Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Crackstuffers

Glasilo

Crackstuffers Deep Plug - butt plug Končni rezultat zaAnal Depth Play

Spletna stran Crackstuffers Deep Plug je odlična izbira za tiste, ki imajo radi globoke vsebine. Butt plug Razvit je za posebno globoko analno vstavljanje, zato je idealen, če imate raje daljše analne čepke in želite intenzivno stimulacijo. TheCrackstuffers Deep Plug široko odpre anus in hkrati stimulira celoten analni kanal.

Več informacij

79,99 €


-10,00 €

69,99 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Crackstuffers Deep Plug - butt plug Končni rezultat zaAnal Depth Play

    Spletna stran Crackstuffers Deep Plug je popolna izbira za tiste, ki imajo radi globoke vsebine. Butt plug Zasnovan je za posebno globoko analno vstavljanje, zato je idealen, če imate raje daljše analne čepke in želite intenzivno stimulacijo. TheCrackstuffers Deep Plug široko odpre anus in hkrati stimulira celoten analni kanal. Butt plug Je popoln za vsakodnevno analno raztezanje ali za kratke vmesne spolne odmore. Zaradi svoje prefinjene zasnove jeCrackstuffers Deep Plug varno nameščen in ne zdrsne iz anusa.

    Zakaj je našim strankam všeč Crackstuffers Deep Plug ljubezen:

    Naše stranke ljubijo Crackstuffers Deep Plug zaradi njegove zmožnosti prodiranja globoko v telo, hkrati pa zagotavlja stalno in intenzivno stimulacijo. Ozka glavica omogoča enostavno vstavljanje, široka podlaga pa zagotavlja, da čep varno sedi in ne izpade. Zaradi teh lastnosti je Crackstuffers Deep Plug še posebej primerne za tako imenovane Anal Depth Playsaj omogoča globok prodor v analni kanal, medtem ko anus ostane široko odprt. To vodi do intenzivnega občutka raztezanja in je kot nalašč za izkušene uporabnike, ki želijo preseči svoje analne meje.

    Popolna zasnova za osebno prilagojen užitek:

    Crackstuffers Deep Plug je na voljo v treh različnih velikostih, tako da lahko vsakdo najde popolno velikost za svoj najgloblji užitek:

    • Majhna: dolžina 27 cm, premer 6 cm
    • Srednja: dolžina 31 cm, premer 6,5 cm
    • Velika: dolžina 33 cm, premer 8 cm


    Te tri velikosti so idealna izbira za stimulacijo in raztezanje analnega kanala na različne načine.

    Združljive z vsemi standardnimi lubrikanti MEO:

    Crackstuffers Deep Plug je visokokakovosten izdelek iz serije Crackstuffers x MEO™ in je izdelan iz trpežnega, koži prijaznega materiala. Združljiv je z vsemi vrstami lubrikantov, vključno z lubrikanti na vodni in silikonski osnovi ter hibridnimi lubrikanti, kot je GloryHole od MEO. VERYCLEAN Za čiščenje priporočamo toplo vodo in čistilo za igrače. Razpršilo Extremeo olajša vstavljanje in zagotavlja še intenzivnejše doživetje.

    Več podrobnosti:

    • Crackstuffers Deep Plug - butt plug Vrhunski zaAnal Depth Play
    • Visokokakovostni izdelek iz serije Crackstuffers podjetja MEO™.
    • Material: vinil, brez ftalatov, enostaven za čiščenje in prijazen do kože
    • Spolne igrače Crackstuffers so izdelane iz visokokakovostnega vinila, ki je prijeten v roki in se odlično obnese z vsemi lubrikanti.
    • Dildo ali analni čep iz kolekcije Crackstuffers x MEO pomeni analne spolne igrače najvišje kakovosti.
    • Dildi in analni čepi Crackstuffers so izdelani iz koži prijaznih materialov, ki jih je enostavno vzdrževati in so popolnoma združljivi z lubrikanti na vodni in silikonski osnovi ter hibridnimi lubrikanti, kot je GloryHole iz MEO.
    • Čiščenje: VERYCLEAN Priporočamo uporabo tople vode in čistila za igrače.
    • Razpršilo Extremeo še dodatno olajša vstavljanje. Sling V kombinaciji z blazino ASS UP ali Fuck&Play je mogoče dilde Crackstuffers vstaviti še posebej udobno in izjemno globoko.
    • Crackstuffers je angleška blagovna znamka, ki je specializirana za izdelavo dildov in drugih analnih spolnih igrač ter je še posebej znana po svojih velikih, zelo velikih in nenavadno oblikovanih dildih. Ti dildi so bili posebej razviti za napredne uporabnike in ljubitelje intenzivne analne stimulacije. Podjetje Crackstuffers je najbolj znano po svojih velikih dildih, ki so pogosto večji od večine običajnih dildov na trgu, kar omogoča ekstremna in intenzivna doživetja. Crackstuffers ponuja različne edinstvene modele, pogosto posebej ustvarjene za analno stimulacijo, vključno z dildi z močno izraženimi glavami, ozkimi gredmi in širokimi podstavki, ki omogočajo različne občutke. Crackstuffers uporablja visokokakovostne, za telo varne materiale, saj so dildi običajno izdelani iz trpežnega PVC brez ftalatov, ki je vzdržljiv in enostaven za čiščenje. Blagovna znamka je tesno povezana s skupnostjo LGBTQ+ in je še posebej priljubljena na gejevski sceni. Izdelki Crackstuffers so prilagojeni potrebam te skupnosti in ponujajo široko paleto dildov, ki so primerni tako za samske kot za pare. Vsi izdelki Crackstuffers so izdelani v Združenem kraljestvu, kar zagotavlja visoko kakovost in strog nadzor med proizvodnim procesom. Poleg klasičnih dildov ponudba te blagovne znamke vključuje tudi druge igrače za analni seks, kot so analni čepi, stimulatorji prostate in posebni izdelki za skupnost fistinga. Crackstuffers je zaslovel s svojimi posebnimi, pogosto ekstremnimi izdelki in je blagovna znamka, ki jo izberejo vsi, ki iščejo izjemna in intenzivna analna doživetja.
    • MEO s ponosom ponuja celotno paleto izdelkov Crackstuffers. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami, prvovrstnimi storitvami za stranke ter hitro in diskretno dostavo vam zagotavljamo, da boste svoje velike dilde Crackstuffers prejeli hitro in zanesljivo. Pri MEO boste našli najboljše izdelke za izjemna in intenzivna doživetja - vedno z varnostjo in kakovostjo, ki si jo zaslužite.

     

    Crackstuffers Dildos

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Sensazionale

    Io e il mio ragazzo eravamo curiosi di provarlo, e che dire, il risultato è stato più che eccitante!

      Ocenjevanje 

      Super Buttplug für Profis

      Habe den Crackstuffers Deep Plug nach ein wenig Vordehnung mit einem kleineren Dildo bereits beim ersten Versuch komplett einführen können. Ich bin nicht komplett unerfahren, würde mich aber nicht als Profi, aber auf dem Weg dorthin beschreiben. Und genau hier ist der Buttplug von MEO die beste Wahl. Er ist stabil und gleitfreudig, jedoch nicht zu überdimensioniert. Ist er eingeführt, dehnt er die Rosette ohne unangenehm zu sein. Erstaunlicherweise rutscht der Analplug bei mir nicht heraus, wenn er einmal eingeführt ist! Genau so bekommt man so die gewünschte Dehnung. Perfekt!! Verarbeitung wie von MEOTEAM gewohnt: Hervorragend.

        Ocenjevanje 

        Designed to keep you open

        If you are able to take a dildo deep, then this is the plug for you. Designed to keep you open at your hole, but keep you open deeper too, its great for rest periods when playing, or for everyday stretching.

        • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

        Napišite svoj pregled

        Crackstuffers Deep Plug - butt plug Končni rezultat zaAnal Depth Play

        Crackstuffers Deep Plug - butt plug Končni rezultat zaAnal Depth Play

        Spletna stran Crackstuffers Deep Plug je odlična izbira za tiste, ki imajo radi globoke vsebine. Butt plug Razvit je za posebno globoko analno vstavljanje, zato je idealen, če imate raje daljše analne čepke in želite intenzivno stimulacijo. TheCrackstuffers Deep Plug široko odpre anus in hkrati stimulira celoten analni kanal.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: