Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Crackstuffers

Glasilo

Crackstuffers Ridged Plug - butt plug Za vrhunsko analno raztezanje

Najnovejša serija čepov za ritko podjetja Crackstuffers ponuja vrhunsko izkušnjo za vse, ki uživajo v profesionalni "igri z ritjo". Crackstuffers Ridged Plug butt plug Idealen je za vse, ki iščejo intenzivno analno raztezanje s posebej dobro zapolnjujočim .

Več informacij

59,99 €


-20,00 €

39,99 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Crackstuffers Ridged Plug - butt plug Za vrhunsko izkušnjo raztezanja anusa

    Najnovejša serija analnih čepov podjetja Crackstuffers ponuja vrhunsko izkušnjo za vse, ki obožujejo profesionalno igranje z ritjo. Crackstuffers Ridged Plug butt plug The je kot nalašč za vse, ki iščejo intenzivno analno raztezanje s posebej dobro napolnjenim . Butt plug Z drobnimi grebeni, ki zagotavljajo neverjetno stimulacijo ob vsakem vstavljanju in izvleku, bo ta crackstuffer vašo analno izkušnjo dvignil na višjo raven.

    Crackstuffers Ridged Plug Zakaj je ta tako poseben?

    Crackstuffers Ridged Plug Razvit je bil posebej za široko odprtje anusa in njegovo trajno raztezanje. Utori so fantastični in zagotavljajo nepozaben občutek ob vsaki uporabi. Okrogla glava in klasična oblika čepka vas napolnita od znotraj navzven in nudita popolnoma izpolnjujočo izkušnjo, ki bo navdušila tudi najbolj izkušene uporabnike. Butt plug Ne glede na to, ali seksate sami ali se igrate s partnerjem - ta Crackstuffers ne pušča ničesar, kar bi si lahko želeli.

    Popolne velikosti za vse potrebe:

    Crackstuffers Ridged Plug Na voljo je v štirih različnih velikostih, ki zagotavljajo idealno izkušnjo tako za začetnike kot za profesionalce:

    • Majhen: dolžina 16 cm, premer 5,5 cm
    • Srednja: dolžina 17 cm, premer 6,5 cm
    • Velika: dolžina 19 cm, premer 7,5 cm
    • X-velika: dolžina 22 cm, premer 8,5 cm


    Te 4 velikosti so čudovita izbira za vse, ki želijo izboljšati svoje analne spretnosti in nadgraditi analne čepke na večje.

    Združljivi z vsemi standardnimi lubrikanti MEO:

    Crackstuffers Ridged Plug To je visokokakovosten izdelek iz serije Crackstuffers x MEO™ in je izdelan iz trpežnega, koži prijaznega materiala. Združljiv je z vsemi vrstami lubrikantov, vključno z lubrikanti na vodni in silikonski osnovi ter hibridnimi lubrikanti, kot je GloryHole od MEO. VERYCLEAN Za čiščenje priporočamo toplo vodo in čistilo za igrače. Razpršilo Extremeo še olajša vstavljanje in zagotavlja še bolj intenzivno izkušnjo.

    Več podrobnosti:

    • Crackstuffers Ridged Plug - butt plug Za vrhunsko analno raztezanje
    • Visokokakovostni izdelek iz serije Crackstuffers podjetja MEO™.
    • Material: vinil, brez ftalatov, enostaven za čiščenje in prijazen do kože.
    • Spolne igrače Crackstuffers so izdelane iz visokokakovostnega vinila, ki je prijeten v roki in se odlično obnese z vsemi lubrikanti.
    • Dildo ali analni čep iz kolekcije Crackstuffers x MEO pomeni analne spolne igrače najvišje kakovosti.
    • Dildi in analni čepi Crackstuffers so izdelani iz koži prijaznih materialov, ki jih je enostavno vzdrževati in so popolnoma združljivi z lubrikanti na vodni in silikonski osnovi ter hibridnimi lubrikanti, kot je GloryHole iz MEO.
    • Čiščenje: VERYCLEAN Priporočamo uporabo tople vode in čistila za igrače.
    • Razpršilo Extremeo še olajša vstavljanje. Sling V kombinaciji z blazino ASS UP ali Fuck&Play je mogoče dilde Crackstuffers vstaviti še posebej udobno in izjemno globoko.
    • Crackstuffers je angleška blagovna znamka, ki je specializirana za izdelavo dildov in drugih analnih spolnih igrač ter je še posebej znana po svojih velikih, zelo velikih in nenavadno oblikovanih dildih. Ti dildi so bili posebej razviti za napredne uporabnike in ljubitelje intenzivne analne stimulacije. Podjetje Crackstuffers je najbolj znano po svojih velikih dildih, ki so pogosto večji od večine običajnih dildov na trgu, kar omogoča ekstremna in intenzivna doživetja. Crackstuffers ponuja različne edinstvene modele, pogosto posebej ustvarjene za analno stimulacijo, vključno z dildi z močno izraženimi glavami, ozkimi gredmi in širokimi podstavki, ki omogočajo različne občutke. Crackstuffers uporablja visokokakovostne, za telo varne materiale, saj so dildi običajno izdelani iz trpežnega PVC brez ftalatov, ki je vzdržljiv in enostaven za čiščenje. Blagovna znamka je tesno povezana s skupnostjo LGBTQ+ in je še posebej priljubljena na gejevski sceni. Izdelki Crackstuffers so prilagojeni potrebam te skupnosti in ponujajo široko paleto dildov, ki so primerni tako za samske kot za pare. Vsi izdelki Crackstuffers so izdelani v Združenem kraljestvu, kar zagotavlja visoko kakovost in strog nadzor med proizvodnim procesom. Poleg klasičnih dildov ponudba te blagovne znamke vključuje tudi druge igrače za analni seks, kot so analni čepi, stimulatorji prostate in posebni izdelki za fisting skupnost. Crackstuffers je zaslovel s svojimi posebnimi, pogosto ekstremnimi izdelki in je blagovna znamka, ki jo izberejo vsi, ki iščejo izjemna in intenzivna analna doživetja.
    • MEO s ponosom ponuja celotno paleto izdelkov Crackstuffers. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami, prvovrstnimi storitvami za stranke ter hitro in diskretno dostavo vam zagotavljamo, da boste svoje velike dilde Crackstuffers prejeli hitro in zanesljivo. Pri MEO boste našli najboljše izdelke za izjemna in intenzivna doživetja - vedno z varnostjo in kakovostjo, ki si jo zaslužite.

     

    Crackstuffers Dildos

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Every ridge feels at every in and out

    Completely fills up. Every ridge feels at every in and out. A huge and fantastic plug :) Plug Large for normal use. XXL requires long and proper heating of "Plug Large" before it attacks and slides in ...

      Ocenjevanje 

      Sehr schönes Teil

      Material hat keinen unangenehmen Geruch. Habe Größe S gekauft. Hat zum vordehnen für mich ne perfekte Größe und Form. Flutscht schön rein und bleibt wo er sein soll. War auch nach 2-3 Stunden noch bequem. Und ich denke er wäre auch länger bequem geblieben.
      Werde mir bei Gelegenheit wohl die nächste Größe besorgen!!

        Ocenjevanje 

        Will keep your hole full

        This set of buttplugs are fantastic for stretching. Each ridge provides an extra bit of stimulation when inserted or removed, and emulates the feeling on a knuckle passing through your sphincter. These plugs will keep your hole full, happy, and wanting more.

        • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        LARGE : Les petites rainures font une stimulation incroyable !

        LOOK MY YOUTUBE VIDEO (Bottom toys : gay sextoys) ce PLUG est super beau, j'adore la couleur de crackstuffers ! Mais surtout les raynures font une tres bonne stimulation de l'anus à chaque passage ! Je l'utilise avec du Jlube, du slam dunk également ! LE TOP CE PLUG !

        • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        great for stretching and keeping you open

        these are great for stretching and keeping you open, with subtle ridges that stimulate as you push the plug in and out

        • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
        Ocenjevanje 

        alles top of the top.

        super material, leicht zu reinigen und hat keinen unangenehmen Geruch. nicht zu hart sonder perfekt, flutscht gut rein wie ne eins, die spezielle form macht auch längeres tragen möglich. für anfänger sollte ein kleinerer durchmesser erst mal reichen (langsam hocharbeiten jungs).

        • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

        Napišite svoj pregled

        Crackstuffers Ridged Plug - butt plug Za vrhunsko analno raztezanje

        Crackstuffers Ridged Plug - butt plug Za vrhunsko analno raztezanje

        Najnovejša serija čepov za ritko podjetja Crackstuffers ponuja vrhunsko izkušnjo za vse, ki uživajo v profesionalni "igri z ritjo". Crackstuffers Ridged Plug butt plug Idealen je za vse, ki iščejo intenzivno analno raztezanje s posebej dobro zapolnjujočim .

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: