Od 18

Naslednje strani so namenjene samo odraslim. Z VSTOPOM potrjujete, da ste stari vsaj 18 let.

Crackstuffers

Glasilo

Crackstuffers Big Cal - butt plug XL za ekstremno analno raztezanje

Ta dildo Crackstuffers z impresivnim premerom 9 cm in dolžino 35 cm je bil posebej razvit za ekstremno analno raztezanje. Rezultati so jasno vidni že po kratkem času in omogočajo, da Crackstuffers Big Cal prva izbira za izkušene uporabnike, ki si želijo intenzivnega in hitrega napredka pri analni dilataciji.

Več informacij

1502/00

149,99 €


-20,00 €

129,99 €

plus stroški dostave

na voljo

    Več informacij

    Spletna stran Crackstuffers Big Calbutt plug je kot nalašč za vse, ki iščejo ekstremno raztezanje anusa. Z impresivnim premerom 9 cm in dolžino 35 cm je bil ta dildo Crackstuffers posebej razvit za ekstremno analno raztezanje. Rezultati so jasno vidni že po kratkem času in omogočajo, daCrackstuffers Big Cal prva izbira za izkušene uporabnike, ki si želijo intenzivnega in hitrega napredka pri analnem razširjanju.

    Ekstremno analno raztezanje za maksimalne rezultate:

    Crackstuffers Big Cal odlikujejo impresivna velikost, teža (skoraj 2 kg) in posebna oblika, ki omogoča ekstremno razširitev analnega kanala. Butt plug Ta Crackstuffers ni za začetnike - s svojim debelim spolovilom je pravi izziv tudi za izkušene uporabnike. Toda tisti, ki premagajo svoj strah inCrackstuffers Big Cal do skrajnih meja, bodo nagrajeni z jasno vidnimi rezultati.

    Uporaba brez uporabe rok zaradi široke podlage:

    Posebna značilnost Crackstuffers Big Cal je široka podlaga, ki omogoča uporabo brez uporabe rok. Zaradi tega je dildo Crackstuffers še bolj vsestranski, vi pa se lahko popolnoma osredotočite na intenziven občutek širjenja anusa.

    Velikost vibratorja Crackstuffer Big Cal:

    • Dolžina: 35 cm
    • Premer: 9 cm
    • Obod: približno 28,3 cm


    Zaradi teh dimenzij je Crackstuffers Big Cal enega največjih in najbolj impresivnih čepov na trgu, idealnega za napredne uporabnike, ki želijo preizkusiti in preseči svoje analne meje.

    Crackstuffers - blagovna znamka za ekstremno analno stimulacijo:

    Crackstuffers je angleška blagovna znamka, ki je specializirana za izdelavo dildov in drugih analnih spolnih igrač ter je še posebej znana po svojih velikih, izjemno velikih in nenavadno oblikovanih dildih. Ti dildi in analni čepi so bili posebej razviti za napredne ljubitelje intenzivne analne stimulacije.

    Zakaj je strankam všeč Crackstuffers Big Cal ljubezen:

    Naše stranke ljubijo Crackstuffers Big Cal zaradi njegove ogromne velikosti in izjemnega analnega raztezanja, ki ga zagotavlja. Dildo Crackstuffers zagotavlja hitre in vidne rezultate analnega raztezanja, široka podlaga pa omogoča uporabo brez uporabe rok. Zaradi te kombinacije je Crackstuffers Big Calbutt plug nepogrešljiv XL za vse, ki iščejo intenzivna analna doživetja.

    Crackstuffers Big Cal se lahko uporablja z vsemi običajnimi lubrikanti:

    Še ena prednost Crackstuffers Big Cal je vsestranskost pri izbiri lubrikanta. Na spletni strani Crackstuffers Big Cal je združljiva z mazivi na vodni in silikonski osnovi. Mastni lubrikanti, kot je Crisco ali drugi znani lubrikanti, so prav tako idealni za te izjemne čepke in dilde iz Crackstuffersa. Posebej priporočamo hibridno mazivo Glory Hole s pantenolom in lauretom-9, ki združuje odlično mazljivost in nego.

    Več informacij:

    • Crackstuffers Big Cal - XL analni čep
    • Visokokakovostni izdelek iz serije MEO™ Crackstuffers
    • Material: vinil, brez ftalatov, enostaven za nego in prijazen do kože
    • Spolne igračke Crackstuffers so izdelane iz visokokakovostnega vinila, ki je prijeten v roki in se odlično obnese z vsemi lubrikanti.
    • Dildo ali analni čep iz serije Crackstuffers x MEO pomeni analne spolne igrače najvišje kakovosti.
    • Dildi in analni čepi Crackstuffers so izdelani iz koži prijaznih materialov, ki jih je enostavno vzdrževati in so popolnoma združljivi z lubrikanti na vodni in silikonski osnovi ter hibridnimi lubrikanti, kot je GloryHole iz MEO.
    • Čiščenje: VERYCLEAN Priporočamo uporabo tople vode in čistila za igrače.
    • Razpršilo Extremeo še dodatno olajša vstavljanje. Sling V kombinaciji z blazino ASS UP ali Fuck&Play je mogoče dilde Crackstuffers vstaviti še posebej udobno in izjemno globoko.
    • Crackstuffers je angleška blagovna znamka, ki je specializirana za izdelavo dildov in drugih analnih spolnih igrač ter je še posebej znana po svojih velikih, zelo velikih in nenavadno oblikovanih dildih. Ti dildi so bili posebej razviti za napredne uporabnike in ljubitelje intenzivne analne stimulacije. Podjetje Crackstuffers je najbolj znano po svojih velikih dildih, ki so pogosto večji od večine običajnih dildov na trgu, kar omogoča ekstremna in intenzivna doživetja. Crackstuffers ponuja različne edinstvene modele, pogosto posebej ustvarjene za analno stimulacijo, vključno z dildi z močno izraženimi glavami, ozkimi gredmi in širokimi podstavki, ki omogočajo različne občutke. Crackstuffers uporablja visokokakovostne, za telo varne materiale, saj so dildi običajno izdelani iz trpežnega PVC brez ftalatov, ki je vzdržljiv in enostaven za čiščenje. Blagovna znamka je tesno povezana s skupnostjo LGBTQ+ in je še posebej priljubljena na gejevski sceni. Izdelki Crackstuffers so prilagojeni potrebam te skupnosti in ponujajo široko paleto dildov, ki so primerni tako za samske kot za pare. Vsi izdelki Crackstuffers so izdelani v Združenem kraljestvu, kar zagotavlja visoko kakovost in strog nadzor med proizvodnim procesom. Poleg klasičnih dildov ponudba te blagovne znamke vključuje tudi druge igrače za analni seks, kot so analni čepi, stimulatorji prostate in posebni izdelki za skupnost fistinga. Crackstuffers je zaslovel s svojimi posebnimi, pogosto ekstremnimi izdelki in je blagovna znamka, ki jo izberejo vsi, ki iščejo izjemna in intenzivna analna doživetja.
    • MEO s ponosom ponuja celotno paleto izdelkov Crackstuffers. Z našimi dolgoletnimi izkušnjami, prvovrstnimi storitvami za stranke ter hitro in diskretno dostavo vam zagotavljamo, da boste svoje velike dilde Crackstuffers prejeli hitro in zanesljivo. Pri MEO boste našli najboljše izdelke za izjemna in intenzivna doživetja - vedno z varnostjo in kakovostjo, ki si jo zaslužite.

     

     

    Crackstuffers Dildos

    To bi vas lahko zanimalo tudi:

    OCENE STRANK

    Ocenjevanje 

    My favourite!

    Big Cal has a nice full feeling. Its easy to insert due to its gentle tapering head, then it will slide in, the next stage is more of stretch as you start to insert the rest.

    • 3 od 3 strank je našlo ta pregled koristen.

    Napišite svoj pregled

    Crackstuffers Big Cal - butt plug XL za ekstremno analno raztezanje

    Crackstuffers Big Cal - butt plug XL za ekstremno analno raztezanje

    Ta dildo Crackstuffers z impresivnim premerom 9 cm in dolžino 35 cm je bil posebej razvit za ekstremno analno raztezanje. Rezultati so jasno vidni že po kratkem času in omogočajo, da Crackstuffers Big Cal prva izbira za izkušene uporabnike, ki si želijo intenzivnega in hitrega napredka pri analni dilataciji.

    Napišite svoj pregled

    Kupci so kupili tudi:

    30 drugi izdelki iz iste kategorije: