Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Crackstuffers

Glasilo

Crackstuffers Mushroom Head - butt plug Z izbočenim želodcem

Kdo ne obožuje puhastega, popolnoma oblikovanega penisa? Vsi! Na spletni strani Crackstuffers Mushroom Headbutt plug je opremljen s tako debelim spolovilom, da bo zagotovo hitro postal vaša najljubša spolna igrača. S svojim odličnim dizajnom, ki spominja na debel penisCrackstuffers Mushroom Head intenzivno stimulacijo in analnim raztezanjem, ki anus potisne do njegovih meja.

Več informacij

89,99 €


-20,00 €

69,99 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Crackstuffers Mushroom Head - butt plug Z debelim želodcem

    Kdo ne obožuje debelega, čvrstega in popolnoma oblikovanega penisa? Vsi! Na Crackstuffers Mushroom Headbutt plug je opremljen s tako debelim spolovilom, da bo zagotovo hitro postal vaša najljubša spolna igrača. S svojo edinstveno obliko, ki spominja na debel penisCrackstuffers Mushroom Head intenzivno stimulacijo in prijetnim raztezanjem, ki anus potisne do njegovih meja.

    Intenzivna stimulacija in varen oprijem v anusu:

    Crackstuffers Mushroom Head je zasnovan tako, da med vstavljanjem anus maksimalno raztegne in zagotovi intenziven občutek polnosti. Butt plug Ko premagate začetno bolečino pri raztezanju, se pripomoček Crackstuffers varno namesti in ne bo več zdrsnil ven. Odličen je za igro "Potisni ga ven in noter", pri kateri potisneteCrackstuffers Mushroom Head v anus in ga spet potisnete ven - izkušnja, ki vam bo všeč!

    Različne velikosti za vse potrebe:

    Crackstuffers Mushroom Head je na voljo v treh različnih velikostih, tako da lahko vsakdo najde popolno prileganje svojim potrebam:

    • Majhna: dolžina 21 cm, premer 5,5 cm
    • Srednja: dolžina 24 cm, premer 8 cm
    • Velika: dolžina 26 cm, premer 9,5 cm


    Zaradi teh dimenzij je Crackstuffers Mushroom Head vsestranski analni čep, ki se popolnoma prilagodi različnim potrebam in zagotavlja intenzivno stimulacijo v vsaki velikosti.

    Zakaj je našim strankam všeč Crackstuffers Mushroom Head ljubezen:

    Crackstuffers Mushroom Head je najbolj priljubljen čep za zadnjico, ko gre za posebno obliko gobaste glave, in to iz dobrega razloga. Za to obliko je značilen širok, zaobljen spolovilo, ki spominja na naravno anatomijo penisa. Na spletni strani Crackstuffers Mushroom Head zagotavlja intenzivno stimulacijo med vstavljanjem, saj široka gobova glava raztegne anus bolj kot ožji čepki, kar ustvari izjemno vznemirljiv občutek polnosti. Po vstavitvi Crackstuffers Mushroom Head zaradi svoje stožčaste oblike ostane varno v anusu, kar zmanjšuje tveganje, da bi čep nenamerno zdrsnil ven, tudi med intenzivnimi gibi. Ko ga izvlečete, široka gobasta glava ciljno stimulira analne stene in zapiralko, kar znatno okrepi orgazmični občutek. Ta analni čep je tudi izjemno vsestranski in je primeren tako za raztezanje kot za ciljno stimulacijo, zato je nepogrešljiva spolna igrača za ljubitelje intenzivnih analnih igric.

    Združljiv z vsemi običajnimi lubrikanti MEO:

    Crackstuffers Mushroom Head je visokokakovosten izdelek iz serije Crackstuffers x MEO™ in je izdelan iz trpežnega, koži prijaznega materiala. Združljiv je z vsemi vrstami lubrikantov, vključno z lubrikanti na vodni in silikonski osnovi ter hibridnimi lubrikanti, kot je GloryHole iz MEO. VERYCLEAN Za čiščenje priporočamo toplo vodo in čistilo za igrače. Razpršilo Extremeo olajša vstavljanje in zagotavlja še intenzivnejše doživetje.

    Več podrobnosti:

    • Crackstuffers Mushroom Head - Analni čep
    • Visokokakovostni izdelek iz serije MEO™ Crackstuffers
    • Material: vinil, brez ftalatov, enostaven za čiščenje in prijazen do kože
    • Spolne igračke Crackstuffers so izdelane iz visokokakovostnega vinila, ki je prijeten v roki in se odlično obnese z vsemi lubrikanti.
    • Dildo ali analni čep iz serije Crackstuffers x MEO pomeni analne spolne igrače najvišje kakovosti.
    • Dildi in analni čepi Crackstuffers so izdelani iz koži prijaznih materialov, ki jih je enostavno vzdrževati in so popolnoma združljivi z lubrikanti na vodni in silikonski osnovi ter hibridnimi lubrikanti, kot je GloryHole iz MEO.
    • Čiščenje: VERYCLEAN Priporočamo uporabo tople vode in čistila za igrače.
    • Razpršilo Extremeo še dodatno olajša vstavljanje. Sling V kombinaciji z blazino ASS UP ali Fuck&Play je mogoče dilde Crackstuffers vstaviti še posebej udobno in izjemno globoko.
    • Crackstuffers je angleška blagovna znamka, ki je specializirana za izdelavo dildov in drugih analnih spolnih igrač ter je še posebej znana po svojih velikih, zelo velikih in nenavadno oblikovanih dildih. Ti dildi so bili posebej razviti za napredne uporabnike in ljubitelje intenzivne analne stimulacije. Podjetje Crackstuffers je najbolj znano po svojih velikih dildih, ki so pogosto večji od večine običajnih dildov na trgu, kar omogoča ekstremna in intenzivna doživetja. Crackstuffers ponuja različne edinstvene modele, pogosto posebej razvite za analno stimulacijo, vključno z dildi z močno izraženimi glavami, ozkimi gredmi in širokimi podstavki, ki omogočajo različne občutke. Crackstuffers uporablja visokokakovostne, za telo varne materiale, saj so dildi običajno izdelani iz trpežnega PVC brez ftalatov, ki je vzdržljiv in enostaven za čiščenje. Blagovna znamka je tesno povezana s skupnostjo LGBTQ+ in je še posebej priljubljena na gejevski sceni. Izdelki Crackstuffers so prilagojeni potrebam te skupnosti in ponujajo široko paleto dildov, ki so primerni tako za samske kot za pare. Vsi izdelki Crackstuffers so izdelani v Združenem kraljestvu, kar zagotavlja visoko kakovost in strog nadzor med proizvodnim procesom. Poleg klasičnih dildov ponudba te blagovne znamke vključuje tudi druge igrače za analni seks, kot so analni čepi, stimulatorji prostate in posebni izdelki za fisting skupnost. Crackstuffers je zaslovel s svojimi posebnimi, pogosto ekstremnimi izdelki in je blagovna znamka, ki jo izberejo vsi, ki iščejo izjemna in intenzivna analna doživetja.
    • MEO s ponosom ponuja celotno paleto izdelkov Crackstuffers. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami, prvovrstnimi storitvami za stranke ter hitro in diskretno dostavo vam zagotavljamo, da boste svoje velike dilde Crackstuffers prejeli hitro in zanesljivo. Pri MEO boste našli najboljše izdelke za izjemna in intenzivna doživetja - vedno z varnostjo in kakovostjo, ki si jo zaslužite.



     

    Crackstuffers Dildos

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Un ottimo prodotto

    Un ottimo prodotto, la taglia S è perfetta anche per chi ha esperienze con il sesso anale. Il materiale in cui è realizzato è molto piacevole al tatto

      Ocenjevanje 

      Wegbereiter für große Dinge

      Wegen der relativ harmlosen Spitze und des flachen Anstiegs zur dicken Kugel, geht dieser Plug in der Erstanwendung einer Dehnungs-Session gut als Vordehner für größere Ereignisse.

        Ocenjevanje 

        you'll love the way this toy works your hole

        This Mushroom Head Plug starts off with a gentle tease with it's flaired head, and then gently expands out to a larger bulb. Wear it like a plug, or use it like a dildo - either way, you'll love the way this toy works your hole.

          Ocenjevanje 

          Fantastic medium

          The top sections shape and ridge warmed and loosened me up then sliding down to the main part was exactly what I was looking for. Firstly the medium provides a great, firm-but-soft stretch and its shaping meant there was never any doubt that I'd work it all in. Once past the widest part the rush as it slid home was great, and all the time that mushroom head found its way in deep. Hopefully I'll move up to the large after some more sessions!

          • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
          Ocenjevanje 

          You will love it!

          The Mushroom Head will tease your hole just like the real thing. But not only does it tease, but it then expands to a gentle bulb, so you can wear it as a plug, gentle pushing it out and in.

          • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

          Napišite svoj pregled

          Crackstuffers Mushroom Head - butt plug Z izbočenim želodcem

          Crackstuffers Mushroom Head - butt plug Z izbočenim želodcem

          Kdo ne obožuje puhastega, popolnoma oblikovanega penisa? Vsi! Na spletni strani Crackstuffers Mushroom Headbutt plug je opremljen s tako debelim spolovilom, da bo zagotovo hitro postal vaša najljubša spolna igrača. S svojim odličnim dizajnom, ki spominja na debel penisCrackstuffers Mushroom Head intenzivno stimulacijo in analnim raztezanjem, ki anus potisne do njegovih meja.

          Napišite svoj pregled

          Kupci so kupili tudi:

          30 drugi izdelki iz iste kategorije: