Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Crackstuffers

Glasilo

Crackstuffers Missile - Dildo z žlebovi za analno raztezanje

Ta edinstveni dildo podjetja Crackstuffers je bil posebej razvit za maksimalno stimulacijo in raztezanje anusa. Valoviti utori po dolžini dilda Crackstuffers Missile z vsakim vstavljanjem in umikom stimulirajo rozeto in analni kanal na način, ki obljublja popolno ekstazo ob maksimalnem raztezanju anusa.

Več informacij

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Crackstuffers Missile - Dildo z žlebovi za analno raztezanje:

    The Crackstuffers Missile je odličen dildo za trajno raztezanje anusa z jasno vidnimi rezultati. Ta edinstveni dildo podjetja Crackstuffers je bil posebej razvit za maksimalno stimulacijo in raztezanje anusa. Valoviti utori vzdolž dilda Crackstuffers Missile ob vsakem vstavljanju in izvleku stimulirajo rozeto in analni kanal na način, ki obljublja popolno ekstazo ob maksimalnem raztezanju anusa.

    Popolna analna stimulacija ob vsaki uporabi:

    Crackstuffers Missile je bil razvit, da bi analni užitek dvignil na višjo raven. Preprosto vstavite in uživajte počasi - utori vzdolž dilda Crackstuffer zagotavljajo intenzivno stimulacijo z vsakim vstavljanjem in umikom. Prefinjena oblika in stopnjevane velikosti omogočajo postopno povečevanje analnega raztezanja, dokler ne dosežete želenega rezultata.

    Različne velikosti za vsako zahtevo:

    Crackstuffers Missile je na voljo v štirih različnih velikostih, tako da lahko vsakdo najde popolno rešitev za svoje potrebe:

    • Majhen: dolžina 28 cm, premer 6,5 cm
    • Srednja: dolžina 29 cm, premer 7,5 cm
    • Velika: dolžina 32 cm, premer 8 cm
    • X-velika: dolžina 33 cm, premer 9 cm


    Zaradi teh dimenzij je Crackstuffers Missile vsestranski analni čep, ki se popolnoma prilagodi različnim potrebam in zagotavlja intenzivno stimulacijo v vsaki velikosti.

    Zakaj je našim strankam všeč Crackstuffers Missile ljubezen:

    Naše stranke ljubijo Crackstuffers Missile zaradi intenzivne stimulacije in vidnih rezultatov, ki jih doseže med analnim raztegovanjem. Edinstveni utori vzdolž gredi so bili posebej zasnovani tako, da ob vsakem vstavljanju in izvleku zagotavljajo maksimalno masažo analnih sten. Ti utori zagotavljajo globoko masažo analnega kanala, zato je vsaka uporaba nepozabno doživetje. Poleg tega Crackstuffers Missile je izdelan iz materiala, ki ima popolno čvrstost - dovolj čvrstega, da doseže želeno raztezanje, hkrati pa dovolj prožnega, da stimulira vse občutljive predele globoko v telesu. Zaradi te kombinacije strukture in materiala je Crackstuffers Missile idealen dildo za vse, ki želijo premikati svoje analne meje in hkrati doživeti intenzivno in globoko stimulacijo.

    Združljiv z vsemi običajnimi lubrikanti MEO:

    The Crackstuffers Crackstuffers Missile je visokokakovosten izdelek iz serije Crackstuffers x MEO™ in je izdelan iz trpežnega, koži prijaznega materiala. Združljiv je z vsemi vrstami lubrikantov, vključno z lubrikanti na vodni in silikonski osnovi ter hibridnimi lubrikanti, kot je GloryHole iz MEO. VERYCLEAN Za čiščenje priporočamo toplo vodo in čistilo za igrače. Razpršilo Extremeo olajša vstavljanje in zagotavlja še intenzivnejše doživetje.

    Več podrobnosti:

    • Crackstuffers Crackstuffers Missile - Dildo z utori
    • Visokokakovostni izdelek iz serije Crackstuffers podjetja MEO™.
    • Material: vinil, brez ftalatov, enostaven za čiščenje in prijazen do kože
    • Spolne igračke Crackstuffers so izdelane iz visokokakovostnega vinila, ki je prijeten v roki in se odlično obnese z vsemi lubrikanti.
    • Dildo ali analni čep iz kolekcije Crackstuffers x MEO pomeni analne spolne igrače najvišje kakovosti.
    • Dildi in analni čepi Crackstuffers so izdelani iz koži prijaznih materialov, ki jih je enostavno vzdrževati in so popolnoma združljivi z lubrikanti na vodni in silikonski osnovi ter hibridnimi lubrikanti, kot je GloryHole iz MEO.
    • Čiščenje: VERYCLEAN Priporočamo uporabo tople vode in čistila za igrače.
    • Razpršilo Extremeo še dodatno olajša vstavljanje. Sling V kombinaciji z blazino ASS UP ali Fuck&Play je mogoče dilde Crackstuffers vstaviti še posebej udobno in izjemno globoko.
    • Crackstuffers je angleška blagovna znamka, ki je specializirana za izdelavo dildov in drugih analnih spolnih igrač ter je še posebej znana po svojih velikih, zelo velikih in nenavadno oblikovanih dildih. Ti dildi so bili posebej razviti za napredne uporabnike in ljubitelje intenzivne analne stimulacije. Podjetje Crackstuffers je najbolj znano po svojih velikih dildih, ki so pogosto večji od večine običajnih dildov na trgu, kar omogoča ekstremna in intenzivna doživetja. Crackstuffers ponuja različne edinstvene modele, pogosto posebej ustvarjene za analno stimulacijo, vključno z dildi z močno izraženimi glavami, ozkimi gredmi in širokimi podstavki, ki omogočajo različne občutke. Crackstuffers uporablja visokokakovostne, za telo varne materiale, saj so dildi običajno izdelani iz trpežnega PVC brez ftalatov, ki je vzdržljiv in enostaven za čiščenje. Blagovna znamka je tesno povezana s skupnostjo LGBTQ+ in je še posebej priljubljena na gejevski sceni. Izdelki Crackstuffers so prilagojeni potrebam te skupnosti in ponujajo široko paleto dildov, ki so primerni tako za samske kot za pare. Vsi izdelki Crackstuffers so izdelani v Združenem kraljestvu, kar zagotavlja visoko kakovost in strog nadzor med proizvodnim procesom. Poleg klasičnih dildov ponudba te blagovne znamke vključuje tudi druge igrače za analni seks, kot so analni čepi, stimulatorji prostate in posebni izdelki za fisting skupnost. Crackstuffers je zaslovel s svojimi posebnimi, pogosto ekstremnimi izdelki in je blagovna znamka, ki jo izberejo vsi, ki iščejo izjemna in intenzivna analna doživetja.
    • MEO s ponosom ponuja celotno paleto izdelkov Crackstuffers. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami, prvovrstnimi storitvami za stranke ter hitro in diskretno dostavo vam zagotavljamo, da boste svoje velike dilde Crackstuffers prejeli hitro in zanesljivo. Pri MEO boste našli najboljše izdelke za izjemna in intenzivna doživetja - vedno z varnostjo in kakovostjo, ki si jo zaslužite.

     

    Crackstuffers Dildos

     

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Un délice

    Très beau et bon jouet (le médium fait bien 75mm ce qui permet d'y mettre la main)
    Une fois les dimensions assimilées par notre anatomie, une chevauché sauvage donne l'impression de se faire prendre par un train a cause des ondulations qui font vibrer le sphincters.
    Du coup, craquage pour le large ... et peut-être l'extra large à noël :D

    • 0 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    Ass destruction

    This arse-nal of Missiles is guaranteed to drive your bunker ballistic. These toys are excellent for solo play - lube up, and bounce away. The ridges along the tip are perfect for that extra bit of stimulation and will leave you wanting more.

      Ocenjevanje 

      le missile

      matière très agréable,souple mais suffisamment rigide,il fait bien son boulot mais un diamètre de 7,5 au lieu de 8cm pour le large,et une finition à revoir car il y a plein de bavures à éliminer lui font perdre 2 étoiles.

      • 0 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.
      Ocenjevanje 

      They are good way to expand your hole

      With ridges to stimulate, perfect for bouncing away. Count the bumps as you go down and see how much you can take.

      • 2 od 2 strank je našlo ta pregled koristen.

      Napišite svoj pregled

      Crackstuffers Missile - Dildo z žlebovi za analno raztezanje

      Crackstuffers Missile - Dildo z žlebovi za analno raztezanje

      Ta edinstveni dildo podjetja Crackstuffers je bil posebej razvit za maksimalno stimulacijo in raztezanje anusa. Valoviti utori po dolžini dilda Crackstuffers Missile z vsakim vstavljanjem in umikom stimulirajo rozeto in analni kanal na način, ki obljublja popolno ekstazo ob maksimalnem raztezanju anusa.

      Napišite svoj pregled

      Kupci so kupili tudi:

      30 drugi izdelki iz iste kategorije: