Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Crackstuffers

Glasilo

Crackstuffers Ridged Buddy Expander - Dvojni dildo, na katerega ste vedno čakali

Spletna stran Crackstuffers Ridged Buddy Expander je več kot le dvojni dildo - je vrhunec vsake zbirke dildov. Ali boste Crackstuffers Ridged Buddy Expander uporabljali sami ali pa boste užitek delili z nekom drugim, je odvisno samo od vas. Z impresivno dolžino 55 cm in petimi različnimi premeri je popoln pripomoček za...

Več informacij

119,99 €


-20,00 €

99,99 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Crackstuffers Ridged Buddy Expander - Dvojni dildo, na katerega ste vedno čakali!

    Na Crackstuffers Ridged Buddy Expander je več kot le dvojni dildo - je vrhunec vsake zbirke dildov. Ali boste Crackstuffers Ridged Buddy Expander uporabljali sami ali pa boste užitek delili z nekom drugim, je odvisno samo od vas. Z impresivno dolžino 55 cm in na voljo v petih različnih premerih Crackstuffers Ridged Buddy Expander ponuja številne možnosti za intenzivno skupno uživanje ali solo igranje.

    Zakaj je našim strankam všeč Crackstuffers Ridged Buddy Expander ljubezen:

    Naše stranke se navdušujejo nad neverjetno dolžino, gladko površino ter odlično oblikovanimi valovi in grebeni tega dvojnega dilda iz Crackstuffersa. Nežne izbokline vzdolž gredi zagotavljajo intenzivno stimulacijo, kar zagotavlja največji užitek pri vsakem vstavljanju in izvleku. Crackstuffers Ridged Buddy Expander je preprosto najboljši dvojni dildo, kar ste jih kdaj imeli!

    Vsestranska uporaba - sam ali v paru:

    Zaradi svoje edinstvene zasnove je Crackstuffers Ridged Buddy Expander lahko uporabljate tako samostojno kot v paru. Za vznemirljivo solo igro lahko ugotovite, koliko tega dvojnega dilda Crackstuffers lahko vstavite. Uporabite veliko Glory Hole Lubrikanta in si vzemite čas. Ali pa si delite zabavo s partnerjem in se pomerita v tem, kdo bo vnesel več tega odličnega dvojnega dilda.

    Različne velikosti za največjo raznolikost:

    Crackstuffers Ridged Buddy Expander je na voljo v petih različnih velikostih, tako da lahko poiščete najprimernejšo:

    • premer 4 cm
    • premer 5 cm
    • premer 6 cm
    • premer 7 cm
    • premer 8 cm


    Ta dvojni dildo Crackstuffers z impresivno dolžino 55 cm ponuja dovolj dolžine za globoko in intenzivno penetracijo, ne glede na to, kateri premer izberete.

    Združljiv z vsemi običajnimi lubrikanti MEO:

    Crackstuffers Ridged Buddy Expander je visokokakovosten izdelek iz serije Crackstuffers x MEO™ in je izdelan iz trpežnega, koži prijaznega materiala. Združljiv je z vsemi vrstami lubrikantov, vključno z lubrikanti na vodni in silikonski osnovi ter hibridnimi lubrikanti, kot je GloryHole iz MEO. VERYCLEAN Za čiščenje priporočamo toplo vodo in čistilo za igrače. Razpršilo Extremeo še olajša vstavljanje in zagotavlja še bolj intenzivno izkušnjo.

    Več podrobnosti:

    • Crackstuffers Ridged Buddy Expander - Najboljši dvojni dildo za intenzivno stimulacijo
    • Visokokakovostni izdelek iz serije Crackstuffers podjetja MEO™.
    • Material: vinil, brez ftalatov, enostaven za čiščenje in prijazen do kože.
    • Spolne igračke Crackstuffers so izdelane iz visokokakovostnega vinila, ki je prijeten v roki in se odlično obnese z vsemi lubrikanti.
    • Dildo ali analni čep iz kolekcije Crackstuffers x MEO pomeni analne spolne igrače najvišje kakovosti.
    • Dildi in analni čepi Crackstuffers so izdelani iz koži prijaznih materialov, ki jih je enostavno vzdrževati in so popolnoma združljivi z lubrikanti na vodni in silikonski osnovi ter hibridnimi lubrikanti, kot je GloryHole iz MEO.
    • Čiščenje: VERYCLEAN Priporočamo uporabo tople vode in čistila za igrače.
    • Razpršilo Extremeo še dodatno olajša vstavljanje. Sling V kombinaciji z blazino ASS UP ali Fuck&Play je mogoče dilde Crackstuffers vstaviti še posebej udobno in izjemno globoko.
    • Crackstuffers je angleška blagovna znamka, ki je specializirana za izdelavo dildov in drugih analnih spolnih igrač ter je še posebej znana po svojih velikih, zelo velikih in nenavadno oblikovanih dildih. Ti dildi so bili posebej razviti za napredne uporabnike in ljubitelje intenzivne analne stimulacije. Podjetje Crackstuffers je najbolj znano po svojih velikih dildih, ki so pogosto večji od večine običajnih dildov na trgu, kar omogoča ekstremna in intenzivna doživetja. Crackstuffers ponuja različne edinstvene modele, pogosto posebej ustvarjene za analno stimulacijo, vključno z dildi z močno izraženimi glavami, ozkimi gredmi in širokimi podstavki, ki omogočajo različne občutke. Crackstuffers uporablja visokokakovostne, za telo varne materiale, saj so dildi običajno izdelani iz trpežnega PVC brez ftalatov, ki je vzdržljiv in enostaven za čiščenje. Blagovna znamka je tesno povezana s skupnostjo LGBTQ+ in je še posebej priljubljena na gejevski sceni. Izdelki Crackstuffers so prilagojeni potrebam te skupnosti in ponujajo široko paleto dildov, ki so primerni tako za samske kot za pare. Vsi izdelki Crackstuffers so izdelani v Združenem kraljestvu, kar zagotavlja visoko kakovost in strog nadzor med proizvodnim procesom. Poleg klasičnih dildov ponudba te blagovne znamke vključuje tudi druge igrače za analni seks, kot so analni čepi, stimulatorji prostate in posebni izdelki za skupnost fistinga. Crackstuffers je zaslovel s svojimi posebnimi, pogosto ekstremnimi izdelki in je blagovna znamka, ki jo izberejo vsi, ki iščejo izjemna in intenzivna analna doživetja.
    • MEO s ponosom ponuja celotno paleto izdelkov Crackstuffers. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami, prvovrstnimi storitvami za stranke ter hitro in diskretno dostavo vam zagotavljamo, da boste svoje velike dilde Crackstuffers prejeli hitro in zanesljivo. Pri MEO boste našli najboljše izdelke za izjemna in intenzivna doživetja - vedno z varnostjo in kakovostjo, ki si jo zaslužite.

     

    Crackstuffers Dildos

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Dildo

    Positiv ist, dass das Material sehr robust und langlebig wirkt. Die strukturierte Oberfläche sorgt für zusätzliche Stimulation, was definitiv ein Pluspunkt ist. Die Flexibilität des Produkts macht es auch für verschiedene Anwendungen vielseitig.
    Allerdings empfand ich die Größe und Form als etwas unhandlich. Für Anfänger könnte es schwierig sein, das Produkt bequem zu nutzen. Die Reinigung erfordert auch etwas mehr Aufwand, da die Rillen gründlich gereinigt werden müssen.
    Insgesamt ist der Crackstuffers Ridged Buddy Expander ein solides Produkt mit interessanten Features, aber es könnte für manche Nutzer aufgrund der Größe und Handhabung eine Herausforderung darstellen.

      Ocenjevanje 

      We love the buddy expander

      We love the buddy expanders, those ridges will stimulate, and working up through the sizes will fill your hole. Use them with a buddy on your backs, and grind away, see who is the greediest! Or use it solo and see how much you can take, use plenty of lube and take your time.

      • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      Crackstuffers Ridged Buddy Expander - Dvojni dildo, na katerega ste vedno čakali

      Crackstuffers Ridged Buddy Expander - Dvojni dildo, na katerega ste vedno čakali

      Spletna stran Crackstuffers Ridged Buddy Expander je več kot le dvojni dildo - je vrhunec vsake zbirke dildov. Ali boste Crackstuffers Ridged Buddy Expander uporabljali sami ali pa boste užitek delili z nekom drugim, je odvisno samo od vas. Z impresivno dolžino 55 cm in petimi različnimi premeri je popoln pripomoček za...

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: