Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Crackstuffers

Glasilo

Crackstuffers Balls Deep - Popolna kombinacija dilda in analnih kroglic

Spletna stran Crackstuffers Balls Deep je idealna kombinacija dilda in analnih kroglic, kot nalašč za vse, ki si želijo intenzivnih analnih doživetij. Edinstvena oblika Crackstuffers Balls Deep zagotavlja izjemno stimulacijo, ki lahko večkratno okrepi vsak orgazem.

Več informacij

1503/00

139,99 €


-40,00 €

99,99 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Spletna stran Crackstuffers Balls Deep je idealna kombinacija dilda in analnih kroglic, kot nalašč za vse, ki si želijo intenzivnih analnih doživetij. Edinstvena oblika Crackstuffers Balls Deep zagotavlja izjemno stimulacijo, ki lahko večkratno okrepi vsak orgazem. Z izjemno dolžino 51 cm in premerom 6 cm ta dildo Crackstuffers ponuja neprekosljiv občutek polnosti in raztezanja ter zagotavlja največjo stimulacijo pri vsakem analnem vstavljanju in izvleku.

    Intenzivna analna pustolovščina z vsakim vstavljanjem in umikom:

    Crackstuffers Balls Deep je zasnovan tako, da vsaka kroglica med vstavljanjem nežno zdrsne v anus, nato pa zagotavlja zelo intenziven občutek, ko jo izvlečete iz anusa. Kroglice so rahlo hruškaste oblike in zožene za boljše vstavljanje v anus, kar olajša penetracijo in okrepi občutek pri izvleku iz anusa. Ta edinstvena oblika Crackstuffers Balls Deep zagotavlja izjemno stimulacijo, ki lahko večkratno okrepi vsak orgazem.

    Popolna zasnova za največji užitek:

    Vstavljajte kroglico za kroglico Crackstuffers Balls Deep vstavljanje in nato počasno izvlačenje ustvarita neprekosljiv občutek stimulacije anusa. Ta dildo Crackstuffers je idealen za vse, ki iščejo vrhunsko analno vznemirjenje. In če vam je všeč še posebej intenzivno, lahko za štirimi debelimi kroglicami vstavite dildo ali penis, da bo izkušnja popolna.

    Dimenzije Crackstuffer Balls Deep:

    • Dolžina: 51 cm
    • Premer: 6 cm


    Zaradi teh dimenzij so Crackstuffers Balls Deep enega najdaljših in najboljših krogličnih dildov na trgu, ki je kot nalašč za izkušene uporabnike, ki iščejo ekstremno analno stimulacijo.

    Zakaj je strankam všeč Crackstuffers Balls Deep ljubezen:

    Naše stranke ljubijo Crackstuffers Balls Deep zaradi njegove edinstvene kombinacije dilda in analnih kroglic. Kroglice hruškaste oblike olajšajo vstavljanje in zagotavljajo intenziven občutek pri izvleku, medtem ko dolžina in premer dilda Crackstuffer zagotavljata občutek največje polnosti. Zaradi teh lastnosti Crackstuffers Balls Deep nepogrešljivo igračo za vse, ki iščejo ekstremna analna doživetja.

    Združljiv z vsemi običajnimi lubrikanti MEO:

    Crackstuffers Balls Deep je visokokakovosten izdelek iz serije Crackstuffers x MEO™ in je izdelan iz trpežnega, koži prijaznega materiala. Združljiv je z vsemi vrstami lubrikantov, vključno z lubrikanti na vodni in silikonski osnovi ter hibridnimi lubrikanti, kot je GloryHole iz MEO. VERYCLEAN Za čiščenje priporočamo toplo vodo in čistilo za igrače. Razpršilo Extremeo olajša vstavljanje in zagotavlja še intenzivnejše doživetje.

    Več podrobnosti:

    • Crackstuffers Balls Deep
    • Visokokakovostni izdelek iz serije MEO™ Crackstuffers
    • Material: vinil, brez ftalatov, enostaven za nego in prijazen do kože
    • Spolne igračke Crackstuffers so izdelane iz visokokakovostnega vinila, ki je prijeten v roki in se odlično obnese z vsemi lubrikanti.
    • Dildo ali analni čep iz serije Crackstuffers x MEO pomeni analne spolne igrače najvišje kakovosti.
    • Dildi in analni čepi Crackstuffers so izdelani iz koži prijaznih materialov, ki jih je enostavno vzdrževati in so popolnoma združljivi z lubrikanti na vodni in silikonski osnovi ter hibridnimi lubrikanti, kot je GloryHole iz MEO.
    • Čiščenje: VERYCLEAN Priporočamo uporabo tople vode in čistila za igrače.
    • Razpršilo Extremeo še olajša vstavljanje. Sling V kombinaciji z blazino ASS UP ali Fuck&Play je mogoče dilde Crackstuffers vstaviti še posebej udobno in izjemno globoko.
    • Crackstuffers je angleška blagovna znamka, ki je specializirana za izdelavo dildov in drugih analnih spolnih igrač ter je še posebej znana po svojih velikih, zelo velikih in nenavadno oblikovanih dildih. Ti dildi so bili posebej razviti za napredne uporabnike in ljubitelje intenzivne analne stimulacije. Podjetje Crackstuffers je najbolj znano po svojih velikih dildih, ki so pogosto večji od večine običajnih dildov na trgu, kar omogoča ekstremna in intenzivna doživetja. Crackstuffers ponuja različne edinstvene modele, pogosto posebej ustvarjene za analno stimulacijo, vključno z dildi z močno izraženimi glavami, ozkimi gredmi in širokimi podstavki, ki omogočajo različne občutke. Crackstuffers uporablja visokokakovostne, za telo varne materiale, saj so dildi običajno izdelani iz trpežnega PVC brez ftalatov, ki je vzdržljiv in enostaven za čiščenje. Blagovna znamka je tesno povezana s skupnostjo LGBTQ+ in je še posebej priljubljena na gejevski sceni. Izdelki Crackstuffers so prilagojeni potrebam te skupnosti in ponujajo široko paleto dildov, ki so primerni tako za samske kot za pare. Vsi izdelki Crackstuffers so izdelani v Združenem kraljestvu, kar zagotavlja visoko kakovost in strog nadzor med proizvodnim procesom. Poleg klasičnih dildov ponudba te blagovne znamke vključuje tudi druge igrače za analni seks, kot so analni čepi, stimulatorji prostate in posebni izdelki za skupnost fistinga. Crackstuffers je zaslovel s svojimi posebnimi, pogosto ekstremnimi izdelki in je blagovna znamka, ki jo izberejo vsi, ki iščejo izjemna in intenzivna analna doživetja.
    • MEO s ponosom ponuja celotno paleto izdelkov Crackstuffers. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami, prvovrstnimi storitvami za stranke ter hitro in diskretno dostavo vam zagotavljamo, da boste svoje velike dilde Crackstuffers prejeli hitro in zanesljivo. Pri MEO boste našli najboljše izdelke za izjemna in intenzivna doživetja - vedno z varnostjo in kakovostjo, ki si jo zaslužite.

     

     

     

    Crackstuffers Dildos

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    Absolut geil

    Absolut geil, fantastisches Toy. Tolle Größen!!!!!!

      Ocenjevanje 

      Take them all, then maybe a cock too

      See how many balls you can take, then pull it out! Go for the gape... The balls taper slightly for easy entry, but more of a bump on exit for teasing. Take them all, then maybe a cock too, fill yourself up.

        Napišite svoj pregled

        Crackstuffers Balls Deep - Popolna kombinacija dilda in analnih kroglic

        Crackstuffers Balls Deep - Popolna kombinacija dilda in analnih kroglic

        Spletna stran Crackstuffers Balls Deep je idealna kombinacija dilda in analnih kroglic, kot nalašč za vse, ki si želijo intenzivnih analnih doživetij. Edinstvena oblika Crackstuffers Balls Deep zagotavlja izjemno stimulacijo, ki lahko večkratno okrepi vsak orgazem.

        Napišite svoj pregled

        Kupci so kupili tudi:

        30 drugi izdelki iz iste kategorije: