Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Crackstuffers

Glasilo

Crackstuffers Rocket - butt plug Odlično za intenziven solo seks

Crackstuffers Rocket butt plug Idealen je za vse, ki iščejo intenzivne in dolgotrajne analne užitke. Butt plug S svojo izbočeno glavo in stabilno podlago je ta Crackstuffers kot nalašč za sedenje in jahanje. Crackstuffers Rocket Posebna oblika omogoča, da zdrsne globoko v analni kanal, medtem ko vi...

Več informacij

79,99 €


-20,00 €

59,99 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Crackstuffers Rocket - butt plug Odlično za intenziven solo seks

    Crackstuffers Rocket butt plug Idealen za vse, ki iščejo intenzivne in dolgotrajne analne užitke. Butt plug S svojo izbočeno glavo in stabilno podlago je ta Crackstuffers kot nalašč za sedenje in jahanje. Crackstuffers Rocket P osebna oblika mu omogoča, da nežno in globoko zdrsne v analni kanal, medtem ko vi doživljate centimeter za centimetrom orgazmičnih užitkov.

    Crackstuffers Rocket Zakaj je strankam všeč :

    Crackstuffers Rocket Senzor je še posebej priljubljen za solo seks, saj njegova edinstvena oblika in velikost zagotavljata intenzivne orgazme. Butt plug Izbočena glava zagotavlja neverjetno stimulacijo, stabilna podlaga pa zagotavlja, da ostane varno na svojem mestu in da se lahko peljete do orgazma. Crackstuffers Rocket Gladek material the omogoča enostavno vstavljanje v anus, tudi pri večjih velikostih, še posebej z malo lubrikantaGlory Hole Lubrikant. Crackstuffers Rocket Naše stranke cenijo obliko in odlične drsne lastnosti materiala, ki zagotavlja maksimalno udobje tudi med dolgotrajno uporabo.

    Popolnoma primeren za začetnike in profesionalce:

    Crackstuffers Rocket Na voljo je v štirih različnih velikostih, ki zagotavljajo popolno izkušnjo tako začetnikom kot profesionalcem:

    • Majhen: dolžina 23 cm, premer 6,5 cm
    • Srednja: dolžina 25,5 cm, premer 7 cm
    • Velika: dolžina 26,5 cm, premer 8,5 cm
    • Velika: dolžina 29 cm, premer 9,5 cm


    Te velikosti so idealna izbira za tiste, ki želijo razširiti svoje analno znanje in preiti na večje premere.

    butt plug Seks z od Crackstuffers - zakaj bi ga moral poskusiti vsak:

    Butt plug Crackstuffers Rocket Z a, kot je ta , lahko spolne užitke dvignete na povsem novo raven. Butt plug A ponuja edinstveno obliko stimulacije, ki poveča zavedanje telesa in stimulira erogene cone. Butt plug A lahko uporabljate sami ali s partnerjem, da povečate intenzivnost orgazma in odkrijete nove razsežnosti užitka. Butt plug Občutek, da imate A diskretno v anusu, medtem ko pritiska na najbolj erogene cone, povzroči globoko in intenzivno vzburjenje, ki je za mnoge neprekosljivo. Crackstuffers Rocket Je popolna izbira za ta vznemirljiva doživetja, saj je primeren tako za začetnike kot za izkušene uporabnike, zaradi ergonomske oblike pa je z njim enostavno rokovati.

    Združljiv z vsemi običajnimi lubrikanti MEO:

    Crackstuffers Rocket Je visokokakovosten izdelek iz serije Crackstuffers x MEO™ in je izdelan iz trpežnega, koži prijaznega materiala. Združljiv je z vsemi vrstami lubrikantov, vključno z lubrikanti na vodni in silikonski osnovi ter hibridnimi lubrikanti, kot je GloryHole iz MEO. VERYCLEAN Za čiščenje priporočamo toplo vodo in čistilo za igrače. Razpršilo Extremeo še olajša vstavljanje in zagotavlja še bolj intenzivno izkušnjo.

    Več podrobnosti:

    • Crackstuffers Rocket - butt plug Popolno za intenzivne solo seanse
    • Visokokakovostni izdelek iz serije Crackstuffers podjetja MEO™.
    • Material: vinil, brez ftalatov, enostaven za čiščenje in prijazen do kože.
    • Spolne igračke Crackstuffers so izdelane iz visokokakovostnega vinila, ki je prijeten v roki in odlično deluje z vsemi lubrikanti.
    • Dildo ali analni čep iz kolekcije Crackstuffers x MEO pomeni analne spolne igrače najvišje kakovosti.
    • Dildi in analni čepi Crackstuffers so izdelani iz koži prijaznih materialov, ki jih je enostavno vzdrževati in so popolnoma združljivi z lubrikanti na vodni in silikonski osnovi ter hibridnimi lubrikanti, kot je GloryHole iz MEO.
    • Čiščenje: VERYCLEAN Priporočamo uporabo tople vode in čistila za igrače.
    • Razpršilo Extremeo še dodatno olajša vstavljanje. Sling V kombinaciji z blazino ASS UP ali Fuck&Play je mogoče dilde Crackstuffers vstaviti še posebej udobno in izjemno globoko.
    • Crackstuffers je angleška blagovna znamka, ki je specializirana za izdelavo dildov in drugih analnih spolnih igrač ter je še posebej znana po svojih velikih, zelo velikih in nenavadno oblikovanih dildih. Ti dildi so bili posebej razviti za napredne uporabnike in ljubitelje intenzivne analne stimulacije. Podjetje Crackstuffers je najbolj znano po svojih velikih dildih, ki so pogosto večji od večine običajnih dildov na trgu, kar omogoča ekstremna in intenzivna doživetja. Crackstuffers ponuja različne edinstvene modele, pogosto posebej ustvarjene za analno stimulacijo, vključno z dildi z močno izraženimi glavami, ozkimi gredmi in širokimi podstavki, ki omogočajo različne občutke. Crackstuffers uporablja visokokakovostne, za telo varne materiale, saj so dildi običajno izdelani iz trpežnega PVC brez ftalatov, ki je vzdržljiv in enostaven za čiščenje. Blagovna znamka je tesno povezana s skupnostjo LGBTQ+ in je še posebej priljubljena na gejevski sceni. Izdelki Crackstuffers so prilagojeni potrebam te skupnosti in ponujajo široko paleto dildov, ki so primerni tako za samske kot za pare. Vsi izdelki Crackstuffers so izdelani v Združenem kraljestvu, kar zagotavlja visoko kakovost in strog nadzor med proizvodnim procesom. Poleg klasičnih dildov ponudba te blagovne znamke vključuje tudi druge igrače za analni seks, kot so analni čepi, stimulatorji prostate in posebni izdelki za fisting skupnost. Crackstuffers je zaslovel s svojimi posebnimi, pogosto ekstremnimi izdelki in je blagovna znamka, ki jo izberejo vsi, ki iščejo izjemna in intenzivna analna doživetja.
    • MEO s ponosom ponuja celotno paleto izdelkov Crackstuffers. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami, prvovrstnimi storitvami za stranke ter hitro in diskretno dostavo vam zagotavljamo, da boste svoje velike dilde Crackstuffers prejeli hitro in zanesljivo. Pri MEO boste našli najboljše izdelke za izjemna in intenzivna doživetja - vedno z varnostjo in kakovostjo, ki si jo zaslužite.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Consigliatissimo

    Consigliatissimo, con la ventosa sì può usare durante la doccia e si può lasciare dentro durante la giornata !!!

      Ocenjevanje 

      X-Large, je suis un peu trop gourmand, MAIS...I am a little too

      J'ai pris le X-Large car je rêvais de lui. Une fois en main, on prend en considération son gabarit, son épaisseur et son poids. C'est un vrai jouet de bonne qualité.
      Je pensais facilement glisser dessus, mais un peu gourmand. Mais maintenant la tête passe, "plop" je sens clairement que je passe un cap, "ça bouge" et ensuite je glisse dessus, pas encore jusqu'à la base, mais franchement quelle sensation et excitation de sentir que le petit trou est un tunnel bien droit ..long...et large de 9.5cm ! Je suis excité rien que d'en parler !

      I took the X-Large because I dreamed of him. Once in hand, one takes into consideration its size, its thickness and its weight. It's a real good quality toy. I thought easily slip on, but a little greedy. But now the head passes, "plop" I clearly feel that I pass a course, "it moves" and then I slide on it, not yet to the base, but frankly what a sensation and excitement to feel that the little hole is a tunnel right ..long ... and 9.5cm wide! I'm excited just to talk about it!

      • 4 od 4 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      J'ai pris le L ! Ça t explose le trou ! Mais que c est cool!

      Je suis BottomToys sur twitter et les réseaux sociaux. Je fais des articles sur les godes (un peu gros)
      C était mon 1er crackstuffers, et bon sang whaou ! Je comprends vraiment l'engouement pour cette marque.
      La matière est hyper souple, et très glissante, d autre part la base peut faire une très très bonne ventouse.
      Franchement j ai eu un peu de mal a passer le haut, mais alors une fois le "ploc" passé, c est fantastique !
      Contrairement a d autres comme les bombshell docjohnson, le fait d être souple permet au gode de trouver le bon angle de pénétration.
      La couleur aussi est vraiment superbe ! Que du positif, reste juste à bien choisir votre taille :-)

      • 4 od 4 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      Great for placing on the floor and riding

      With a flat base and a nice head, the Rocket is great for placing on the floor and riding. A good head with a tapering body, letting you slide further down.

      • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      Crackstuffers Rocket - butt plug Odlično za intenziven solo seks

      Crackstuffers Rocket - butt plug Odlično za intenziven solo seks

      Crackstuffers Rocket butt plug Idealen je za vse, ki iščejo intenzivne in dolgotrajne analne užitke. Butt plug S svojo izbočeno glavo in stabilno podlago je ta Crackstuffers kot nalašč za sedenje in jahanje. Crackstuffers Rocket Posebna oblika omogoča, da zdrsne globoko v analni kanal, medtem ko vi...

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: