bello div

      Ocenjevanje 

      Buddy Expander

      You're sure to make a lot of friends with this Buddy Expander. Smooth textured and a breeze to insert, these toys will help you and your buddy fill your sphincters. Works great when lying on your back and grinding into each other or bent over racing to the center.

        Ocenjevanje 

        For those wanting to play deep

        For those wanting to play deep and stretch over time, these are sure to please. Use them solo or with a buddy, and you can both stretch and work your way up to the largest Expander! Works well when on your backs and you're grinding each others arses. Smooth to allow easy access in, you won’t want to pull it out.

        • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

        Napišite svoj pregled

        Crackstuffers Smooth Buddy Expander - XXL dvojni dildo za ekstremne Anal Depth Play

        Crackstuffers Smooth Buddy Expander - XXL dvojni dildo za ekstremne Anal Depth Play

        Spletna stran Crackstuffers Smooth Buddy Expander je popoln XXL dvojni dildo za vse, ki si želijo globoke analne stimulacije in postopnega raztezanja. Z impresivno dolžino 55 cm je ta izjemno dolg dvojni dildo ustvarjen za ponovno opredelitev meja analnega raztezanja.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: