Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Crackstuffers

Glasilo

Crackstuffers Double Butt - butt plug Modra, ki jo imajo vsi radi

Spletna stran Crackstuffers Double Buttbutt plug je kroglaste oblike, ki zagotavlja največji užitek ob vsakem vstavljanju in izvleku iz anusa. S svojimi štirimi različnimi velikostmi izpolnjujeCrackstuffers Double Butt izpolni vse analne fantazije in ponuja nekaj za vsakogar, tako začetnika kot naprednega.

Več informacij

79,99 €


-20,00 €

59,99 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Crackstuffers Double Butt - butt plug Modra, ki jo vsi obožujejo!

    Spletna stran Crackstuffers Double Buttbutt plug je v obliki kroglice, ki zagotavlja največji užitek ob vsakem vstavljanju in izvleku iz anusa. S svojimi štirimi različnimi velikostmi izpolnjujeCrackstuffers Double Butt izpolni vse analne fantazije in ponuja nekaj za vsakogar, tako začetnika kot naprednega. Butt plug Ta Crackstuffers je lahko zasvojljiv - ko boste preizkusili eno od manjših velikosti, boste kmalu želeli več, vse do različice XL z impresivnim premerom 8 cm.

    Intenzivna stimulacija ob vsaki uporabi:

    Crackstuffers Double Butt zagotavlja popolno, zadovoljujočo stimulacijo ob vsakem vstavljanju in izvleku. Sferična struktura tega dilda Crackstuffer je zasnovana tako, da optimalno stimulira anus in ustvarja intenziven občutek analnega raztezanja. Ne glede na to, ali uporabljate Crackstuffers Double Buttbutt plug sami ali s partnerjem, vas bo vedno znova vznemirjal.

    Različne velikosti za vse potrebe:

    Crackstuffers Double Butt je na voljo v štirih različnih velikostih, tako da lahko vsakdo najde popolno ustreznost za svoje potrebe:

    • Majhen: dolžina 18 cm, premer 5,5 cm
    • Srednja: dolžina 20 cm, premer 6 cm
    • Velika: dolžina 23 cm, premer 7 cm
    • X-velika: dolžina 25 cm, premer 8 cm


    Zaradi teh dimenzij je Crackstuffers Double Butt vsestranski analni čep, ki se popolnoma prilagodi različnim željam in zagotavlja intenzivno analno stimulacijo v vsaki velikosti.

    Zakaj je našim strankam všeč Crackstuffers Double Butt ljubezen:

    Naše stranke ljubijo Crackstuffers Double Butt zaradi njegove vsestranskosti in intenzivne stimulacije, ki jo zagotavlja. Sferična struktura zagotavlja neverjeten občutek popolne analne zapolnitve, različne velikosti pa zagotavljajo, da lahko vsak moški in ženska najdeta pravo vrsto stimulacije. Na spletni strani Crackstuffers Double Buttbutt plug je kot nalašč za vse, ki iščejo intenzivno in še posebej zadovoljivo analno izkušnjo.

    Združljiv z vsemi običajnimi lubrikanti MEO:

    Crackstuffers Double Butt je visokokakovosten izdelek iz serije Crackstuffers x MEO™ in je izdelan iz trpežnega, koži prijaznega materiala. Združljiv je z vsemi vrstami lubrikantov, vključno z lubrikanti na vodni in silikonski osnovi ter hibridnimi lubrikanti, kot je GloryHole iz MEO. VERYCLEAN Za čiščenje priporočamo toplo vodo in čistilo za igrače. Razpršilo Extremeo olajša vstavljanje in zagotavlja še intenzivnejše doživetje.

    Več podrobnosti:

    • Crackstuffers Double Butt - Analni čep
    • Visokokakovostni izdelek iz serije MEO™ Crackstuffers
    • Material: vinil, brez ftalatov, enostaven za čiščenje in prijazen do kože
    • Spolne igračke Crackstuffers so izdelane iz visokokakovostnega vinila, ki je prijeten v roki in se odlično obnese z vsemi lubrikanti.
    • Dildo ali analni čep iz serije Crackstuffers x MEO pomeni analne spolne igrače najvišje kakovosti.
    • Dildi in analni čepi Crackstuffers so izdelani iz koži prijaznih materialov, ki jih je enostavno vzdrževati in so popolnoma združljivi z lubrikanti na vodni in silikonski osnovi ter hibridnimi lubrikanti, kot je GloryHole iz MEO.
    • Čiščenje: VERYCLEAN Priporočamo uporabo tople vode in čistila za igrače.
    • Razpršilo Extremeo še dodatno olajša vstavljanje. Sling V kombinaciji z blazino ASS UP ali Fuck&Play je mogoče dilde Crackstuffers vstaviti še posebej udobno in izjemno globoko.
    • Crackstuffers je angleška blagovna znamka, ki je specializirana za izdelavo dildov in drugih analnih spolnih igrač ter je še posebej znana po svojih velikih, zelo velikih in nenavadno oblikovanih dildih. Ti dildi so bili posebej razviti za napredne uporabnike in ljubitelje intenzivne analne stimulacije. Podjetje Crackstuffers je najbolj znano po svojih velikih dildih, ki so pogosto večji od večine običajnih dildov na trgu, kar omogoča ekstremna in intenzivna doživetja. Crackstuffers ponuja različne edinstvene modele, pogosto posebej razvite za analno stimulacijo, vključno z dildi z močno izraženimi glavami, ozkimi gredmi in širokimi podstavki, ki omogočajo različne občutke. Crackstuffers uporablja visokokakovostne, za telo varne materiale, saj so dildi običajno izdelani iz trpežnega PVC brez ftalatov, ki je vzdržljiv in enostaven za čiščenje. Blagovna znamka je tesno povezana s skupnostjo LGBTQ+ in je še posebej priljubljena na gejevski sceni. Izdelki Crackstuffers so prilagojeni potrebam te skupnosti in ponujajo široko paleto dildov, ki so primerni tako za samske kot za pare. Vsi izdelki Crackstuffers so izdelani v Združenem kraljestvu, kar zagotavlja visoko kakovost in strog nadzor med proizvodnim procesom. Poleg klasičnih dildov ponudba te blagovne znamke vključuje tudi druge igrače za analni seks, kot so analni čepi, stimulatorji prostate in posebni izdelki za fisting skupnost. Crackstuffers je zaslovel s svojimi posebnimi, pogosto ekstremnimi izdelki in je blagovna znamka, ki jo izberejo vsi, ki iščejo izjemna in intenzivna analna doživetja.
    • MEO s ponosom ponuja celotno paleto izdelkov Crackstuffers. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami, prvovrstnimi storitvami za stranke ter hitro in diskretno dostavo vam zagotavljamo, da boste svoje velike dilde Crackstuffers prejeli hitro in zanesljivo. Pri MEO boste našli najboljše izdelke za izjemna in intenzivna doživetja - vedno z varnostjo in kakovostjo, ki si jo zaslužite.

     

     

     

     

    Crackstuffers Dildos

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Piacevole

    Ho preso la misura più piccola essendo un po' restìa per il sesso anale, e devo dire che non ho avuto nessun problema ne dolore nell'inserirlo e toglierlo (ovviamente con il lubrificante). Piacevole averlo dentro durante il rapporto vaginale, amplifica le sensazioni

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.
    Ocenjevanje 

    For the full feeling ...

    Great to tease on the way in and out, you will be wanting more, and bigger...

    • 1 od 1 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Crackstuffers Double Butt - butt plug Modra, ki jo imajo vsi radi

    Crackstuffers Double Butt - butt plug Modra, ki jo imajo vsi radi

    Spletna stran Crackstuffers Double Buttbutt plug je kroglaste oblike, ki zagotavlja največji užitek ob vsakem vstavljanju in izvleku iz anusa. S svojimi štirimi različnimi velikostmi izpolnjujeCrackstuffers Double Butt izpolni vse analne fantazije in ponuja nekaj za vsakogar, tako začetnika kot naprednega.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: